hello ismerkednék kalandoznék hölggyel feleséggel
párral 3as hetero alapon vagy cuckold
párral 3as hetero alapon vagy cuckold
Sziasztok!Párt keresek Szombathelyen vagy környékén.Tartós baráti kapcsolatra!Hely van!Privátban írjatok!
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést itt levélben.
Köszönöm a figyelmet és hogy átnézted az adatlapom.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést itt levélben.
Köszönöm a figyelmet és hogy átnézted az adatlapom.

Igazi férfi igazi magyar szexre keres párt hosszú távon. Kor alkat nem számít.. Csók
Anál kedvelő párt keresek akik tudnának fogadni,utazni tudok.
Buli utáni after partyra keresünk Balaton déli partján, pontosabban Balatonboglári helyszínnel párokat, hölgyeket, jó fej, normális, jó társasági , diszkrét személyeket
akik pluszba férfiakat keresnek, és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket, a lényeg hogy jól érezzük magunkat és társai
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

akik pluszba férfiakat keresnek, és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket, a lényeg hogy jól érezzük magunkat és társai

Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

sziasztok! ma estére keresek nőt,házaspárt találkozni,szabolcs megyéből nyiregy-újfehértó és környékéről, ma van a születésnapom, ki lesz az ajándékom??
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk akár szabadban is.
Sziasztok...a parosunk férfi tagjaként keresek párokat napközbeni kalandozáshoz, cuckold harmas jellegű dolgokhoz olyan helyszíneken mint eldugott vízpart, út menti bokros erdős terület, vagy épp elhagyott régi épületekben!
Pasit fogadnánk, szombat délután,hármas felálláshoz.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Párt kukkolnék ma Pest és környékén!
Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sárváron vagy környékén nyaraló párhoz csatlakoznák.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk akár szabadban is.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
SziasztokSzombaton délutántól ráérő,utazni tudó pasit keresünk.