Olyan párt keresek ahol értékeli a nő ha jó hosszasan és alaposan nyaljàk ki mindkét bejáratàt és kényeztethetnem....én 34 éves hetero pasi vagyok sok mindenre nyitott írj privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Szombat este párhoz csatlakoznék lehetőleg Kecskeméten vagy a környékén. Ha csak nézőt szeretnétek vagy csak két farkat szeretne szopni a hölgy tag arra is vevő lennék. Viber. Google chat van a gyorsabb és egyszerűbb kommunikáció miatt.
Sosem voltam swinger buliban. De jó ideje gondolkodom rajta hogy milyen élmény lehet. Szóló pasi vagyok.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (ma 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:17
Sziasztok
Október 30-án tartandó pasi-többes swinger bulinkra, azaz holnapi napra tudunk még 2 fiatal szóló férfi jelentkezését fogadni. Videós bemutatkozást tartunk minden új vendéggel, weboldalunkon megtaláljátok az eseményeinket .
9. kerületbe tartjuk, 20:00-2:00 h között
Swinger Yours csapata
Kérdés esetén írjatok.
Október 30-án tartandó pasi-többes swinger bulinkra, azaz holnapi napra tudunk még 2 fiatal szóló férfi jelentkezését fogadni. Videós bemutatkozást tartunk minden új vendéggel, weboldalunkon megtaláljátok az eseményeinket .
Swinger Yours csapata
Kérdés esetén írjatok.
Benne lennék
(Ez egy válasz Anzso üzenetére (ma 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:31
Uraim egy kihívást ajánlok,a nejemet kellene meg hóditani Pénteken este egy discóban.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Uraim egy kihívást ajánlok,a nejemet kellene meg hóditani Pénteken este egy discóban.
Bi után érdeklödő párhoz csatlakoznék!
Sziasztok
Swinger Yours csapata
Kérdés esetén írjatok.
Swinger Yours csapata
Kérdés esetén írjatok.
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Sziasztok a héten egyik estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Nyíregyházán keresem Párt hetero alapon, házibarát ill cuckload-ra
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Sziasztok! Holnap délelőtt igényes pár ha szeretné akkor szívesen kinyalnám a hölgytagot miután a párja jól teli élvezte. Tudok utazni, írjatok és megyek. Minden izgalmas játékban benne lennék kölcsönös szimpátia esetén.
Sziasztok! Olyan Szabolcsi Házaspárt keresek akik nagyon kíváncsiak és komolyan szeretnének ismerkedni egy diszkrét 3 kapcsolatra a hölgy örömére akàr kezdő molett Párral is! Írjatok egyszer élünk próbáljuk meg! Nyiregyi vagyok
Szep napot olyan nyitott párral ismerkednek akikkel ki tudnek probalni néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! 65 év feletti párokat keresek hármasra vagy cuckoldra a hölgy örömére.
Leveleket privátba várom.
Leveleket privátba várom.
Sziasztok! Hölgy, pár K.barcika és vonzáskörzetében? Esetleg autóskaland?
Sziasztok!Duci hölgy partnerem részére keresünk ápolt,jóképű,vastag,nagy intimmel(22-23cm)rendelkező férfit,hármas együttlétre,saját hely előny.Részletek az adatlapunkon,köszönjük.
Valós, találkozni is akaró párral ismerkednék!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok! Szívesen találkoznék többest imádó, szexi, budapesti párral, akár "házi barát" alapon, hosszú távon. Magas, potens, igényes férfi vagyok. Nyitott kapcsolatban élek, így nem okoz problémát a találkozó.

tarloka

Brook