Izgató bizony, főleg, amikor tükör előtt maszturbálok és látszik, ahogyan duzzad és csillog a nedvtől
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

csak iscsupaszomn szép a punci igy izgato és látványos
Szerintem a csupasz punci a nyerő
a párom is így imádja, meg én is. Imádom a frissen borotvált puncimat, nagyon begerjedek tőle. Néha meghagyok egy csíkot is, ami nagyon izgató egy átlátszó bugyi alatt...

Mindenki mást szeret nem vagyunk egyformák
Mi az IPL kezelésnél a szeméremdombot kihagytuk a változatosság kedvéért, de ez nem jelenti azt hogy néha nem csupszítanánk le teljesen, Nagyon szeretem V mintát a vékony csíkot de néha az is tetszik ha megmarad a háromszög
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2012. 04. 17. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 17. kedd 15:51

Mi az IPL kezelésnél a szeméremdombot kihagytuk a változatosság kedvéért, de ez nem jelenti azt hogy néha nem csupszítanánk le teljesen, Nagyon szeretem V mintát a vékony csíkot de néha az is tetszik ha megmarad a háromszög

Egyáltalán nem bánom, hogy nekem és a barátomnak már soha nem lesz mintás az intim része. Örökre eltávolítattuk a szőrszálakat.
fuj de gusztustalan lehetett
(Ez egy válasz patrik- üzenetére (2012. 04. 18. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 18. szerda 07:07

Én 2 szer futottam bele olyan csajba akinek a puncija tükör sima volt a segge luka meg szőrös :S eléggé kiábrándító volt...
Akkor ellenvélemény, szeretem a csupaszat is de lázba csak egy jó szőröstől jövök.
Ez van, nekem ez jön be, kövezzenek meg érte..
Ez van, nekem ez jön be, kövezzenek meg érte..
Én 2 szer futottam bele olyan csajba akinek a puncija tükör sima volt a segge luka meg szőrös :S eléggé kiábrándító volt...
Egyáltalán nem bánom, hogy nekem és a barátomnak már soha nem lesz mintás az intim része. Örökre eltávolítattuk a szőrszálakat.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 04. 17. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 17. kedd 14:56

A csupasz-csupasz párosításnál jobban nem lehet érezni egymást, és nyalogatni is sokkal jobb a csupaszt. Viszont kinézetre nekem sokkal jobban tetszik ha van felül valami minta, persze alul mindenféleképpen legyen sima. A változatosság a minták terén is jó szerintem.
A csupasz-csupasz párosításnál jobban nem lehet érezni egymást, és nyalogatni is sokkal jobb a csupaszt. Viszont kinézetre nekem sokkal jobban tetszik ha van felül valami minta, persze alul mindenféleképpen legyen sima. A változatosság a minták terén is jó szerintem.
Szerintem ez erősen nő függő. Ahogy egy ruha modell, vagy frizura jól áll valakinek, az nem jelenti azt, hogy másnak is. Láttam már kopasz puncit, és egyáltalán nem állt jól a nőnek, ill. olyan fazonost, ami kimondottan vonzóvá tette.
Egy biztos, az olyan dzsungel amelyben Tarzan és Csita is eltévedne, egy nőnek sem áll jól.....
Egy biztos, az olyan dzsungel amelyben Tarzan és Csita is eltévedne, egy nőnek sem áll jól.....
A csupasz punci és a sima kuki találkozása fergeteges. Aki azt állítja, hogy a szőrös jobb, még sohasem próbálta.
(Ez egy válasz patrik- üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Csupasz punci a nyero,de ha van pici fazon,az sem rossz!!
Szerintem is hülyeség az, hogy a kopasz punci kislányos.....
csak is csupasz
Csupasz és selymes! Mert ahogy én soha nem smárolnék egy bajuszos fickóval, (bajusz nélkülivel sem, de ez nem ide tartozik
)úgy a kopasz punci orális kényeztetés is sokkal jobb! Ez a kislányos hasonlat, meg egy butaság, mert egy nő nem ettől lesz az ágyban NŐ!

Én is csak fazonos punci!!Csupasz tök uncsi tényleg
)

a csupasz punci tök unalmas, lejárt az ideje. csak a fazonpuncit szeretem. sokkal izgatóbb.
Nem biztos, hogy mindenki nyilatkozik az ügyben. Én speciel nem szeretem a teljesen csupasz puncit, mert néha olyan érzést vált ki mint ha kislányt akarnék megdugni nem egy érett nőt. Tehát nekem a fazon az igazi nem kell, hogy sok maradjon de legyen valamennyi mutatóba
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 13. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 16:01

Törölt felhasználó (421345)

Majd egy éve ide nem ír senki. Szerintem azért, mert már mindenki rájött, hogy a csupasz punci a legjobb. Az én tapasztalatom ilyen. Sokat járok szaunába és olyan helyekre, ahol mindenki meztelen. Nagyon kevés mintás punci a férfiak esetében pedig majdnem mindenki csupasz. Szerintem igy a jó. Imádom a csupasz dolgokat a számba venni.
a kis indián mintás se roszz
a csupi tényleg jó

Majd egy éve ide nem ír senki. Szerintem azért, mert már mindenki rájött, hogy a csupasz punci a legjobb. Az én tapasztalatom ilyen. Sokat járok szaunába és olyan helyekre, ahol mindenki meztelen. Nagyon kevés mintás punci a férfiak esetében pedig majdnem mindenki csupasz. Szerintem igy a jó. Imádom a csupasz dolgokat a számba venni.