Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Üdv,
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Üdv,
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy alapos nyalás a hölgy örömére! Győr
Melyik pár női tagját ültetetthetem bele az arcomba és nyalhatnam ki jó hosszasan mindkét bejáratàt akár spriccelésig is én 34 f imádok hosszasan nyalni és kényeztetni írj privátban Győr és környéke
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok! Közép-Magyarország, Pest-Szeged vonalon társulnék párhoz! Privát üzenetet kérek!
Sziasztok. Péntek este hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon.Nyíregyháza.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
sziasztok, fiatalos 50-esként ismerkednék, rendszeres szexkapcsolat érdekelne, de párhoz is csatlakoznék, semmi jónak nem vagyok elrotója!
Sziasztok!
A héten igényes, kalandozni vágyó pár Gyulán nem pihen esetleg? Kis fürdőzés, kaland a víz alatt, utána a szobában, stb... Kölcsönös szimpátia esetén bármiben benne vagyok.
A héten igényes, kalandozni vágyó pár Gyulán nem pihen esetleg? Kis fürdőzés, kaland a víz alatt, utána a szobában, stb... Kölcsönös szimpátia esetén bármiben benne vagyok.
Ma napközben ráérő párhoz csatlakoznék!
Igényes ápolt, jó küllemű pasiként! Vastag intimmel!
Budapest vagy annak környékén!
Igényes ápolt, jó küllemű pasiként! Vastag intimmel!
Budapest vagy annak környékén!
Sziasztok!
Kecskemet kornyeken csatlakoznek parhoz harmadiknak!

Ma délelőtt max 11 óráig keresem vékony/normárl testalkatú intelligens partnerem a Nyugatinál.
Sziasztok! Mezőkövesd kőrnyékén keresek olyan párt akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
Normális ,valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Normális ,valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Szexi bi pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp

Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Esetleg lenne itt egy 2-3 pasiból álló igényes sportos baráti társaság max 37 éves korig!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !