Csupasz,vagy valami kevés, rövid jelzőfény
Nem a XIX. században élünk. Ne kelljen a szőrt köpködni!
Legalábbis nekem így jön be. Az igaz, hogy sok évvel ezelőtt a bozótost is szerettem, de az ember a korral igényesebbé válik.

Nem a XIX. században élünk. Ne kelljen a szőrt köpködni!
Legalábbis nekem így jön be. Az igaz, hogy sok évvel ezelőtt a bozótost is szerettem, de az ember a korral igényesebbé válik.
Szerintem mindegyik lehet izgató. Csupasz, fazonírozott...De hogyha rendezetlen őserdő, hááát azt azért meggondolnám...Ki szeret köpködni közben? Nekem azért a gondozott jön be....

csak a csupasz
Csak csupasz, nem kell tőle a szőrt köpködni!!
)

Csak a csupi az igazi!!!
Ahogy már többször is jeleztem itt: csak teljesen csupasz. Jobb hozzáérni, jobb nyalni-falni, sokkal jobb, amikor egymáshoz ér kettőtök csupasz szeméremdombja, szóval csak csupasz.
Egyet értek.nekem iscak a telejsen csupasz tetszik nem csak a lányoknál, hanem a fiúknál is. Az egymás borotválása kimondottan jó érzés. Az utóbbi hetekben kitaláltuk a száraz borozválsát pengével. teljesen sima eredényt hoz és nem marad egy picike szál sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 29. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 22:05
Törölt felhasználó (16046)

Ahogy már többször is jeleztem itt: csak teljesen csupasz. Jobb hozzáérni, jobb nyalni-falni, sokkal jobb, amikor egymáshoz ér kettőtök csupasz szeméremdombja, szóval csak csupasz.
mindenképp fazon... imádom amikor a barátnőm meglep, és amikor lassan húzom le a bugyiját, egy egészen új fazon tárul a szemem elé... volt már szivecske, csillag alakú, volt x alakú... csíkos... minél extrémebb, annál jobban felizgat. a farkamat is mindig fazonra borotválom. gyakran váltogatom a fazonokat. a lányok mindig megdícsérik, hogy nem az az unalmas kopasz... szóval egyértelműen fazon, mnden formában, minden mennyiségben!
Én pedig azt kedvelem ha változatos.
Hol ilyen, hol olyan!
Hol ilyen, hol olyan!

Majd egy éve ide nem ír senki. Szerintem azért, mert már mindenki rájött, hogy a csupasz punci a legjobb. Az én tapasztalatom ilyen. Sokat járok szaunába és olyan helyekre, ahol mindenki meztelen. Nagyon kevés mintás punci a férfiak esetében pedig majdnem mindenki csupasz. Szerintem igy a jó. Imádom a csupasz dolgokat a számba venni.
a kis indián mintás se roszz
a csupi tényleg jó

Nem biztos, hogy mindenki nyilatkozik az ügyben. Én speciel nem szeretem a teljesen csupasz puncit, mert néha olyan érzést vált ki mint ha kislányt akarnék megdugni nem egy érett nőt. Tehát nekem a fazon az igazi nem kell, hogy sok maradjon de legyen valamennyi mutatóba
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 13. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 16:01

Törölt felhasználó (421345)

Majd egy éve ide nem ír senki. Szerintem azért, mert már mindenki rájött, hogy a csupasz punci a legjobb. Az én tapasztalatom ilyen. Sokat járok szaunába és olyan helyekre, ahol mindenki meztelen. Nagyon kevés mintás punci a férfiak esetében pedig majdnem mindenki csupasz. Szerintem igy a jó. Imádom a csupasz dolgokat a számba venni.
a csupasz punci tök unalmas, lejárt az ideje. csak a fazonpuncit szeretem. sokkal izgatóbb.
Én is csak fazonos punci!!Csupasz tök uncsi tényleg
)

Csupasz és selymes! Mert ahogy én soha nem smárolnék egy bajuszos fickóval, (bajusz nélkülivel sem, de ez nem ide tartozik
)úgy a kopasz punci orális kényeztetés is sokkal jobb! Ez a kislányos hasonlat, meg egy butaság, mert egy nő nem ettől lesz az ágyban NŐ!

csak is csupasz
Szerintem is hülyeség az, hogy a kopasz punci kislányos.....
Csupasz punci a nyero,de ha van pici fazon,az sem rossz!!
A csupasz punci és a sima kuki találkozása fergeteges. Aki azt állítja, hogy a szőrös jobb, még sohasem próbálta.
(Ez egy válasz patrik- üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ez erősen nő függő. Ahogy egy ruha modell, vagy frizura jól áll valakinek, az nem jelenti azt, hogy másnak is. Láttam már kopasz puncit, és egyáltalán nem állt jól a nőnek, ill. olyan fazonost, ami kimondottan vonzóvá tette.
Egy biztos, az olyan dzsungel amelyben Tarzan és Csita is eltévedne, egy nőnek sem áll jól.....
Egy biztos, az olyan dzsungel amelyben Tarzan és Csita is eltévedne, egy nőnek sem áll jól.....