A csupasz izgató, de sosem vagyok ellene, ha valami fazonnal rukkol elő a feleségem, sőt .. Már-már vetekszik a csupasz érzéssel, de mégsem az

A fazonnal én is így vagyok, hogy érdekes, de a csupasz punci számomra az igazi.
Egy izgató szőrös punci mindig "felállít" ...
Jöhetne most egy hasonló erre ...

Igen, ez a kategória nekem is nagy kedvenc
sokkal szexibb, vadabb, nőiesebb, mint a csupasz(azért azzal sincs bajom)
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 15:37

csak is a jó szőrös, természetes a jó!
Elsősorban a punci tulajdonosa kell eldöntse, hogy neki hogz tetszik. Ha egy nö csupaszon vagy szőrosen érzi magat jól, nos akkor nekünk férfiaknak is jobb lessz. Én személyesen a szőröset szeretem, jobb az ize és tisztán látszik ha felizgult a punci...

Fazonos vagy csupasz.
Legyen meglepetés....

Ezzel nem így vagyok. Végülis a párom elsősorban miattam borotválja a puncikáját, vagy jár el intim gyantára. Az a legfontosabb, hogy nekem tetszen. Én is olyan fazonra borotválom a farkam, ami neki tetszik. Mindig megkérdezem, hogy milyen legyen, csíkra, téglalapra, haromszögre, csupira stb... Szeretné-e. Ő választhatja ki, hogy milyet szeretne
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2021. 01. 26. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 26. kedd 20:52

Elsősorban a punci tulajdonosa kell eldöntse, hogy neki hogz tetszik. Ha egy nö csupaszon vagy szőrosen érzi magat jól, nos akkor nekünk férfiaknak is jobb lessz. Én személyesen a szőröset szeretem, jobb az ize és tisztán látszik ha felizgult a punci...

Hasonlót én is hordtam, illetve növesztettem, formáltam, majdnem teljesen ilyen volt csak szőkében
egy ideig a párom kedvéért, de nekem az esetek 98 %-ban tök csupi
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 15:37

Én változatosan szeretem
A páromnak a csíkos áll legjobban, és nyáron nudi szezonban ragaszkodok is ehhez. Aztán a kedvemért nosztalgiából megnöveszti felül bundásra, ezt most már nem szereti, alul mindig csupi
Ezután teljesen csupaszra szoktam borotválni neki, aminél a csíkos csinosabb, viszont van varázsa a teljesen meztelen sima puncinak, és fogásra meg érintkezésre is ez a legjobb. Nemsokára szerencsére itt a nudi szezon most a csíkos következik

Mi csak is csupasz pártiak vagyunk mind ketten párommal együtt ,
imádom a fazon puncit, nagyon szexi a csík például. de bármi jöhet, csak igényes legyen

Az enyem csupi en is es a pasim is igy szereti. De hat kinek a pap kinek a papné .
Én csupaszon szeretem,szeretek játszadozni a nyelvemmel a szeméremdombon
Csak a bundás! Szexi, ahogy a bugyi mellett kikandikálnak a szőrszálak!
De legalább legyen rajta valami kis szőr, hogy tudjam egy igazi nővel kefélek és nem egy kislánnyal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 22. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 22. szombat 11:13

Törölt felhasználó (4304862)

Csak a bundás! Szexi, ahogy a bugyi mellett kikandikálnak a szőrszálak!
Hagyjátok már ezt a kislányos f@xságot!
Nem attól lesz gyerek valaki, hogy hány db szeméremszőr van a testén. Komolyan, EZ a gyerekes gondolkodás!
Különben meg ne pedofilozzatok le itt százakat nyíltan vagy átvitt értelemben, mint ahogy már nem egyszer történt!
Szánalmas! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 22. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 22. szombat 11:15
Nem attól lesz gyerek valaki, hogy hány db szeméremszőr van a testén. Komolyan, EZ a gyerekes gondolkodás!

Különben meg ne pedofilozzatok le itt százakat nyíltan vagy átvitt értelemben, mint ahogy már nem egyszer történt!

Szánalmas! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 22. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)

De legalább legyen rajta valami kis szőr, hogy tudjam egy igazi nővel kefélek és nem egy kislánnyal...