Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#23180   ma 21:32
Tobleroneee Tobleroneee
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek ! wave
#23179   ma 20:53
Steeve30 Steeve30
Sziasztok. Tiszanána környékén hölggyel, párral ismerkednék.
#23178   ma 20:43
Kovzol22 Kovzol22
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
#23177   ma 20:36
ajtny ajtny
Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
#23176   ma 13:44
szomoru szamuraj szomoru szamuraj
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
#23175   ma 13:43
Szexbp Szexbp VIP
Szernék ilyen barátokat...mint ti vagytok illetve hölgyet
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (ma 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:24
nem a kor számitt
#23174   ma 13:39
magomat vetem magomat vetem
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
#23173   ma 11:57
Tomika44 Tomika44
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
#23172   ma 11:24
nudilove nudilove
nem a kor számitt
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (ma 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:19
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok picit idősebb nyes
#23171   ma 11:19
Jozsfm Jozsfm
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok picit idősebb nyes
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:28
Sziasztok! Talán furcsa, de engem nagyon izgat, ha a Párom más farkát szopja, miközben én dugom, Ő meg egyenesen imádja. Ehhez és még máshoz keresnénk holnap estére 40-50 közötti, arc-és intimszőr mentes, sportos, fővárosi Férfit,Párt. Helyünk van, csak privát levelet várunk.
#23170   ma 11:09
Bumbu91 Bumbu91
Sziasztok, budapesti 45 alatti párokhoz szívesen csatlakoznék ahol a férj csak néző vagy klasszikus hármas. (Ha benne vagytok arc nélkül fotózás, videózásban az csak plusz jó)
#23169   ma 10:34
Házaspártkeresek Házaspártkeresek
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:28
Sziasztok! Talán furcsa, de engem nagyon izgat, ha a Párom más farkát szopja, miközben én dugom, Ő meg egyenesen imádja. Ehhez és még máshoz keresnénk holnap estére 40-50 közötti, arc-és intimszőr mentes, sportos, fővárosi Férfit,Párt. Helyünk van, csak privát levelet várunk.
#23168   ma 10:29
Chrishunmohacs Chrishunmohacs
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Párt akikhez lehetne Csatlakozni és akik valoban találkoznának! Utazni tudok nincs akadály! Én egy 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem nem drogozok!! wink
#23167   ma 10:28
foursomefan foursomefan VIP
#23166   ma 10:00
CuckoldBear CuckoldBear
Sziasztok! Szombatra keresek kedves lányt vagy nyitott párost Győrben egy közös programra vagy ismerkedésre. Ha van kedvetek, írjatok bátran!
#23165   ma 09:46
FreeBb FreeBb
Párom előtti szexhez keresünk pasit. Barátok kis csapatok is szóba jöhetnek. Feltétel Tiszaug 50km-es körzet, legyen helye, vagy tudjon utazni. Ápolt, átlagos testalkatú, független 20 és 50 közötti hetero férfi szemelyében. Többit Viberen megbeszéljük. Délelőtt és 4 után, valamint hétvégén általában ráérünk.
#23164   ma 09:07
75Laca 75Laca
Sziasztok Szombat estére keresek BP-i hölgyet, lányt, párt egész estés kalandra.
Akár Sw házibuliba is benne lennék.Benne vagyok mindenbe ami élvezetet örömöt okoz.
A személyes találkozo híve vagyok. Üdv Laca
#23163   ma 08:45
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok MA estére vagy holnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
#23162   ma 08:02
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
#23161   ma 07:11
Szolidan feleséggel Szolidan feleséggel VIP
Vasárnapi találkára és feleség dupla örömé keresünk férfit--férfiakat.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tarloka tarloka
Nyitás ideje: 2005. 11. 25. péntek
Üzenetek: 23180db
Utolsó üzenet: ma 21:32

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!