Fazonos vagy csupasz.
Elsősorban a punci tulajdonosa kell eldöntse, hogy neki hogz tetszik. Ha egy nö csupaszon vagy szőrosen érzi magat jól, nos akkor nekünk férfiaknak is jobb lessz. Én személyesen a szőröset szeretem, jobb az ize és tisztán látszik ha felizgult a punci...

csak is a jó szőrös, természetes a jó!
Igen, ez a kategória nekem is nagy kedvenc
sokkal szexibb, vadabb, nőiesebb, mint a csupasz(azért azzal sincs bajom)
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 15:37

Egy izgató szőrös punci mindig "felállít" ...
Jöhetne most egy hasonló erre ...

Egy izgató szőrös punci mindig "felállít" ...

A fazonnal én is így vagyok, hogy érdekes, de a csupasz punci számomra az igazi.
A csupasz izgató, de sosem vagyok ellene, ha valami fazonnal rukkol elő a feleségem, sőt .. Már-már vetekszik a csupasz érzéssel, de mégsem az

Egyet értek
(Ez egy válasz Tomaszmannn üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 22:18

Sokban függ a punci formájától de izgatóbb az igényesen szőrös punci! Nem is hinnétek hölgyeim mennyien szeretjük aszőrzetet

Szerintem is csak is csupasz esetleg kis csík még belefélt más semmi !!!
(Ez egy válasz Joe2016 üzenetére (2020. 12. 28. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is a csupasz punci a legszebb.
(Ez egy válasz laziolaci üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 22:51

Szerintem a csupasz a legszebb. Egy kis fazon még belefér, de a nagyon szőrös sose jött be.
Szerintem a csupasz a legszebb. Egy kis fazon még belefér, de a nagyon szőrös sose jött be.
Sokban függ a punci formájától de izgatóbb az igényesen szőrös punci! Nem is hinnétek hölgyeim mennyien szeretjük aszőrzetet

Egy szavazat a kellemesen fazonra igazított punciknak. Már látványnak is izgatóbb, nem is beszélve amikor hozzá érnek az ujjaim....
A Feleségem meglepett karácsonyra
vett egy bugyikát, amin elől volt egy masni, amit ha széthúzol, leesik a bugyija
és aztan jott a meglepi: csináltatott egy karacsonyfa alakú fazont a kozmetikusával
nagyon precíz munka lett
én egyébként is jobban szeretem a különlegesebb fazonokat, úgyhogy nagyon felállt rá a farkam
ő sajnos jobban szereti ha csupasz, de alkanmanként meglep

Nekem a csupasz punci jön be jobban, mert sokkal izgatóbb nyalni és megdugni a hölgyet. A párom is borotválja a punciját minden nap. Én csupasz vagyok és neki is csupasz (punci, hónalj).
Kinek a pap,kinek a papné és ugye valakinek meg a lànyuk...a tiszta,finom illatú punci nem szõr kérdése.Amugy meg amit nyalni kell a kedves uraknak az nem a szõr.
Remélem a hajad és a szemöldököd is leborotválod, hiszen az is szőr, fúj nem higiénikus.

Szinte természetes...