Nekem full csupasz mindig. Nem bírom elviselni (magamon) a szőrt sehol. A férjemtől is elvárom hogy lent szőrtelenítsem De ne borotválnja mert ha elkezd visszanőni az nagyon irritál. Nullással lenyomja azt kész. Golyókat borotválja. Megtisztelem annyival hogy ne kelljen szőrszálakat kerülgetnie-köpködnie miközben nyal. Hozzá tartozik az alap higiéniámhoz.
Szeretem, ha szőrös, alkalmasint trimmelt.
A csupasz számomra nem felnőtt nőt jelent, persze lehet, maradi vagyok, de vállalom.
A csupasz számomra nem felnőtt nőt jelent, persze lehet, maradi vagyok, de vállalom.
csupasz, szeretem nyalni és a látvány, az csodás
Trimmelt, természetes!!!! Kevés a szép punci
Teljes mértékben igazad van. Én is jobban gerjedek egy fazonra igazított, vagy csíkos, kis pamacsos puncira. Szeretem birizgálni
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2019. 12. 25. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 25. szerda 08:27

Én a fazonra borotvaltat szeretem. Egyrészt esztetikailag sokkal szexibb pl egy csíkra borotvált punci. Másrészt szerintem aki valamilyen fazont borotvál, abban bujkál egy kis perverzseg. Nekik tenyleg fontos, hogy szexibb
Legyen a puncijuk. Sajnos sok lány gondolja, hogy teljesen leborotvalt izgatja legjobban a férfiakat. Nem mondom, engem is izgat egy kopasz kis puncika, de az kicsit unalmas. Fazonbol viszont rengeteg félét lehet borotvalni, valtozatos lehet. A full szőrös egyáltalán nem tetszik. Egyrészt eltakarja a puncit, másrészt oralnal zavaró, harmadrészt nincs meg az a finom puha tapintás. És nem is néz ki jól
Legyen a puncijuk. Sajnos sok lány gondolja, hogy teljesen leborotvalt izgatja legjobban a férfiakat. Nem mondom, engem is izgat egy kopasz kis puncika, de az kicsit unalmas. Fazonbol viszont rengeteg félét lehet borotvalni, valtozatos lehet. A full szőrös egyáltalán nem tetszik. Egyrészt eltakarja a puncit, másrészt oralnal zavaró, harmadrészt nincs meg az a finom puha tapintás. És nem is néz ki jól
Mi is csak is csupasz mind ketten !!
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 02. hétfő 11:24

Új év új forma
Az évet teljes csupaszítással kezdtük, ezt a legfinomabb nyalni és amikor a csupasz-csupasz összetalálkozik akkor a legjobban érezni a másikat
A felül kis minta sokkal szebb, de most 1 darabig marad a teljes csupasz.

Én a fazonra borotvaltat szeretem. Egyrészt esztetikailag sokkal szexibb pl egy csíkra borotvált punci. Másrészt szerintem aki valamilyen fazont borotvál, abban bujkál egy kis perverzseg. Nekik tenyleg fontos, hogy szexibb
mi teljesen le vagyunk borotvalva telen nyaron egyarant...mi igy szeretjuk...
Új év új forma
Az évet teljes csupaszítással kezdtük, ezt a legfinomabb nyalni és amikor a csupasz-csupasz összetalálkozik akkor a legjobban érezni a másikat
A felül kis minta sokkal szebb, de most 1 darabig marad a teljes csupasz.

Csupasz, max egy nagyon kis szőrrel a punci felett.. Nekem sokkal izgatóbb, és nyalni is jobb

Így a nudi szezon után most jön az őszi bundás, de alul azért csupaszítom neki de fent marad a nagy háromszög

Ez az állítólag ide divat full bush brazil (alul csupasz felül bundás) nekem nagyon bejön

Azt nagyon jol teszed!!!Várom várjuk a fotokat nagyon!!!
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 20:28

Persze, majd rakok fel képet. A férjem már régóta szeretné ,hogy szerepeljek itt ,de én eddig nem nagyon akartam.Majd talán ezután ráveszem magam.
Nyáron nudi szezonban alul csupasz felül mintás V vagy csík, ilyenkor ősszel meg szoktam növesztetni vele jó bundásra de egy idő után nem szereti, tegnap alul lecsupaszítottam felül maradt szőrös, aztán majd jöhet a tök csupasz, nyáron azt sem szereti. Én mint látszik a váltózatosságot támogatom

Persze, majd rakok fel képet. A férjem már régóta szeretné ,hogy szerepeljek itt ,de én eddig nem nagyon akartam.Majd talán ezután ráveszem magam.
Imádom én is mind két helyen!!!Meg lehetnézni a tiedet?
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 15:37

Mi is úgy gondoljuk,hogy a változatosság a lényeg. Nyáron teljesen csupasz.de most már bundás ilyenkor még a hónaljamban is meghagyom, a férjemnek nagyon tetszik
Mi is úgy gondoljuk,hogy a változatosság a lényeg. Nyáron teljesen csupasz.de most már bundás ilyenkor még a hónaljamban is meghagyom, a férjemnek nagyon tetszik
èn speckó kedvelem a szöröset, természeteset.
remélem ujra divat lesz.
remélem ujra divat lesz.
Nem tudom. Állítólag 6-8 évente kell egy emlékeztető.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 07. 30. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én hagyok egy csíkot, vagy valami minimális szőrt, mert szerintem a szőrtelen kislányos. Bár tudom,hogy a pasiknak az jön be, de én is szívesebben markolászok egy "borostás" farkat, mint egy szőrtelent. A teljesen szőrtelen kisfiús, szerintem.