én csak a zöldbab és a karalábé szálkájától szoktam öklendezni... a szőr valahogy nem zavar...
Férfi ne magyarázza nekem, hogy milyen dolog a szőrszál a számban!!! Már egy parókát összehoztam volna annyi szőrszálból, amit a fogaim közül kiszedtem, mégsem hisztizek, hogy "azonnal borotváld csupaszra a farkad körül és a zacsid", mint néhány pasi teszi a szőrös punci miatt.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:41

szar dolog pláne ha a torkodon akad és elkezdesz öklendeznii rosszabb esetben ha nem jön ki a sőr a szádból esetleg le is hányod a partnered, de ez már egy másik kategoria lesz...

hagyd abbaaaaaaa, mert kivetem magam az ablakon... nem , az alacsony.. akkor elnyalok egy szárazelemet... az már az olcsó szórakoztatóelektronika kategória... aszőrszál meg nem olyan vészes...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:43

wilimas röné: a puncira nem csak hogy gondolni szabad hanem kell is, megfogni símogatni, ízlelgetni és tövig benyomulni!

wilimas röné: a puncira nem csak hogy gondolni szabad hanem kell is, megfogni símogatni, ízlelgetni és tövig benyomulni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:41

Törölt felhasználó (24620)

de nem kötelezően..
ügyesnek kell lenni no...
ehh, de nem szabadna puncira gondolnom, mert a szívem szakad beléje.. :D :(
ehh, de nem szabadna puncira gondolnom, mert a szívem szakad beléje.. :D :(
szar dolog pláne ha a torkodon akad és elkezdesz öklendeznii rosszabb esetben ha nem jön ki a sőr a szádból esetleg le is hányod a partnered, de ez már egy másik kategoria lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:39

Törölt felhasználó (21812)

Sosem értettem, hogy miért gondolja azt néhány pasi, hogy a szőrös puncit nem lehet nyalni? Könyörgöm!!! 1-2 szőrszál a szájába megy. És akkor mi van?
de nem kötelezően..
ehh, de nem szabadna puncira gondolnom, mert a szívem szakad beléje.. :D :( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:39
ehh, de nem szabadna puncira gondolnom, mert a szívem szakad beléje.. :D :( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Sosem értettem, hogy miért gondolja azt néhány pasi, hogy a szőrös puncit nem lehet nyalni? Könyörgöm!!! 1-2 szőrszál a szájába megy. És akkor mi van?
ugyaaan.. hát a szőröset is szét lehet nyitni :)
és az természetes ^_^
és az természetes ^_^
szerintem is csupasz !
Én is a csupaszra szavazok!!
De a teljesen csuasz meg egy idő után tényleg unalmas :) Egy kis csik simán maradhat felül :)
Csupasz, az az igazi. Higénikus és szép. Max felül egy kis fazon.
fazonigazitott
teljesen mindeggy kopasz vagy szőrős csak punci legyen

Sima, 1 kis csíkkal!!!
Csupasz legyen. Nem szeretek szőrt nyalni. :-P
A szőrös punci ciki, de a csupaszt meg szerintem meg lehet unni. A páromat nehezen vettem rá a csupaszra, most meg nem tudom eléri, hogy legalább egy csíkot hagyjon meg.
Szerintem alul mindenféleképpen legyen sima felül lehet rajta egy kis minta vagy tök kopasz. Az őserdős típus nekem nagyon nem jön be

Sztm nem ciki a szőrös punci! Nekem mind tetszik, amelyik ápolt.
Amelyik pedig, olyan szőrös, mint az őserdő - bár nem tehet róla a gazdája - azt szőrteleníteni sem könnyű (lehetetlen). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 21:02
Amelyik pedig, olyan szőrös, mint az őserdő - bár nem tehet róla a gazdája - azt szőrteleníteni sem könnyű (lehetetlen). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem manapság már nagyon ciki a szőrös punci. Nekem a teljesen csupasz tetszik a legjobban!