az indián stílus az igazi

csupasz

Hosszú ideig a tar kopasz punci jött be, nagyon jól áll a páromnak, órákig tudnám nyalni, de Ő sem bírja a végletekig. Mostabnában viszont a vékony csík jön be. Olyan profin megcsinálja, szabályos, egyenes, rövidre vágott csík, ellenállhatatlan. Próbálom rábeszélni, hogy tetessen egy finom függőleges piercinget a csiklója felé, mostanában bolondulok érte, de nem szeretné a piercingesnek mutogatni a punciját.
Csupasz mert jobb ízű nem zavar a szőr és imádom a selymes bőrt simogatni, puszilgatni ,nyalogatni.
Én a csupaszat részesítem előnyben, mert látványilag, tapintásilag és csókolásában is sokkal finomabb. Viszont néha-néha -a változatosság kedvéért- egy kis szőrpamacska a szeméremdombon (nem a puncin) szép látványt adhat!
sokkal élvezetesebb csupasz puncit nyalni
A teljesen sima puncimat imádja abarátom. ´´En is elvárom a csupasz kukit.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2010. 10. 22. péntek 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
igy igy
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 10. 24. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 24. vasárnap 07:00

Részemröl elképzelhetelen lenne szőrösen. Nem érezném tisztának. Ugyanakkor ezt a páromtól is elvárom.
igy igy
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 10. 24. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 24. vasárnap 07:00

Részemröl elképzelhetelen lenne szőrösen. Nem érezném tisztának. Ugyanakkor ezt a páromtól is elvárom.
Lehet kopasz, mintás, csak egy csik de bozont ne legyen!!!
imádom a kopasz puncit is, meg a mintásat is. A bozontos már nem jön be
Csak csupasz,és ápolt legyen!!!
Nekem teljesen csupasz általában, néha hagyok egy kis csíkot a változatosság kedvéért!
Hogy miért csupasz? Mert a párom imádja, na meg én is így szeretem!
Hogy miért csupasz? Mert a párom imádja, na meg én is így szeretem!
hát fene tudja a XXI századba az a minimum hogy fazonigazitott
legfontosabb az ápoltság. Ettől függetlenül én a fazonírozottat részesítem előnyben.
Csupasz legyen rövidre nyírt leszállópályával! Az nagyon frankó.
Ha csupasz, akkor csak epillált, mert egybként szánt a borosta, pasiknál ugyan az, inkább ne borotválja le magát egy férfi, mert az izgalomban finoman kibújó, elődudorodó csiklóm akkupunktúrás kezelést kap , mind a 8000 idegvégződésemre egyszerre.

Mindegy a lényeg hogy ápolt legyen
Lehet csupasz vagy fazonírozott.

kopi,mert nem szőrös