Sziasztok! Egy olyan dologban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy nem tudtok nekem javasolni olyan intim szőrtelenítési módszert ami nem irritálja nagyon a popsit és a puncit?
Végleges szőrtelenítés. Neten sok céget találsz, akik ezzel foglalkoznak. Amikor csinálják fáj kicsit, de utána nincs ilyen jellegű problémád.
(Ez egy válasz stefi86 üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 26. vasárnap 19:40

Sziasztok! Egy olyan dologban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy nem tudtok nekem javasolni olyan intim szőrtelenítési módszert ami nem irritálja nagyon a popsit és a puncit?
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2015. 07. 27. hétfő 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 27. hétfő 05:48

Végleges szőrtelenítés. Neten sok céget találsz, akik ezzel foglalkoznak. Amikor csinálják fáj kicsit, de utána nincs ilyen jellegű problémád.
Próbáld a "bónuszbrigádnál". Kuponnal olcsóbb!
(Ez egy válasz stefi86 üzenetére (2015. 07. 29. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A "végleges" szőrtelenítés mennyire végleges?
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2015. 07. 27. hétfő 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 27. hétfő 05:48

Csupasz .jobban tudom nyalni

Csak a csupasz! Minden barátomat leborotváltam, aki nem engedte el lett felejtve.
Helló!
Csakis az a szép punci nekem, amin van szőr. Kevés vagy sok, nem érdekes, csak legyen....ugyanis csupaszon olyan snassz....viszont a fazon pina vagy az igazi szőrös punci felizgat, imádom úgy nyalni, a farkamat a szőrön megjáratni, majd ráélvezni és szétkenni a friss forró spermámat....
Remélem más is osztja a véleményemet!
Csakis az a szép punci nekem, amin van szőr. Kevés vagy sok, nem érdekes, csak legyen....ugyanis csupaszon olyan snassz....viszont a fazon pina vagy az igazi szőrös punci felizgat, imádom úgy nyalni, a farkamat a szőrön megjáratni, majd ráélvezni és szétkenni a friss forró spermámat....
Én mindenképpen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 12. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 12. szerda 22:41
Törölt felhasználó (934101)
VIP

Helló!
Én hagyok egy csíkot, vagy valami minimális szőrt, mert szerintem a szőrtelen kislányos. Bár tudom,hogy a pasiknak az jön be, de én is szívesebben markolászok egy "borostás" farkat, mint egy szőrtelent. A teljesen szőrtelen kisfiús, szerintem.
Nem tudom. Állítólag 6-8 évente kell egy emlékeztető.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 07. 30. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
èn speckó kedvelem a szöröset, természeteset.
remélem ujra divat lesz.
remélem ujra divat lesz.
Mi is úgy gondoljuk,hogy a változatosság a lényeg. Nyáron teljesen csupasz.de most már bundás ilyenkor még a hónaljamban is meghagyom, a férjemnek nagyon tetszik
Imádom én is mind két helyen!!!Meg lehetnézni a tiedet?
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 15:37

Mi is úgy gondoljuk,hogy a változatosság a lényeg. Nyáron teljesen csupasz.de most már bundás ilyenkor még a hónaljamban is meghagyom, a férjemnek nagyon tetszik
Persze, majd rakok fel képet. A férjem már régóta szeretné ,hogy szerepeljek itt ,de én eddig nem nagyon akartam.Majd talán ezután ráveszem magam.
Nyáron nudi szezonban alul csupasz felül mintás V vagy csík, ilyenkor ősszel meg szoktam növesztetni vele jó bundásra de egy idő után nem szereti, tegnap alul lecsupaszítottam felül maradt szőrös, aztán majd jöhet a tök csupasz, nyáron azt sem szereti. Én mint látszik a váltózatosságot támogatom

Azt nagyon jol teszed!!!Várom várjuk a fotokat nagyon!!!
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 20:28

Persze, majd rakok fel képet. A férjem már régóta szeretné ,hogy szerepeljek itt ,de én eddig nem nagyon akartam.Majd talán ezután ráveszem magam.
Ez az állítólag ide divat full bush brazil (alul csupasz felül bundás) nekem nagyon bejön

Így a nudi szezon után most jön az őszi bundás, de alul azért csupaszítom neki de fent marad a nagy háromszög

Csupasz, max egy nagyon kis szőrrel a punci felett.. Nekem sokkal izgatóbb, és nyalni is jobb