ebben a sorrendben jöhet!

A csupaszt kedvelem és a barátnőm is azt szereti, ha teljesen kopasz és selymes a puncija mindig.
Szerintem csupasz mikor frissen van borotválva szejmes nincs annál izgatóbb, A szőrös nem jön be pláne ha nagyon szőrös feleségemmel mikor meg ismerkedtünk nem volt még szokás annyira szőrtelenítés mondjuk neki akkor is fazon igazított volt ( 29 éve )

Ki mire szokott rá,én a szőrösre,de a fazonos is nagyon tetszik. A kopasz olyan mint egy kislányé,csak nagyban!
Szerintem is sokkal nőiesebb a fazonos
én sokkal jobban szeretem, mint a csupaszt. A csupasz is szép, de az csak egy kis puncika... A fazonos pedig egy sokkal szexibb, nőies pina
a szőrös viszont nem tetszik.
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2020. 12. 15. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 04:27

Számomra a fazonírozott punci izgatóbb(legyen az csík,háromszög esetleg valami más).Miért?Talán mert számomra sokkal Nőiesebb ha nem csupasz!
Számomra a fazonírozott punci izgatóbb(legyen az csík,háromszög esetleg valami más).Miért?Talán mert számomra sokkal Nőiesebb ha nem csupasz!
Nagyon szép vagy, nagyon szétkúrnálak, de sajna a kapa-nyél kilóg a szádból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 18:36
Törölt felhasználó (4304862)

Nagyon szép vagy, nagyon szét kúrnálak, de sajna a kapa-nyél kilóg a szádból...
Nagyon szép vagy, nagyon szét kúrnálak, de sajna a kapa-nyél kilóg a szádból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 13:17
Törölt felhasználó (1474922)

hogy te mekkora egy P@R@SZT vagy !!!!!! Szerintem te vagy PEDOMACI !!!!!! Na tűnj el innen inkább
Olvasd el a topik címét! "Természetes, mintás vagy csupasz punci? (indokolva)"
Indokolva...
Inkább: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...
De ez is tapasztalható! (Ez egy válasz bali36 üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 13:40
Indokolva...
Inkább: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...
De ez is tapasztalható! (Ez egy válasz bali36 üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
"Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!" erre csak annyit " A hülye mindig okoskodik, az okos mindig hülyéskedik!"
"Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!" erre csak annyit " A hülye mindig okoskodik, az okos mindig hülyéskedik!"

Nem suttyomban!
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 12. 04. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 08:03

Meg a jó... anyucikád...
Elnézést, finoman fogalmazva.
Az ugye meg van, hogy most kb.a regisztrált felhasználók kb. 70-80%-át pedofiloztad le suttyomban?!

Az ugye meg van, hogy most kb.a regisztrált felhasználók kb. 70-80%-át pedofiloztad le suttyomban?!

Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 27. péntek 19:25

Ez a leg-nyagyobb hülyeség! Már miért lenne a csupaszt tiszta?!
Az, hogy csupasz még közel sem jelenti, hogy tiszta!
Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!
hogy te mekkora egy P@R@SZT vagy !!!!!! Szerintem te vagy PEDOMACI !!!!!! Na tűnj el innen inkább
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg a jó... anyucikád...
Elnézést, finoman fogalmazva.

Így van! A csupasz sem lesz magától tiszta! Az is be tud büdösödni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 28. szombat 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 28. szombat 05:29
Törölt felhasználó (3843642)

Ez igaz, és a természetes is tiszta, csak mosni kell.
Ez igaz, és a természetes is tiszta, csak mosni kell.

Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 26. csütörtök 03:58
Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyilván a csupasz hisz az a legesztetikusabb illatosabb és tiszta az adja ki igazából a punci format
Természetesen a természetes.
általában csupasz
de nekem a párom borotválja :P " ő a főnők "
ha szőrösen kívánja, akkor van, hogy 2-3 hétig se borotválja le...vagy ha épp ezzel akar " megbüntetni " mert tudja, hogy kényelmetlen 1 hét után már kb

ha szőrösen kívánja, akkor van, hogy 2-3 hétig se borotválja le...vagy ha épp ezzel akar " megbüntetni " mert tudja, hogy kényelmetlen 1 hét után már kb

Nyilván a csupasz hisz az a legesztetikusabb illatosabb és tiszta az adja ki igazából a punci format
Ápolt... Ápolt és illatos legyen.
Szeretem a szusit, de nem szex közben
Ha lehet szőrmét is választani, számomra a legszebb, ha egy csík van meghagyva, de semmi sem kötelező.
Olyan legyen külsőre, amilyennek a gazdája szereti
Szeretem a szusit, de nem szex közben

Ha lehet szőrmét is választani, számomra a legszebb, ha egy csík van meghagyva, de semmi sem kötelező.
Olyan legyen külsőre, amilyennek a gazdája szereti