Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok. Ma megyünk hekkezni a római partra...utánna lehet,hogy moziba...belevaló vagány pasit keresünk,aki nem fél kezdeményezni
Harkányban leszünk ,péntek vagy szombat estére keresünk srácot
Sziasztok párokhoz csatlakoznék, helyem van de utazni is tudok, új dolgokban is benne vagyok
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chat van. Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chat van. Írjatok bátran!
Ma este progit keresünk Budapesten
Korrekt.
(Ez egy válasz Er-Ba üzenetére (tegnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:13

Nem beszélgetni jöttem – azt majd az orgazmusok után.
Sportos, ápolt és diszkrét férfi keresi azt a párt Budapest, esetleg a Balaton környékén, holnap (csütörtökön), aki szereti a harmóniát – még akkor is, ha hárman csináljuk.

Nem beszélgetni jöttem – azt majd az orgazmusok után.
Sportos, ápolt és diszkrét férfi keresi azt a párt Budapest, esetleg a Balaton környékén, holnap (csütörtökön), aki szereti a harmóniát – még akkor is, ha hárman csináljuk.

Sziasztok. Hétvégé párt vendégül látnék.
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Mai nap, inkább délelőtt, szívesen meglátogatnék és kényeztetnék egy hölgyet...Budapest-Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu útvonalon...
Szép napot!
Önmagára odafigyelő, potens pasiként szerdán, vagy csütörtökön Szombathelyen Hölgyet vagy Párt keresnék.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Önmagára odafigyelő, potens pasiként szerdán, vagy csütörtökön Szombathelyen Hölgyet vagy Párt keresnék.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Sziasztok szombat találkoznék párral vagy nővel délután vagy kora esti órákban!
Írtam privátba!
(Ez egy válasz VikIzu üzenetére (tegnap 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:57

Hello 30 as pár keres egy karakteres férfit beszállóval. Ismerkedni csak személyesen és bárhonnan.
Igényes potens férfiként Nyitott Bevállalós párokkal találkoznék (cuckold/ creampie/ bukakke/ anal/ bdsm/ extrém hely/ bizarr játékok/ stb…stb.).
Hello 30 as pár keres egy karakteres férfit beszállóval. Ismerkedni csak személyesen és bárhonnan.
Sziasztok! Kis farokkal keresek hölgyet!
Sziasztok! Igényes, ápolt pasiként a mai napon párhoz csatlakoznék. Elsősorban Fejér megye és 100 km-es körzete. Ha lenne kedvetek ismerkedni irjatok.