3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok . Pasit nem kerestek ?
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (tegnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
délpest környékén kényeztetnék nőt-párt pl. ma este is

Szerdán Budapesten napközben párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akar szabadban is.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Sziasztok, tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a hétvégén is találkozhatunk
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a hétvégén is találkozhatunk

Sziasztok!
Pàrhoz tàrsúlnék hàrmas kalandra. Helyem van.
Pàrhoz tàrsúlnék hàrmas kalandra. Helyem van.
Sziasztok! Teljesíteném a héten egy igényes pár bármilyen kívánságát kortól függetlenül. Akár perverzebbet is. Csak komolyak írjanak, akik találkozni is mernek. Szinte bárhová tudok utazni.
Sziasztok
Budapesti sportos ,tapasztalt férfiként párhoz csatlakoznék
Budapesti sportos ,tapasztalt férfiként párhoz csatlakoznék

Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Szombat estére keresünk harmadik felet egy kis huncutkodásra.
Részletekért keress privátban

Részletekért keress privátban

Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Üdv,
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Üdv,
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy alapos nyalás a hölgy örömére! Győr
Melyik pár női tagját ültetetthetem bele az arcomba és nyalhatnam ki jó hosszasan mindkét bejáratàt akár spriccelésig is én 34 f imádok hosszasan nyalni és kényeztetni írj privátban Győr és környéke
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok! Közép-Magyarország, Pest-Szeged vonalon társulnék párhoz! Privát üzenetet kérek!
Sziasztok. Péntek este hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon.Nyíregyháza.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !