Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Határozott, jó kiállású, jól szituált, egészséges férfiként keresem hölgyek és párok alkalmi társaságát. Autós találkákban, doggingban, cuckoldban, hotwife kapcsolatokban tapasztalt vagyok. Tudom, hogy miről szólnak ezek a találkozások, bennem nem fogsz, fogtok csalódni.
Sziasztok. Szívesen ismerkednék egy kedves határozott párral. Kecskemét és környéke.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
8 kerben parhoz csatlakoznek.
Sziasztok!
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szép hétvégét kedves érett egymást szerető és tisztelő párok!Jani vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki szívesen csatlakozna egy érett párhoz kölcsönös szimpátia esetén,főleg hosszútávban gondolkodnék szeretném megélni és átélni a jó sexet egy olyan párral aki eltökélt és vágyik a kellemes órákra 3masban!Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok izgatottan várom.Foleg pestmegyében Budspesten Jász Nagykun-ban Bács kiskunban ismerkednék!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Szép estét! Ma este párnak lennék kellemes társasága hetero alapon, a hölgy örömére. Utazni tudok.
Sziasztok.
Parhoz csatlakoznek, vagy kisebb hazibuliba.
30 eves urkent.
Parhoz csatlakoznek, vagy kisebb hazibuliba.
30 eves urkent.
Szép estét! Ma este párnak lennék kellemes társasága hetero alapon, a hölgy örömére. Utazni tudok.
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
sziasztok olyan parokkal ismerkednek ahol a holgy imasja ha ketten kényeztetik egyzserre s hogy o van a kozeppontban s izgatja az erotikus masszirozas is elojatekként...hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Ma este feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja előtt! Eger-Budapest között!
Mi egy nyitott gondolkodású, bevállalós pár vagyunk, akikhez ma estére keresünk egy férfit harmadiknak. Fontos számunkra, hogy ápolt, diszkrét és tisztelettudó legyél, ugyanakkor legyen benned szenvedély és férfierő. Előny, ha nagy farkad van, és tudod, hogyan kell élvezetet adni. Ha ma este ráérsz, és szívesen csatlakoznál hozzánk, írj bátran.
Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.