Keresünk. Adatlap alapján

Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy csajszit.
Budapest és környékén főleg,
30éves srácok vagyunk, jófejek, lazák.
Budapest és környékén főleg,
30éves srácok vagyunk, jófejek, lazák.
Sziasztok! 48 éves Hetero pasi csatlakozna Szentesen egyedűl álló hölgyhöz, vagy párhoz, a hölgy örömére! Irj privibe, vagy jelölj kapcsira!
Sziasztok! Olyan Pár aki kezdők és vàgynak egy 3 ra?Akár teltség se gond Nyiregyi vagyok helyem lenne
Sziasztok! Párt keresek, akihez lehet csatlakozni Balaton és környékén! Viberen megbeszéljük a többit
Szép délutánt.
Vannak itt elhanyagolt anyukák akik szeretnék még élvezni az erotika örömeit?
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Vannak itt elhanyagolt anyukák akik szeretnék még élvezni az erotika örömeit?
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Irtam privát üzenetet.
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (ma 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen lennek én
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (ma 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:41

Pár keres pasit csinos hölgytaggal . Nagyobb méretű és mások szerint is jóképű pasit keresünk !
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki, aki szeretne találkozni?
Sziasztok! Igényes, diszkrét párral kalandoznék vasárnap délután, este. Van helyem Pesten, tudnálak fogadni Titeket. Nagyon igényes, diszkrét pasi vagyok. Olyan párok keressenek, akik el is mernek jönni a randira, és szimpátia esetén szexelni is szeretnének!
Sziasztok! Tapolcán vagy környékén Pár akikhez lehetne csatlakozni?
Sziasztok most szombaton valaki Makó fürdő? fiatal pár vagyunk
Igényes ápolt jó küllemü pasiként keresek párokat! Akár napközbeni kalandra is!
Vastag intimmel vagyok megáldva!
Vastag intimmel vagyok megáldva!

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Pár keres pasit csinos hölgytaggal . Nagyobb méretű és mások szerint is jóképű pasit keresünk !
Sziasztok!
Borsod megyében ismerkednék hölgyekkel, párokkal. 40 es sportos férfi vagyok.
Ma délelőttöm is szabad.
Szép napot!
Borsod megyében ismerkednék hölgyekkel, párokkal. 40 es sportos férfi vagyok.
Ma délelőttöm is szabad.
Szép napot!
Sziasztok @
Hétvégére keresünk 2-3 főből álló fiatal igényés baráti társaságot Miskolc mellett a feleségem örömére! Ha egyedül vagy ne is keress akkor nem téged keresünk!
Hétvégére keresünk 2-3 főből álló fiatal igényés baráti társaságot Miskolc mellett a feleségem örömére! Ha egyedül vagy ne is keress akkor nem téged keresünk!
Ma estére pasit keresünk Budapesten harmadiknak.
A hölgy 50-es molett, hely van, utazni tudj, Vibered legyen. És merj találkozni ma este 9 után.
A hölgy 50-es molett, hely van, utazni tudj, Vibered legyen. És merj találkozni ma este 9 után.