Akkor most újra, 36 éves sportos srac, ma estére Budapesten paros szórakozast keres
Sziasztok, ma regisztrálj stem szabad, apolt párt keres Budapesten esgy sportos pot ns 36 eves srac⁶
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok. 7-égere programot keresek.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednék sok szabadidővel
D!
Szívesen ismerkednék sok szabadidővel

D!
dősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Sziasztok, sportos 40-es barátot keresünk Miskolc környékén. Kamusok, ígérgetők NEEEE!!!!!
Email címünkre várjuk leveled.
Email címünkre várjuk leveled.
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Kedves Férfiak !
Páromat, a hölgy tagot szeretném “meglepni” egy masszázzsal !
Tudjuk, hogy nem egyszerű de hátha ☺️
Amit keresünk:
-Székesfehérvár és környéke
-Pèntek dèlelőtt hellyel rendelkező férfit
-Masszírozni tudjon és legyen meg az infrastruktúrája (olaj,tudás, kultúrált lakás….)
-Izmos/sportos testalkat
-Ápolt csupasz farok
-Minimum 180cm magas (ha nagyon jól néz ki lehet alacsonyabb)
- Türelmes legyen és ne siessen
Köszönjük !
Páromat, a hölgy tagot szeretném “meglepni” egy masszázzsal !
Tudjuk, hogy nem egyszerű de hátha ☺️
Amit keresünk:
-Székesfehérvár és környéke
-Pèntek dèlelőtt hellyel rendelkező férfit
-Masszírozni tudjon és legyen meg az infrastruktúrája (olaj,tudás, kultúrált lakás….)
-Izmos/sportos testalkat
-Ápolt csupasz farok
-Minimum 180cm magas (ha nagyon jól néz ki lehet alacsonyabb)
- Türelmes legyen és ne siessen
Köszönjük !
Sziasztok!
Szombat estére (10.18.) nyitottak vagyunk (adatlapunk szerint) 2 megbízható, igényes, találkozni is merő sráccal való találkozásra.
Aki komolyan gondolja, írjon mielőbb privátban, a tervezhetőség miatt.
Niki & Roli
Szombat estére (10.18.) nyitottak vagyunk (adatlapunk szerint) 2 megbízható, igényes, találkozni is merő sráccal való találkozásra.
Aki komolyan gondolja, írjon mielőbb privátban, a tervezhetőség miatt.
Niki & Roli
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

50 es ffi enyhe bi vágyakkal keres érett párt Budapesten. Hely adott napközben !
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!Dél-Pest megye!
Autós kaland is játszik!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!Dél-Pest megye!
Autós kaland is játszik!
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Kizárólag olyan személyt keresünk akinek nem okoz gondot az esti órákban lévő találkozás.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Kizárólag olyan személyt keresünk akinek nem okoz gondot az esti órákban lévő találkozás.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Kedves “Bull” srácok! Október 15-17 között Balatonfüreden pihenünk. Feltűnően vonzó Milf párom részére keresünk izmos csábítót, aki megfelel keresési feltételeinknek. Cuckold játékok, csábítás és a férj felszarvazása lenne a feladat, kreatívan és szellemesen.
Ha megfelelsz a feltételeknek és ráérsz, akkor forgatókönyvvel jelentkezz privátban!
Ha megfelelsz a feltételeknek és ráérsz, akkor forgatókönyvvel jelentkezz privátban!
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Nagykanizsa környéken biszex part dugnek szopatnek duplan punciba keresek értelmes intelligens part szőrös puncit imadom apoltsag inteligencia alap!!!!
Nyitott bevállalós férfiként Igényes perverz nyitott párokkal találkoznék.