Sziasztok! Adatlapom szerint, kalandot keresek ma estére. Ésszerű távolságon belül tudok utazni.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon keresek valakit, aki találkozni is szeretne nap közben. Keressetek nyugodtan!
Ma délelőttre keresek hölgyet , párt egy kis huncutkodásra a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban jelezz lszi
Sziasztok Nyiregyi férfi hellyel rendelkezik keresne egy akár kezdő Házaspárt 3 együttlétre !
Párt vendégül lâtnék 26. Este Cegléden
Sziasztok! Budapesten csatlakoznék pár

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok kèt negyvenes pasi àtlagos testalkat tál 18 19 intimmel szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .írj privàtot
Ma estére, éjszakára, akár hajnalig fiatal cuckold páros (23F, 24L) férfi beszállót keres, helyünk nincs, szóval mi mennénk lakásra ha lehet Tatabánya vagy Oroszlányon. Az se baj ha a pasi egy kicsit bi is.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok hölgyel párral ismerkednék adatlapom szerint.

Ma késő délután megyünk Gödöllőre, stoppost keresünk.
Sziasztok! Van itt olyan pár akit izgat ha szex közben nézik? Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok!
Tapasztalt intelligens tisztelet tudó sráckènt talalkoznék párttal akikhez csatlakoznék akar mindenki hellyel rendelkezem és utazni is tudok
Egyedülálló hölgyek is szívesen találkoznék
Nap közben rá érek
Üdv Tamas
Tapasztalt intelligens tisztelet tudó sráckènt talalkoznék párttal akikhez csatlakoznék akar mindenki hellyel rendelkezem és utazni is tudok
Egyedülálló hölgyek is szívesen találkoznék
Nap közben rá érek
Üdv Tamas
Sziasztok!
Köszönjük a jeletkezéseket. Ne haragudjanak, akik most nem fértek bele. Aki viszont eljött, annak köszönjük és bízunk abban, hogy ők is jól érezték magukat!
Most pénteken és szombaton Bp-en leszünk. Helyünk lesz a találkozáshoz.
Újra szívesen fogadnánk 2-3 találkozi akaró és merő, igényes srácot adatlapunk szerint.
Valamint örömmel találkoznánk hozzánk hasonló adatottságokkal rendelkező párral is. Szívesen néznénk meg őket szex közben, akár én is csatlakoznék bizonyos mértékig barátom előtt, aki csak néző lenne ez esetben.
Péntek este és - előre egyeztetve, tervezetten - szombaton érünk rá majd.
Várjuk a mielőbbi, komoly jelentkezéseket a szervezhetőség okán.
Szép napot mindenkinek!
Niki
Köszönjük a jeletkezéseket. Ne haragudjanak, akik most nem fértek bele. Aki viszont eljött, annak köszönjük és bízunk abban, hogy ők is jól érezték magukat!

Most pénteken és szombaton Bp-en leszünk. Helyünk lesz a találkozáshoz.
Újra szívesen fogadnánk 2-3 találkozi akaró és merő, igényes srácot adatlapunk szerint.
Valamint örömmel találkoznánk hozzánk hasonló adatottságokkal rendelkező párral is. Szívesen néznénk meg őket szex közben, akár én is csatlakoznék bizonyos mértékig barátom előtt, aki csak néző lenne ez esetben.
Péntek este és - előre egyeztetve, tervezetten - szombaton érünk rá majd.
Várjuk a mielőbbi, komoly jelentkezéseket a szervezhetőség okán.
Szép napot mindenkinek!
Niki
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Kinek lenne kedve most segíteni cipekedni a feleségemnek a váci úti Tescoba?