Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok picit idősebb
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:28

Sziasztok! Talán furcsa, de engem nagyon izgat, ha a Párom más farkát szopja, miközben én dugom, Ő meg egyenesen imádja. Ehhez és még máshoz keresnénk holnap estére 40-50 közötti, arc-és intimszőr mentes, sportos, fővárosi Férfit,Párt. Helyünk van, csak privát levelet várunk.
Sziasztok, budapesti 45 alatti párokhoz szívesen csatlakoznék ahol a férj csak néző vagy klasszikus hármas. (Ha benne vagytok arc nélkül fotózás, videózásban az csak plusz jó)
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:28

Sziasztok! Talán furcsa, de engem nagyon izgat, ha a Párom más farkát szopja, miközben én dugom, Ő meg egyenesen imádja. Ehhez és még máshoz keresnénk holnap estére 40-50 közötti, arc-és intimszőr mentes, sportos, fővárosi Férfit,Párt. Helyünk van, csak privát levelet várunk.
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Párt akikhez lehetne Csatlakozni és akik valoban találkoznának! Utazni tudok nincs akadály! Én egy 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem nem drogozok!!

Sziasztok! Szombatra keresek kedves lányt vagy nyitott párost Győrben egy közös programra vagy ismerkedésre. Ha van kedvetek, írjatok bátran!
Párom előtti szexhez keresünk pasit. Barátok kis csapatok is szóba jöhetnek. Feltétel Tiszaug 50km-es körzet, legyen helye, vagy tudjon utazni. Ápolt, átlagos testalkatú, független 20 és 50 közötti hetero férfi szemelyében. Többit Viberen megbeszéljük. Délelőtt és 4 után, valamint hétvégén általában ráérünk.
Sziasztok Szombat estére keresek BP-i hölgyet, lányt, párt egész estés kalandra.
Akár Sw házibuliba is benne lennék.Benne vagyok mindenbe ami élvezetet örömöt okoz.
A személyes találkozo híve vagyok. Üdv Laca
Akár Sw házibuliba is benne lennék.Benne vagyok mindenbe ami élvezetet örömöt okoz.
A személyes találkozo híve vagyok. Üdv Laca
Sziasztok MA estére vagy holnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
Vasárnapi találkára és feleség dupla örömé keresünk férfit--férfiakat.
Ma kora estére keresünk 2 potens pasit.Csak arcképes,privát üzenetet várunk!Légy ápolt,illedelmes!
Sziasztok!Hölgyel,párral ismerkednék tartós vagy alkalmi szex kapcsolatra.
Holnap Veszprém-B.Boglár vonalon 11-13óra magaságában pár, hölgy aki kalandozna?
Párokhoz csatlakoznék, 30 éves sportos potens több menetes hetero pasi vagyok , helyem van és utazni is tudok ésszerű távolságon belül!
Holnap napközbeni kalandra nő vagy pár?
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok.
Siófok Fehérvár és környéke, de utazás nem gond!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok.
Siófok Fehérvár és környéke, de utazás nem gond!
Sziasztok,
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...