Mi jó a csoportos szexben? és a szerelem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21   2005. 11. 29. kedd 20:44
s s VIP
:)
#20   2005. 11. 29. kedd 20:39
lokicsavo lokicsavo
Ezt s[Vip] írta tudom nem beszélhetek a nevében de ezt láttam egy másik témában mégpedig a Hármas szex témában.
Köszönöm s

Kajak nem ertem, mitol jo az hogy mas dugja vki feleseget. Módostiok: Nemértem miért jó az hogy a szemed láttára vki más is hancurozik a feleségeddel/pároddal. Egy másik topicban már leirtam hogy mi ebben számomraz érdekes. Vannak dolgok amiket meg kell/lehet adni a párodnak de azért ez már tulzás, és sztem már nem is ebbe a kategóriába tartozik. Na viszont látásra
#19   2005. 11. 29. kedd 18:25
lokicsavo lokicsavo
Köszönöm.
Hogy te is igazat adtál a kérdés helyénvalóságának!
Mind a 2fél válaszait várom.
Tehát kérem azok is írjanak akik szerint a 2 fél közötti romantikus, érzelmekkel teli szex a nyerő.
Mert az ember a saját párjával is tud vadul teli élvezettel szeretkezni. Aki nem ezen a véleményen van azt is szívesen meghallgatom.

De kérném értelmes emberek közötti társalgás útján :D
Minden jót mindenkinek.
Azoknak akik 5 nőt kúrnak egyszerre vagy.
5 faszt szopnak egyszerre.

És azoknak is akik a párukkal megtudnak minden jót csinálni. És nem szorulnak rá másokra a szexben.

Jah és még1szer köszönöm mindenki hozzászólását.

Szóval kérem még a témával kapcsolatos képeket, netről szerzett íratokat és bármit ebbe a témába beilleszteni.

Köszönöm.
Have a nice day for everybody!
(Ez egy válasz ssaba üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 28. hétfő 19:32
Lokicsavo: Semmi baj nincs Veled :) A kérdésed jogos.
#18   2005. 11. 29. kedd 18:20
lokicsavo lokicsavo
De valahol az érzelem nélküli szex. Az nem olyan hogy is mondjam, nem olyan közelséges. Meg most csak a kéj kedvéért? Ez kb. Olyan mint a füves cigi. Tudja az ember hogy semmitől sem lesz jobb csak abban a pillanatban. Hozzáteszem sosem próbáltam :D
Mint ahogyan a csoportos szexet sem. És? Ugyanolyan boldog párkapcsolatban élek mind2 nélkül. Tisztességben tartom jesus 01 hozzászólását.
Nagyon rendes volt hogy ahelyett hogy egyből támadott volna megindoklota a válaszát és tényekkel támasztotta alá a hozzászólását. Nem úgy mint egy-pár másik felhasznóló. Akinek nem inge az ne vegye magára.
Köszönöm jesus01.

Sajnos ezzel csak egy lépéssel lettem előbre.

Úgyhogy várom a többi hozzászólást!
#17   2005. 11. 29. kedd 17:39
jesus01 jesus01
Sokak szerint a többes sex alatt magcsaljuk a párunkat vagy fordítva. Kérdezem én az nem megcsalás ha mondjuk a párom egy romantikus este keretén belül kézenfogva sétál valakivel és borzasztóan jól érzik magukat (érzelmi kapocs)?
És az miért az, ha egy nagyot kefélsz érzelem nélkül?
#16   2005. 11. 29. kedd 17:26
Szundi007 Szundi007
Szerintem a sexet külön lehet választani a szerelemtől.Mi együtt vagyunk 13 éve,de voltunk már 2 fiu egy lány és forditva.teljesen jó volt mind a kettő és ugyanugy szeretjük egymást!
#15   2005. 11. 29. kedd 17:13
jesus01 jesus01
Minden korosztálynak egyéni sex aktivítása van. Igenis a sex a legnagyobb kapocs az aktív és tapasztalt korosztályban (kb 20- 40- ig).
Előtte tapasztalat hiánya később gondolom a libidó csökkenése miatt más. Lehet, hogy a 40 nem a megfelelő (nem akartam megbántani senkit). Egy boldog és kielégült pár harmóniában élhet (feszültség nélkül), mig ott ahol ez nem központi kérdés elöbb utobb valami feszültség generálódik. Ez magában hordozza a csoportos sex lehetőségét is, így ez nem érzelmi kérdés.
(Ez egy válasz lokicsavo üzenetére (2005. 11. 29. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 16:20
Egyáltalán nem a szexről szól a párom és köztem lévő kapcsolat. Nagyon fontos szerepet játszik de semmikép sem szakítanánk annak egy időbeli felfüggesztése miatt. Szóval ezzel nem értek egyet!
#14   2005. 11. 29. kedd 16:20
lokicsavo lokicsavo
Egyáltalán nem a szexről szól a párom és köztem lévő kapcsolat. Nagyon fontos szerepet játszik de semmikép sem szakítanánk annak egy időbeli felfüggesztése miatt. Szóval ezzel nem értek egyet!
#13   2005. 11. 28. hétfő 23:06
lokicsavo lokicsavo
Erről beszélek. Ha csak a szex tartja össze akkor már megint régen rossz.
Nehogy már a szexről szóljon minden. :D
Na jó egy szexoldalon picit ez hülyén hangzik.
:D
De egy párkapcsolatban nem csak a szex számít.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2005. 11. 28. hétfő 20:55
Lokicsavo

