Olvasd el a topik címét! "Természetes, mintás vagy csupasz punci? (indokolva)"
Indokolva...
Inkább: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...
De ez is tapasztalható! (Ez egy válasz bali36 üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 13:40
Indokolva...
Inkább: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...
De ez is tapasztalható! (Ez egy válasz bali36 üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
"Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!" erre csak annyit " A hülye mindig okoskodik, az okos mindig hülyéskedik!"
"Csupán annyit jelent a csupasz, hogy a kedvelője látens pedofil!" erre csak annyit " A hülye mindig okoskodik, az okos mindig hülyéskedik!"
Nagyon szép vagy, nagyon szét kúrnálak, de sajna a kapa-nyél kilóg a szádból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 13:17
Törölt felhasználó (1474922)
hogy te mekkora egy P@R@SZT vagy !!!!!! Szerintem te vagy PEDOMACI !!!!!! Na tűnj el innen inkább
Nagyon szép vagy, nagyon szétkúrnálak, de sajna a kapa-nyél kilóg a szádból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 04. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 04. péntek 18:36
Törölt felhasználó (4304862)
Nagyon szép vagy, nagyon szét kúrnálak, de sajna a kapa-nyél kilóg a szádból...
Számomra a fazonírozott punci izgatóbb(legyen az csík,háromszög esetleg valami más).Miért?Talán mert számomra sokkal Nőiesebb ha nem csupasz!
Szerintem is sokkal nőiesebb a fazonos
én sokkal jobban szeretem, mint a csupaszt. A csupasz is szép, de az csak egy kis puncika... A fazonos pedig egy sokkal szexibb, nőies pina
a szőrös viszont nem tetszik.
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2020. 12. 15. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 04:27
én sokkal jobban szeretem, mint a csupaszt. A csupasz is szép, de az csak egy kis puncika... A fazonos pedig egy sokkal szexibb, nőies pina
a szőrös viszont nem tetszik.
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2020. 12. 15. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Számomra a fazonírozott punci izgatóbb(legyen az csík,háromszög esetleg valami más).Miért?Talán mert számomra sokkal Nőiesebb ha nem csupasz!
Ki mire szokott rá,én a szőrösre,de a fazonos is nagyon tetszik. A kopasz olyan mint egy kislányé,csak nagyban!
Szerintem csupasz mikor frissen van borotválva szejmes nincs annál izgatóbb, A szőrös nem jön be pláne ha nagyon szőrös feleségemmel mikor meg ismerkedtünk nem volt még szokás annyira szőrtelenítés mondjuk neki akkor is fazon igazított volt ( 29 éve )
A csupaszt kedvelem és a barátnőm is azt szereti, ha teljesen kopasz és selymes a puncija mindig.
ebben a sorrendben jöhet!
Szinte természetes...
Remélem a hajad és a szemöldököd is leborotválod, hiszen az is szőr, fúj nem higiénikus.
Kinek a pap,kinek a papné és ugye valakinek meg a lànyuk...a tiszta,finom illatú punci nem szõr kérdése.Amugy meg amit nyalni kell a kedves uraknak az nem a szõr.
Nekem a csupasz punci jön be jobban, mert sokkal izgatóbb nyalni és megdugni a hölgyet. A párom is borotválja a punciját minden nap. Én csupasz vagyok és neki is csupasz (punci, hónalj).
A Feleségem meglepett karácsonyra
vett egy bugyikát, amin elől volt egy masni, amit ha széthúzol, leesik a bugyija
és aztan jott a meglepi: csináltatott egy karacsonyfa alakú fazont a kozmetikusával
nagyon precíz munka lett
én egyébként is jobban szeretem a különlegesebb fazonokat, úgyhogy nagyon felállt rá a farkam
ő sajnos jobban szereti ha csupasz, de alkanmanként meglep
vett egy bugyikát, amin elől volt egy masni, amit ha széthúzol, leesik a bugyija
és aztan jott a meglepi: csináltatott egy karacsonyfa alakú fazont a kozmetikusával
nagyon precíz munka lett
én egyébként is jobban szeretem a különlegesebb fazonokat, úgyhogy nagyon felállt rá a farkam
ő sajnos jobban szereti ha csupasz, de alkanmanként meglep
Egy szavazat a kellemesen fazonra igazított punciknak. Már látványnak is izgatóbb, nem is beszélve amikor hozzá érnek az ujjaim....
Sokban függ a punci formájától de izgatóbb az igényesen szőrös punci! Nem is hinnétek hölgyeim mennyien szeretjük aszőrzetet
Szerintem a csupasz a legszebb. Egy kis fazon még belefér, de a nagyon szőrös sose jött be.
Szerintem is a csupasz punci a legszebb.
(Ez egy válasz laziolaci üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 22:51
Szerintem a csupasz a legszebb. Egy kis fazon még belefér, de a nagyon szőrös sose jött be.
Szerintem is csak is csupasz esetleg kis csík még belefélt más semmi !!!
(Ez egy válasz Joe2016 üzenetére (2020. 12. 28. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyet értek
(Ez egy válasz Tomaszmannn üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 22:18
Sokban függ a punci formájától de izgatóbb az igényesen szőrös punci! Nem is hinnétek hölgyeim mennyien szeretjük aszőrzetet

zazieazágyban

suximus
Tammy