Házibarát, beszálló lennék hosszabb távon.
Megbízható, odaadó vagyok, nyitott sokmindenre.
Megbízható, odaadó vagyok, nyitott sokmindenre.
Szia. Miért nem érkeztek meg oda hozzátok a házhoz?
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (ma 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:53
Sziasztok! Csak a szememet rontom és az időmet rabolja ez a sok felesleges irogatás! Ennyi töketlen “ férfit” már rég láttam! Egy cím és egy időpont
! Ennyi kell! Már barátnőm röhög az egészen. Basszus! Beengedek vkit a házamba és …. erre én adjak elérhetősèget ,( pontos cím persze megy ) meg 20 képet még, stb . Egy vicc
! Ennyi kell! Már barátnőm röhög az egészen. Basszus! Beengedek vkit a házamba és …. erre én adjak elérhetősèget ,( pontos cím persze megy ) meg 20 képet még, stb . Egy vicc
Sziasztok! Csak a szememet rontom és az időmet rabolja ez a sok felesleges irogatás! Ennyi töketlen “ férfit” már rég láttam! Egy cím és egy időpont
Olyan budapesti vagy Békéscsabai párokhoz csatlakoznék, amelyeknek női tagját kényeztetném simogatással, testének csókolgatásával, ujjal is esetleg élveztetném. Tehát nem feltétlenül akarnék behatolni (hetven éves vagyok), de a látvány a pár férfitagját is ez felizgathatja, és amikor szeretkeznek, a nő további simogatásával vennék részt.
Sziasztok!
Irtam nektek
Köszönöm (Ez egy válasz tamás333 üzenetére (ma 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:04
Irtam nektek
Köszönöm (Ez egy válasz tamás333 üzenetére (ma 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal srácot / srácokat keresünk ma estére.. kukkolás vagy több is akár
privizz
privizz
Sziasztok! Fiatal srácot / srácokat keresünk ma estére.. kukkolás vagy több is akár
privizz
privizz
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok
Krisz vagyok
Ismerkednék valóban találkozni akaró párral vagy Hölggyel akár hosszútávon is lennék házi barát ha valakit érdekel
További szép napot
Krisz vagyok
Ismerkednék valóban találkozni akaró párral vagy Hölggyel akár hosszútávon is lennék házi barát ha valakit érdekel
További szép napot
Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék...Tolna,Fejér,Baranya megye. kitöltve! Utazni tudok!!
Sziasztok. Budapest párt keresnek izgalmas programra.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok szívesen ismerkednek párral esetleg nővel Miskolc Putnok Kazincbarcika környékéről. 42 éves potens vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok.
Békéscsabai, gyulai nőt vagy párt keresek sexkapcsolatra!
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok olyan Nyiregyi környéki Házaspárt keresek akik eljönnének hozzám egy barátságos 3 ismerkedésre Írjatok
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (tegnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan hàzaspàrt keresek akik kis farkú(14/4,5) pasit keresetek bátran.
Olyan vagyok mint a Spanyol nátha... Mindenki megkaphat...
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobalatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok, szivesen csatlakoznék Párhoz Ma Este bármikor Baranya-Tolna-Baja környékén kor nem számit kölcsönös tisztelet legyen meg

tarloka

Sexfanpár
Chantal Ferrera