Töröltem a másik témát
Legközelebb kérj meg hogy nevezem át köszi

szerelem VS sex témával kérlek maradj meg egy témámban ne terjeszkedj ki minden hova, ugy sem tudod megtériteni az embereket:)(ez figyelmeztetés moderátori)
Én mardok a szerelembe 100%, de kiváncsi érdeklödö is az ugymond emberi "perverzitás"ra is.
Hüséget fogadtam nem vakságot.

Ha mással is kiakarja probálni az ember akkor már talán elveszet valami?
Független ként mennyen belle az ember az ösztöneibe inkább az ember.
Lehet hogy ezek a kapcsolatok csak sex tartja össze és azért kell a 3madik hogy meghosszabbitsák?
jo kérdések.

#12   2005. 11. 28. hétfő 21:30
lokicsavo lokicsavo
köszönöm hogy igazat adott nekem végre egy ember!
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
s VIP
2005. 11. 28. hétfő 21:04
Szeva!
Ja szerettem...addig amig nem szakitott velem. Utanna mar csak bantam, nem nagyon tudtam mit tenni tekintve hogy kb 500kmre voltam tole es meg vagyok hajnalig.
Viszont mondasz vmit.:Szex+Szerelem+SZeretet+Kaland+Meg 1 ember=szamomra valahogyan ez nem ok! ----> ez az ami nekem sem. Nemtom mi elvezet lehet abban hogy azt nezed/videozod/fenykepezed hogy mas bassza a baratnodet. Aki igazan szereti a parjat az nem tesz iet. Vannak dolgok amiket meg lehet/kell tenni erte de ez sztem mar tulzas. Beleorulnek..nemtom mar hol olvastam az elmult napokban hogy :"ha mindent megadsz neki mar nem is leszel szamara olyan erdekes". De talan nem ez itt a lenyeg, hanem az amit fent leirtam. Feltekeny tipus vagyok, ez van bevallom, mert szinte mar akkor ideges vagyok ha vki barati olelesben reszesiti a baratnomet. Lehet beteges de leszarom hogy ki mit gomdol errol. Azon kivul en is kivancsi volnek hogy azok az emberek akiknek megfordul a fejeben hogy a felesegevel/parjaval 3asban nyomjak. Szamomra hihetetlen es taszito. Megek mer indul a sor..Hegyeshalom Üdv.: S
#11   2005. 11. 28. hétfő 21:23
s s VIP
nem baj nem baj :D
#10   2005. 11. 28. hétfő 21:12
vazelinator vazelinator VIP Admin
De jo
De nem ide tartozik:)
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
s VIP
2005. 11. 28. hétfő 21:08
végre bazmeg tok rendesn írni
#9   2005. 11. 28. hétfő 21:08
s s VIP
végre bazmeg tok rendesn írni
#8   2005. 11. 28. hétfő 21:04
s s VIP
Szeva!
Ja szerettem...addig amig nem szakitott velem. Utanna mar csak bantam, nem nagyon tudtam mit tenni tekintve hogy kb 500kmre voltam tole es meg vagyok hajnalig.
Viszont mondasz vmit.:Szex+Szerelem+SZeretet+Kaland+Meg 1 ember=szamomra valahogyan ez nem ok! ----> ez az ami nekem sem. Nemtom mi elvezet lehet abban hogy azt nezed/videozod/fenykepezed hogy mas bassza a baratnodet. Aki igazan szereti a parjat az nem tesz iet. Vannak dolgok amiket meg lehet/kell tenni erte de ez sztem mar tulzas. Beleorulnek..nemtom mar hol olvastam az elmult napokban hogy :"ha mindent megadsz neki mar nem is leszel szamara olyan erdekes". De talan nem ez itt a lenyeg, hanem az amit fent leirtam. Feltekeny tipus vagyok, ez van bevallom, mert szinte mar akkor ideges vagyok ha vki barati olelesben reszesiti a baratnomet. Lehet beteges de leszarom hogy ki mit gomdol errol. Azon kivul en is kivancsi volnek hogy azok az emberek akiknek megfordul a fejeben hogy a felesegevel/parjaval 3asban nyomjak. Szamomra hihetetlen es taszito. Megek mer indul a sor..Hegyeshalom Üdv.: S
#7   2005. 11. 28. hétfő 20:55
vazelinator vazelinator VIP Admin
Lokicsavo

Töröltem a másik témát
Legközelebb kérj meg hogy nevezem át köszi

szerelem VS sex témával kérlek maradj meg egy témámban ne terjeszkedj ki minden hova, ugy sem tudod megtériteni az embereket:)(ez figyelmeztetés moderátori)
Én mardok a szerelembe 100%, de kiváncsi érdeklödö is az ugymond emberi "perverzitás"ra is.
Hüséget fogadtam nem vakságot.

