Nektek milyen puncik jönnek be?
tsupasz ;)
A befelé forduló nagyajkakkal megáldott, nem kilógó cicanyelvű, kcisit kislányos punci.
Lehet csupasz is, de lehet fazonírozott, csak ne legyen teljes őserdő. Néha az is izgi tud lenni, a sok sima puncus után. :)
Lehet csupasz is, de lehet fazonírozott, csak ne legyen teljes őserdő. Néha az is izgi tud lenni, a sok sima puncus után. :)
Nem látom!!! :(
nemtom miújság ez már a második amit nem lehet tőle megnézni, csak később fog rendesen bejönni, meg kell várni
Csak várd:))))Nem fog megjelenni, mert az URL-t be sem írta!
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 11. 29. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 21:57

nemtom miújság ez már a második amit nem lehet tőle megnézni, csak később fog rendesen bejönni, meg kell várni
jahogy azt nem néztem
Ezen aztán tényleg nincs egy szőrszál sem!
Egy kicsit ki egésitetem a témát akkor szerepeljen már minden lehetöség:)
Mintás vagy csupasz punci? --> Természetes, mintás vagy csupasz punci?
Mintás vagy csupasz punci? --> Természetes, mintás vagy csupasz punci?

Remélem végre csak siekrül. Vazelinator, az előző balfaszoskodásaiamt törölnéd?
Úgy gondolom, hogy a XXI. században borotválni kell. Szerintem ez alapvető
ki javitottam
de szerintem te erre a képre gondoltál?

eze n látszik a csupasz punci:) (Ez egy válasz s üzenetére (2005. 11. 30. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 15:29

de szerintem te erre a képre gondoltál?

eze n látszik a csupasz punci:) (Ez egy válasz s üzenetére (2005. 11. 30. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

ez valóban szép!
Aranyos a lányka

jaja erre, akkor valszeg félrekattoltam, thx
alul mindenféleképp legyen teljesen csupasz, felül lehet rajta valami kis minta az csinos de az se baj ha tök kopasz. A nagyon tinis kinézetű puncinak szerintem kell egy kis díszités
Ez a 3 mind. Piorítás nincs :)
A csupasz puncival egy a baj. Az esetk 80 %-ában kipattogzik, és ez csúnyább mint egy kis szőr
Nekem a teljesen csupasz punci tetszik a legjobban! Egyetértek zazieazágyban 15-ös számú hozzászólásával, szerintem is ma már hozzátartozik az alapvető ápoltsághoz a csupasz punci.