A teljesen csupasz az igazi!! Rontottam a végén...
freudi volt ez novelle....bár lehet, neked az a jó, ha csak az orr meg a fül szőrös....meg...talán a férfisegg....
(Ez egy válasz novelle üzenetére (2014. 01. 26. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a színvonalas hozzászólást.Érdekes, hogy a szőrről a férfiseggre asszociáltál....
Éljenek a borotvált puncik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 26. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 26. vasárnap 11:26
Éljenek a borotvált puncik!

Törölt felhasználó (804968)

freudi volt ez novelle....bár lehet, neked az a jó, ha csak az orr meg a fül szőrös....meg...talán a férfisegg....
egy kis pamacska a punci fölött nem árthat

Törölt felhasználó (893602)

Engem aztán totál hidegen hagy, hogy milyen a szőrzet. Ami fontos, hogy tiszta, jó illatú és kellően nedves legyen a punci. A többi csak sallang. Volt szerencsém kopasz ámde eléggé zorall muffhoz, de élvezettel merültem el nagy bozóttal körített vörösen duzzadó szeméremajkú punciban is szóval a szőrmenesség semmire nem garancia. Tudom, hogy vannak érzékenyebb bőrűek és megértem, ha éppen nem gyalulja tükörsimára. Mondjuk borotválni imádom a feleégemét, főleg mikor bepucsít és a végére már szinte csorog belőle a csiganyál.
Csakis csupasz punci! A szőrös ápolatlan
Sziasztok.Én a csupaszt szeretem nagyon,de egy szép fazonra borotvált is lehet izgató és szép,igényes.
Csak is csupasz !!!!!!!!!!

Lessétek meg az új mellszexes, fazon puncis képsorozatunkat
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/178851-Szexi-tini-didi

http://www.goldengate.hu/kepsorozat/178851-Szexi-tini-didi
Milyen unalmas a csupasz....
Igazatok van csak is csupasz a leg jobb nem szeretek szőrös pinát nyalni !!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2014. 01. 27. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem a fazonra vágott tetszik, de csupasszal sincs gond
Mi még idősebbek vagyunk,és mind ketten csupaszok,és mi is az orális szexet űzzük,nagyon ritka a hagyományos szex.
Sokkal nagyobb élvezet mint a hagyományos szex,csak sok éves gyakorlást kíván,de megéri. (Ez egy válasz kolozsvári üzenetére (2013. 12. 14. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokkal nagyobb élvezet mint a hagyományos szex,csak sok éves gyakorlást kíván,de megéri. (Ez egy válasz kolozsvári üzenetére (2013. 12. 14. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó a csupasz punci, bár szerintem az olyan snassz...
Én pl imádom, ha van egy pici csík, vagy fazon. Sokkal izgatóbb számomra!
Csupasz mindenképpen !! Azért mert jobban látni milyen szép és kívánatos!

Mikor hogy....
+1 kopi
ilyen?
(Ez egy válasz Genius01 üzenetére (2014. 04. 06. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 06. vasárnap 09:41

Jó a csupasz punci, bár szerintem az olyan snassz...
ilyen ?