Sziasztok!
Kedden 09.30-án Kaposvár-Dombóvár-Pécs útvonalon kalandoznék, kedves hölgy vagy pár társaságát keresem.
50-es átlagos heteró pasi vagyok.
Kedden 09.30-án Kaposvár-Dombóvár-Pécs útvonalon kalandoznék, kedves hölgy vagy pár társaságát keresem.
50-es átlagos heteró pasi vagyok.
Ma este Budapesten párt fogadnék, akiket nézhetnék szex közben!
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Biszex párral ismerkednék, találkoznék holnap (09.30) napközben, kora este. Magas, sportos, szexben tabumentes 40-es pasi vagyok!
Hello! Nagyon formás a hölgy! Üdv nem messziről
(Ez egy válasz editzsolt üzenetére (tegnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasiként ismerkednék párral hölggyel kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Akár csak masszíroznék finoman érzékien nyalnék vagy kukkolnék extrém helyen. Akár lennék egy pizza futár egy megadott időbe címre érkeznék a kedvenc pizzátokkal fizetés egy kukkolás vagy egy érzéki nyalás lenne.Gondoljátok keressetek írjatok megbeszélünk mindent! Pizzát én fizetem. Zala Vas Somogy megye
Párhoz csatlakoznék Miskolcon hely van hozzá
3-as szexkapcsolatra keresek párt. Fiatal vagyok és kitartó.
Tudnam elvezni most ha valaki bo nyállal szenvedélyesen kejesen lassan de becsülettel leszopna Esetleg pár ?
Októberben Balatonalmádi és környékén csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz...
Sziasztok! Jövőhét hétköznap délelőtt- kora délután párokkal szívesen ismerkednék.
40 - es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
40 - es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
jacuzzi, wellness, utazás, programok, mocskosul forró, mély, közös éjszakák?

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
A harmadik kerületben meleg lakásban ma este szívesen vendégül látok hölgyet, vagy párt.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a nejet esetleg a két farok egy puncian dologban is benne volnanak? Hely kellene utazni tdunek!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Hali. Van pár aki ma holnap keres heteró férfit?
Sziasztok!
Ma estére egy pasi aki csatlakozna hozzánk hármas szexre?
Ma estére egy pasi aki csatlakozna hozzánk hármas szexre?
Sziasztok. Ma délután, kora este, pár aki szívesen találkozna?