Új év új forma
Az évet teljes csupaszítással kezdtük, ezt a legfinomabb nyalni és amikor a csupasz-csupasz összetalálkozik akkor a legjobban érezni a másikat
A felül kis minta sokkal szebb, de most 1 darabig marad a teljes csupasz.

mi teljesen le vagyunk borotvalva telen nyaron egyarant...mi igy szeretjuk...
Én a fazonra borotvaltat szeretem. Egyrészt esztetikailag sokkal szexibb pl egy csíkra borotvált punci. Másrészt szerintem aki valamilyen fazont borotvál, abban bujkál egy kis perverzseg. Nekik tenyleg fontos, hogy szexibb
Legyen a puncijuk. Sajnos sok lány gondolja, hogy teljesen leborotvalt izgatja legjobban a férfiakat. Nem mondom, engem is izgat egy kopasz kis puncika, de az kicsit unalmas. Fazonbol viszont rengeteg félét lehet borotvalni, valtozatos lehet. A full szőrös egyáltalán nem tetszik. Egyrészt eltakarja a puncit, másrészt oralnal zavaró, harmadrészt nincs meg az a finom puha tapintás. És nem is néz ki jól
Legyen a puncijuk. Sajnos sok lány gondolja, hogy teljesen leborotvalt izgatja legjobban a férfiakat. Nem mondom, engem is izgat egy kopasz kis puncika, de az kicsit unalmas. Fazonbol viszont rengeteg félét lehet borotvalni, valtozatos lehet. A full szőrös egyáltalán nem tetszik. Egyrészt eltakarja a puncit, másrészt oralnal zavaró, harmadrészt nincs meg az a finom puha tapintás. És nem is néz ki jól
Mi is csak is csupasz mind ketten !!
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 02. hétfő 11:24

Új év új forma
Az évet teljes csupaszítással kezdtük, ezt a legfinomabb nyalni és amikor a csupasz-csupasz összetalálkozik akkor a legjobban érezni a másikat
A felül kis minta sokkal szebb, de most 1 darabig marad a teljes csupasz.

Teljes mértékben igazad van. Én is jobban gerjedek egy fazonra igazított, vagy csíkos, kis pamacsos puncira. Szeretem birizgálni
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2019. 12. 25. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 25. szerda 08:27

Én a fazonra borotvaltat szeretem. Egyrészt esztetikailag sokkal szexibb pl egy csíkra borotvált punci. Másrészt szerintem aki valamilyen fazont borotvál, abban bujkál egy kis perverzseg. Nekik tenyleg fontos, hogy szexibb
Trimmelt, természetes!!!! Kevés a szép punci
csupasz, szeretem nyalni és a látvány, az csodás
Szeretem, ha szőrös, alkalmasint trimmelt.
A csupasz számomra nem felnőtt nőt jelent, persze lehet, maradi vagyok, de vállalom.
A csupasz számomra nem felnőtt nőt jelent, persze lehet, maradi vagyok, de vállalom.
Nekem full csupasz mindig. Nem bírom elviselni (magamon) a szőrt sehol. A férjemtől is elvárom hogy lent szőrtelenítsem De ne borotválnja mert ha elkezd visszanőni az nagyon irritál. Nullással lenyomja azt kész. Golyókat borotválja. Megtisztelem annyival hogy ne kelljen szőrszálakat kerülgetnie-köpködnie miközben nyal. Hozzá tartozik az alap higiéniámhoz.
A fazonos szerintem szinten higienikus, de sokkal szexibb
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 07:00

Nekem full csupasz mindig. Nem bírom elviselni (magamon) a szőrt sehol. A férjemtől is elvárom hogy lent szőrtelenítsem De ne borotválnja mert ha elkezd visszanőni az nagyon irritál. Nullással lenyomja azt kész. Golyókat borotválja. Megtisztelem annyival hogy ne kelljen szőrszálakat kerülgetnie-köpködnie miközben nyal. Hozzá tartozik az alap higiéniámhoz.
Ízlések és pofonok - nekem nem tetszik. Nem látom èrtelmét mert számomra a szőrben nincsen semmi szexi.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A parom puncija mindig szortelen, neha megkerem es akkor leszallopalya.
neked van igazad !!!
(Ez egy válasz Oreglali üzenetére (2019. 12. 26. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 26. csütörtök 06:06

Szeretem, ha szőrös, alkalmasint trimmelt.
Párom a csupasz pina mellett tette le a voksot elmondása szerint fiatal kora óta szőrtelenít, nála az az elv nyaktól lefele egy szőrszál se legyen. Nem tiltakozom, szerintem szexy és olyan fiatal lányos a hatása fölég mivel 153cm és 48kg
. Nekünk bejön, nekem nem tetszik a szőrös muff, fölég tetszik hogy a fenekén sincsen egy szál sem, tudtommal a többi partnere sem tiltakozott

egyértelműen a csupasz a legjobb
Én a csíkra szavazok, nekem úgy nagyon bejön. Sajnos szinte mindig csupaszra borotválja (azt is szeretem), pedig többször jeleztem, hogy jobban szeretem ha meghagy egy kis csíkot vagy más formát. Nagyon ritkán megcsinálja a kedvemért. Anno jó volt, mert mikor kozmetikushoz járt puncit gyantáztatni, akkor mindig meg volt hagyva egy kis csík
Nalunk is hasonlo volt, hogy magának nem szerette fazonosra borotvalni, de kozmetikusnal mindig úgy kéri. Néha magának is fazonosra csinálja, de az ritka
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 07:24

Én a csíkra szavazok, nekem úgy nagyon bejön. Sajnos szinte mindig csupaszra borotválja (azt is szeretem), pedig többször jeleztem, hogy jobban szeretem ha meghagy egy kis csíkot vagy más formát. Nagyon ritkán megcsinálja a kedvemért. Anno jó volt, mert mikor kozmetikushoz járt puncit gyantáztatni, akkor mindig meg volt hagyva egy kis csík
Nem értem magának miért nem szereti megcsinalni
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 28. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 07:42

Nalunk is hasonlo volt, hogy magának nem szerette fazonosra borotvalni, de kozmetikusnal mindig úgy kéri. Néha magának is fazonosra csinálja, de az ritka
Sziasztok. Mikor a jelenlegi párommal összejöttünk még szőrös puncija volt. Egyszer közösen leborotváltuk egymásnak. Azóta nekem csak a csupasz punci, neki meg a csupasz farok. Szeretem ha a csupasz zacsimat nyalogatja. Én meg megőrülök a csupasz puncilében úszó puncijától.
Fazonra igazítottra +1