Ha mással is kiakarja probálni az ember akkor már talán elveszet valami?
Független ként mennyen belle az ember az ösztöneibe inkább az ember.
Lehet hogy ezek a kapcsolatok csak sex tartja össze és azért kell a 3madik hogy meghosszabbitsák?
jo kérdések.

#6   2005. 11. 28. hétfő 19:32
ssaba ssaba
Lokicsavo: Semmi baj nincs Veled :) A kérdésed jogos.
#5   2005. 11. 28. hétfő 18:57
lokicsavo lokicsavo
És erről beszélek!
Még én számítok különcnek amiért kiállok azért
hogy igenis szeretem a páromat, jó vele élni, jó vele szeretkezni egyszóval jó velel mindent.
Igenis szeretem a páromat és nem kell más a szexbe se nekem sem neki!

És ezért amiért én felvállalom azt hogy az én véleményem szerint a tökéletes SZEX csak 2 ember között van.

És én ezért vagyok balfasz?
Mert szerintem a szerelem a 2 pár közötti szexben
nyilvánul meg!
És ezért kapok ilyen hozzászólásokat hogy: "Orvos látott már?"

Én nem ellenzem kifejezetten azt a dolgot hogy többen.
Csak nem tudom elfogadni sem én sem a párom.
És erre kérnék indokokat hogy ha sosem fogjuk csinálni több féllel. Akkor legalább elfogadjuk mások másságát!
#4   2005. 11. 28. hétfő 18:52
ZENO1 ZENO1
Orvos látott már?
(Ez egy válasz lokicsavo üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 28. hétfő 18:20
Sztem a téma címe önmagáért beszél. Bár ahogyan észrevettem a hasonló című témámba sem írt senki mert valahogyan kezdem észrevenni hogy az emberek túlnyomó töbsége az általa megnevezett szerelmében csak a szexet látja, amivel még mindig nem lenne semmi baj szerintem ha nem vonnának bele másokat.

ERRE KERESEK VÁLASZT:
Mi olyan húúú de nagyon jó a 3as illetve a csoportos szexben?
Azok véleményére akik csinálták, csinálják vagy csinálni szeretnék, vagy mindezek ellentetjét tehát nem csinálták, nem csinálják és nem is szeretnék csinálni. Mindezen emberek véleményére indokok, tények és érzelmekkel teli válaszokat kérnék. Nem pedig: "sztnék megbaszni 3 csajt egyszerre" tapló hozzászólásokat!
Nekem ez sok segítséget jelentene hogy végre megértsem miért is olyan jó ez az embereknek?
#3   2005. 11. 28. hétfő 18:23
lokicsavo lokicsavo
Körülbelül erről lenne szó, kérem segítsetek, segítsenek. Nem tudom csoportosítani hogy most akkor ennek mi az a nagy előnye?
Mert talán egyfajta p*r*szt vakítás mert a média ezt nyomatja. Nah és hol a szerelem?
#2   2005. 11. 28. hétfő 18:22
lokicsavo lokicsavo
Ez a másik hasonló témájú topicomból másoltam át:
Hogy aki azt nem látja erre a címre talán felfigyel és válaszol a kérdésemre.
Kérek mindenkit segítsen ebben.
Előre is köszönöm!

ah és, hogy én szeretem-e a páromat?
Imádom, elsem tudnám nélüle képzelni a jelenlegi életemet. Nekünk is vannak roblémáink. Teljesen őszinték vagyunk egymáshoz. És mi is beszélgettünk erről és valahogyan nem fért a fejünkbe.

Kérem bárki szóljon ehez a témához!

lokicsavo

| ma 00:18

Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Soxor elgondolkodom azon hogy akik ezen a szexoldalon írogatnak a fórumba, hogy a szexen kívül van-e érzelem a páruk iránt a háttérben?
Szóval szeretném ha mindenki leírná, hogy igazából szereti-e a partnerét? És visszatérve a partnercserés szexre stb.re szeretném ha valaki elmagyarázná, hogy ő ebben mit szeret vagy mi az ami őt ebben annyira megfogta?
Egyszerűen nem megy a fejembe.
Szex+Szerelem+Szeretet=ok
Szex+Szerelem+Szeretet+Kaland=ok
Szex+Szerelem+SZeretet+Kal and+Még 1 ember=számomra valahogyan ez nem oké.
Erre kérnék normális választ. Előre is nagyon megköszönném ha valaki normálisan eltudná magyaráznia miértjét?
Ha valaki megunja a szexben a párját az már nem is teljes kapcsolat szerintem.
Mivel egy kapcsolat mármint egy szerelmi kapcsolat akkor teljes ha 2 emberé.
Ez az én véleményem.
Várom mások véleményeit.
Bármin jöhet a kritika, az egyetértés.
Pozitív, negatív hozzászólás is.
Ha lehet akkor a személyeskedést kerüljük el.
Amennyiben ez nem sikerül, ebben az esetben én is személyeskedni fogok :)

... 11 12 13 14
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lokicsavo lokicsavo
Nyitás ideje: 2005. 11. 28. hétfő
Üzenetek: 261db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 18. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!