Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok.
A héten csütürtükön megyek Fehérvárra.42 éves sportos többesben tapasztalt pasi vagyok. (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (tegnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A héten csütürtükön megyek Fehérvárra.42 éves sportos többesben tapasztalt pasi vagyok. (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (tegnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Budapesten 40 éves korig, nem kigyúrt, nem kopasz pasit keresek 3.-nak.
Sziasztok! héten délután 17-20lg találkozni merő pasi?
PÁrt keresek Ózd 50km és korzeteben
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sárváron nyaraló párt keresek.
Valóban nagy intim méetű pasit, vagy 2 egymás ismerőst keresünk, júniusra. Utóbbi esetben nem feltétel a nagy
de legalább átlagos legyen. 30-50 éves korig

Sziasztok! Pécsen keresek párt/házaspárt hétközben, napközbeni találkára. Helyem van. Keressetek bizalommal!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok.
Fiatal sportos pasikent irok most ide a forumra.
Sokmindenre nyitott es nyitott gondolkodasu pasi vagyok. Szivesen ismerkedek holgyel vagy parral. Akar tapasztalt akar kevesbe tapasztalt szemelyekkel…
szex,cuckold,kukkolas,ismerkedes.. semmi jonak nem vagyok az elrontoja!
Ha erdekel teged/titeket egy jofej nyitott sportos pasi akkor irjatok es kezdjuk el felfedezni egymast!
Fiatal sportos pasikent irok most ide a forumra.
Sokmindenre nyitott es nyitott gondolkodasu pasi vagyok. Szivesen ismerkedek holgyel vagy parral. Akar tapasztalt akar kevesbe tapasztalt szemelyekkel…

Ha erdekel teged/titeket egy jofej nyitott sportos pasi akkor irjatok es kezdjuk el felfedezni egymast!

Balaton kke valaki?
Kecskemét környéki biszex párt keresek
Sziasztok szerda este FIATAL LÁNYT , PÁRT KERESEK!
Szívesen ismerkednék budapesti, igényes párral minden földi jóra

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled!