yes !!!!
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 23. vasárnap 09:08

Hagyjátok már ezt a kislányos f@xságot!
Nem attól lesz gyerek valaki, hogy hány db szeméremszőr van a testén. Komolyan, EZ a gyerekes gondolkodás!
Különben meg ne pedofilozzatok le itt százakat nyíltan vagy átvitt értelemben, mint ahogy már nem egyszer történt!
Szánalmas!
Nem attól lesz gyerek valaki, hogy hány db szeméremszőr van a testén. Komolyan, EZ a gyerekes gondolkodás!

Különben meg ne pedofilozzatok le itt százakat nyíltan vagy átvitt értelemben, mint ahogy már nem egyszer történt!

Szánalmas!
nekem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 23. vasárnap 13:34

Törölt felhasználó (854434)

nekem csupi....

Egy a fontos ápolt legyen.
Igen! Neked egy gyönyörű szép csupi puncikád van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 23. vasárnap 13:34

Törölt felhasználó (854434)

nekem csupi....

Csak is sima !!!
A punci is úgy szép ha síma
Szőrös??? Soha. Undorito. Csak is csupasz.
nekem csupi....

Seconded.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 23. vasárnap 09:08

Szánalmas!

Szánalmas!
Szánalmas! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 22. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 22. szombat 11:15

Szánalmas! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 22. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)

De legalább legyen rajta valami kis szőr, hogy tudjam egy igazi nővel kefélek és nem egy kislánnyal...

De legalább legyen rajta valami kis szőr, hogy tudjam egy igazi nővel kefélek és nem egy kislánnyal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 22. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 22. szombat 11:13

Törölt felhasználó (4304862)

Csak a bundás! Szexi, ahogy a bugyi mellett kikandikálnak a szőrszálak!
Csak a bundás! Szexi, ahogy a bugyi mellett kikandikálnak a szőrszálak!
Én csupaszon szeretem,szeretek játszadozni a nyelvemmel a szeméremdombon
Az enyem csupi en is es a pasim is igy szereti. De hat kinek a pap kinek a papné .
imádom a fazon puncit, nagyon szexi a csík például. de bármi jöhet, csak igényes legyen

Mi csak is csupasz pártiak vagyunk mind ketten párommal együtt ,
Én változatosan szeretem
A páromnak a csíkos áll legjobban, és nyáron nudi szezonban ragaszkodok is ehhez. Aztán a kedvemért nosztalgiából megnöveszti felül bundásra, ezt most már nem szereti, alul mindig csupi
Ezután teljesen csupaszra szoktam borotválni neki, aminél a csíkos csinosabb, viszont van varázsa a teljesen meztelen sima puncinak, és fogásra meg érintkezésre is ez a legjobb. Nemsokára szerencsére itt a nudi szezon most a csíkos következik

Hasonlót én is hordtam, illetve növesztettem, formáltam, majdnem teljesen ilyen volt csak szőkében
egy ideig a párom kedvéért, de nekem az esetek 98 %-ban tök csupi
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 15:37

Egy izgató szőrös punci mindig "felállít" ...
Jöhetne most egy hasonló erre ...

Jöhetne most egy hasonló erre ...

Ezzel nem így vagyok. Végülis a párom elsősorban miattam borotválja a puncikáját, vagy jár el intim gyantára. Az a legfontosabb, hogy nekem tetszen. Én is olyan fazonra borotválom a farkam, ami neki tetszik. Mindig megkérdezem, hogy milyen legyen, csíkra, téglalapra, haromszögre, csupira stb... Szeretné-e. Ő választhatja ki, hogy milyet szeretne
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2021. 01. 26. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 26. kedd 20:52

Elsősorban a punci tulajdonosa kell eldöntse, hogy neki hogz tetszik. Ha egy nö csupaszon vagy szőrosen érzi magat jól, nos akkor nekünk férfiaknak is jobb lessz. Én személyesen a szőröset szeretem, jobb az ize és tisztán látszik ha felizgult a punci...

Legyen meglepetés....