Fazonírozott,mert a kopasz elég kislányos
Csak is csupasz !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 28. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
És már andrew88 megválaszolta. Köszönet érte.
Csak a full szőrös!!! De csak a pinája és maximum a hónalja legyen szőrös! (Most vonatkoztassunk el a hajtól, mint szőr! Természetesen haja legyen.)
Csupasz vagy max fazonigatitott.
nekem általában 99 % -ban csupi a puncim, ezt szoktam meg - nagyon ritka ha hagyom szőrösnek, de azt is csak a pasim kérésére külön, csak neki- ha szól, hogy most szőrösen szeretné
ez olyankor van, ha az egyik barinőm bevesszük, neki szőrös, de igényesen, utána van ilyen kérése, de ritkán
ez olyankor van, ha az egyik barinőm bevesszük, neki szőrös, de igényesen, utána van ilyen kérése, de ritkán
csupasz!!!!
Csak a szőrös!
Nekem a csupasz jön be, sokkal izgibb nyalni. Bár múltkor hagyta a párom jól megnőni és nagyon izgatónak találtam. Meg is basztam rendesen. Szóval a lényeg, legyen punci bármilyen is!
Ápolt... Ápolt és illatos legyen.
Szeretem a szusit, de nem szex közben
Ha lehet szőrmét is választani, számomra a legszebb, ha egy csík van meghagyva, de semmi sem kötelező.
Olyan legyen külsőre, amilyennek a gazdája szereti
Szeretem a szusit, de nem szex közben
Ha lehet szőrmét is választani, számomra a legszebb, ha egy csík van meghagyva, de semmi sem kötelező.
Olyan legyen külsőre, amilyennek a gazdája szereti
Nyilván a csupasz hisz az a legesztetikusabb illatosabb és tiszta az adja ki igazából a punci format
általában csupasz
de nekem a párom borotválja :P " ő a főnők "
ha szőrösen kívánja, akkor van, hogy 2-3 hétig se borotválja le...vagy ha épp ezzel akar " megbüntetni " mert tudja, hogy kényelmetlen 1 hét után már kb
de nekem a párom borotválja :P " ő a főnők "
ha szőrösen kívánja, akkor van, hogy 2-3 hétig se borotválja le...vagy ha épp ezzel akar " megbüntetni " mert tudja, hogy kényelmetlen 1 hét után már kb
Természetesen a természetes.
Ez a leg-nyagyobb hülyeség! Már miért lenne a csupaszt tiszta?!
Az, hogy csupasz még közel sem jelenti, hogy tiszta!
Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 26. csütörtök 03:58
Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyilván a csupasz hisz az a legesztetikusabb illatosabb és tiszta az adja ki igazából a punci format
Ez igaz, és a természetes is tiszta, csak mosni kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 27. péntek 19:25
Törölt felhasználó (4304862)
Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!
Így van! A csupasz sem lesz magától tiszta! Az is be tud büdösödni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 28. szombat 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 28. szombat 05:29
Törölt felhasználó (3843642)
Ez igaz, és a természetes is tiszta, csak mosni kell.
Meg a jó... anyucikád...
Elnézést, finoman fogalmazva.
Az ugye meg van, hogy most kb.a regisztrált felhasználók kb. 70-80%-át pedofiloztad le suttyomban?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Elnézést, finoman fogalmazva.Az ugye meg van, hogy most kb.a regisztrált felhasználók kb. 70-80%-át pedofiloztad le suttyomban?!
hogy te mekkora egy P@R@SZT vagy !!!!!! Szerintem te vagy PEDOMACI !!!!!! Na tűnj el innen inkább
Szia!
"Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!" erre csak annyit " A hülye mindig okoskodik, az okos mindig hülyéskedik!"
"Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!" erre csak annyit " A hülye mindig okoskodik, az okos mindig hülyéskedik!"
Nem suttyomban!
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 12. 04. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 08:03
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 12. 04. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg a jó... anyucikád...
Elnézést, finoman fogalmazva.
Az ugye meg van, hogy most kb.a regisztrált felhasználók kb. 70-80%-át pedofiloztad le suttyomban?!
Elnézést, finoman fogalmazva.Az ugye meg van, hogy most kb.a regisztrált felhasználók kb. 70-80%-át pedofiloztad le suttyomban?!

zazieazágyban

dodogi555