Azért ez már túl sok. Én is szeretem ha van rajta egy kis szőr, csíkra, háromszögre, vagy egyéb mintára borotválva, de a full szőrös nem jön be. A fazonos a kedvencem, de sajnos nagyon nagyon ritkán csinálja meg a feleségem. 99%ban csupaszra borotválja, pedig számtalanszor jeleztem már neki, hogy én a fazonos puncit szeretem.
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2020. 10. 06. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 06. kedd 16:25

Egy jó kis szőrös (vagy enyhén fazonírozott) puncinál nincs izgatóbb
a teljesen csupasz az olyan gyerekes, nekem meg nincsenek pedofil hajlamaim

Teljesen csupasz, vagy vékony csìk felül hogy nyaláskor alul ne zavarjon a szőr.
Egy jó kis szőrös (vagy enyhén fazonírozott) puncinál nincs izgatóbb
a teljesen csupasz az olyan gyerekes, nekem meg nincsenek pedofil hajlamaim

Mi mindketten rendszeresen gyantáztatunk így nem kérdés higy csupasz kedvelők vagyunk. Páromnak egy kis csíkot hagytunk csak meg így még szebb mint teljesen csupasz. Mi már sosem fogjuk az úgymond ismét divatba hozott természetes állapotot kedvelni. Megváltozott a világ, ami az evoluciókor kellett hogy védjen, stb feleslegessé vált, legalábbis így gondoljuk.
Teljesen mind1 csak illatos legyen
Vissza fog jönni divatba a nagyon szőrös punci is biztosan

Vissza fog jönni divatba a nagyon szőrös punci is biztosan

Csakis a csupasz, legjobb mikor a sima csupasz puncit végig nyalod jó hosszan.
Latvanyra a fazonos tetszik a legjobban nekem.

Kinek mi a kedvence. Nekem olyan ez a dolog mint egy szép kert. Szívesebben mész be oda ahol rendbe van rakva minden..
Ja és praktikusabb is ha egy kis szajalasra kerül a sor.
Ja és praktikusabb is ha egy kis szajalasra kerül a sor.
Természetesen csupasz.Tapasztalat , hogy az ápolt igényesférfiaknak a döntő többsége a teljesen borotvált puncira gerjed jobban. Persze kivétek van.
Fazonra igazítottra +1
Sziasztok. Mikor a jelenlegi párommal összejöttünk még szőrös puncija volt. Egyszer közösen leborotváltuk egymásnak. Azóta nekem csak a csupasz punci, neki meg a csupasz farok. Szeretem ha a csupasz zacsimat nyalogatja. Én meg megőrülök a csupasz puncilében úszó puncijától.
Nem értem magának miért nem szereti megcsinalni
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 28. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 07:42

Nalunk is hasonlo volt, hogy magának nem szerette fazonosra borotvalni, de kozmetikusnal mindig úgy kéri. Néha magának is fazonosra csinálja, de az ritka
Nalunk is hasonlo volt, hogy magának nem szerette fazonosra borotvalni, de kozmetikusnal mindig úgy kéri. Néha magának is fazonosra csinálja, de az ritka
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 07:24

Én a csíkra szavazok, nekem úgy nagyon bejön. Sajnos szinte mindig csupaszra borotválja (azt is szeretem), pedig többször jeleztem, hogy jobban szeretem ha meghagy egy kis csíkot vagy más formát. Nagyon ritkán megcsinálja a kedvemért. Anno jó volt, mert mikor kozmetikushoz járt puncit gyantáztatni, akkor mindig meg volt hagyva egy kis csík
Én a csíkra szavazok, nekem úgy nagyon bejön. Sajnos szinte mindig csupaszra borotválja (azt is szeretem), pedig többször jeleztem, hogy jobban szeretem ha meghagy egy kis csíkot vagy más formát. Nagyon ritkán megcsinálja a kedvemért. Anno jó volt, mert mikor kozmetikushoz járt puncit gyantáztatni, akkor mindig meg volt hagyva egy kis csík
egyértelműen a csupasz a legjobb
Párom a csupasz pina mellett tette le a voksot elmondása szerint fiatal kora óta szőrtelenít, nála az az elv nyaktól lefele egy szőrszál se legyen. Nem tiltakozom, szerintem szexy és olyan fiatal lányos a hatása fölég mivel 153cm és 48kg
. Nekünk bejön, nekem nem tetszik a szőrös muff, fölég tetszik hogy a fenekén sincsen egy szál sem, tudtommal a többi partnere sem tiltakozott

neked van igazad !!!
(Ez egy válasz Oreglali üzenetére (2019. 12. 26. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 26. csütörtök 06:06

Szeretem, ha szőrös, alkalmasint trimmelt.
A csupasz számomra nem felnőtt nőt jelent, persze lehet, maradi vagyok, de vállalom.
A csupasz számomra nem felnőtt nőt jelent, persze lehet, maradi vagyok, de vállalom.
A parom puncija mindig szortelen, neha megkerem es akkor leszallopalya.
Ízlések és pofonok - nekem nem tetszik. Nem látom èrtelmét mert számomra a szőrben nincsen semmi szexi.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A fazonos szerintem szinten higienikus, de sokkal szexibb
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 07:00

Nekem full csupasz mindig. Nem bírom elviselni (magamon) a szőrt sehol. A férjemtől is elvárom hogy lent szőrtelenítsem De ne borotválnja mert ha elkezd visszanőni az nagyon irritál. Nullással lenyomja azt kész. Golyókat borotválja. Megtisztelem annyival hogy ne kelljen szőrszálakat kerülgetnie-köpködnie miközben nyal. Hozzá tartozik az alap higiéniámhoz.