Aki csak vágyik a feleségmegosztásra,meddíg jutott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#190   ma 07:35
viking1988 viking1988
kérdeztem, hogy a cicijét és a popsiját is megmasszírozták -e. Erre azt mondta, hogy futólag. Ez sem így volt. A srác elmesélte, hogy szinte végig ezt a két zónát masszírozta. Megkérdeztem, hogy felizgult-e. Erre őszintén, igennel válaszolt. Kérdeztem, hogy a srác is felizgult-e. Erre "honnan tudjam" volt a válasz. Hát mondom egy férfinél elég látványos, ha felizgul... Erre azt mondta, hogy nem azt figyelte... Na ez sem egészen így volt. A srác elmondta, hogy ahogy felállt a farka, a párom bámulni kezdte. A puncimasszázsról abszolút nem beszélt, arról meg pláne nem, hogy le is szopta. Egyébként a srác nagyon meg akarta dugni, de sehogy nem tudta rávenni. Azt mondta a párom, hogy nagyon szívesen dugna vele, de nem lehet, mert férje van. De a szopast ő ajánlotta fel saját magától.
#189   ma 07:34
viking1988 viking1988
Egyetértek teljesen. Hát én közvetlen utána meg akartam beszélni. De semmit nem mondott... Rohadt kíváncsi voltam, mert akkor még a sráccal sem volt alkalmam beszélni. Először abszolút semmit nem mondott, csak, hogy jó volt. Ezt is ilyen közömbösen. Aztán nagy nehezen, sok keresztkerdest követően elmondta, hogy bugyi sem, melltartó sem volt rajta. Ezügyben egyébként már nem volt őszinte, mert azt mondta, hogy kötelező volt levenni. A srác meg elmesélte, hogy a párom kérdezte meg, hogy zavarná-e ha textilmentesen kérné a masszázst. Aztán kerdezgettem, hogy akkor ott feküdt -e meztelenul, erre azt mondta hogy a puncija törölközővel le volt takarva. Ez sem így történt. Semmilyen törölköző nem volt valójában. Mikor megkérdeztem, hogy pontosan milyen masszázst kapott, arra azt mondta, hogy teljesen test masszázst. Ez mondjuk igaz
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (tegnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:35
Beküldte a párját, hogy dugjanak (még ha a párja nem is volt beavatva), leszopta a srácot, akkor mivel csalta meg, hogy nem beszél róla?? Valószínűleg nem tudja hova tenni a történteket. Ez nem az ő vágya volt. Tény, hogy a hazugság, vagy elhallgatás is "bűn", de ebben az esetben csak akkor rónám fel ezt, ha sima masszázsra vitte volna, nem egy "célirányos" alkalomra. Az ilyen előltetett történetek az orosz ruletthez hasonlítanak, sohasem lehet tudni mi lesz a végkimenetel, és itt nem is a masszázson vagy a szexen van a hangsúly, hanem a kapcsolatra gyakorolt hatáson. Célszerű lenne mielőbb átbeszélniük a történteket.
#188   tegnap 22:35
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Beküldte a párját, hogy dugjanak (még ha a párja nem is volt beavatva), leszopta a srácot, akkor mivel csalta meg, hogy nem beszél róla?? Valószínűleg nem tudja hova tenni a történteket. Ez nem az ő vágya volt. Tény, hogy a hazugság, vagy elhallgatás is "bűn", de ebben az esetben csak akkor rónám fel ezt, ha sima masszázsra vitte volna, nem egy "célirányos" alkalomra. Az ilyen előltetett történetek az orosz ruletthez hasonlítanak, sohasem lehet tudni mi lesz a végkimenetel, és itt nem is a masszázson vagy a szexen van a hangsúly, hanem a kapcsolatra gyakorolt hatáson. Célszerű lenne mielőbb átbeszélniük a történteket.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:29
lehet nem venném ilyen könnyen ezt a "törvényt" ha elárultak volna így ebben a formában, oda a bizalom örökre
#187   tegnap 21:19
BellaDani BellaDani
Jajjj ezrk a lanyok
#186   tegnap 16:29
upaupa upaupa
lehet nem venném ilyen könnyen ezt a "törvényt" ha elárultak volna így ebben a formában, oda a bizalom örökre
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:41
Hát lényegében igen smile bár egyszer egy baratnőjével közösen arra jutottak, hogy a szopás nem megcsalás... Nézőpont kérdése
#185   tegnap 16:23
Palesz Palesz
Mázlista masszőr...
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:31
A masszőrtől. A párom egy szót nem szólt azóta róla. Pedig kerdezgettem milyen volt. Annyit mesélt el, hogy meztelenül volt masszázs közben, és hogy beindult a cici és popsi masszázsra. De én kint vártam a kocsiban. Mikor köszönt (csókkal) masszázs után, éreztem a spermát a szájában. Nem is nagyon akart rendes csókot adni, csak egy puszit, de rászóltam, hogy koszonjon már rendesen
#184   tegnap 15:48
szega85 szega85
izgalmas
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A masszőrtől. A párom egy szót nem szólt azóta róla. Pedig kerdezgettem milyen volt. Annyit mesélt el, hogy meztelenül volt masszázs közben, és hogy beindult a cici és popsi masszázsra. De én kint vártam a kocsiban. Mikor köszönt (csókkal) masszázs után, éreztem a spermát a szájában. Nem is nagyon akart rendes csókot adni, csak egy puszit, de rászóltam, hogy koszonjon már rendesen
#183   tegnap 14:41
viking1988 viking1988
Hát lényegében igen smile bár egyszer egy baratnőjével közösen arra jutottak, hogy a szopás nem megcsalás... Nézőpont kérdése
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:58
Akkor lényegében téged megcsalt
#182   tegnap 11:30
autostali autostali
Egy házibuli alkalmàval, hàrman dugták,szopatták a pàrom. Ahogy néztem, soha így még nem élvezett el. Mondjuk. ott én is beszálltam a buliba, mert nem mertem vállalni hogy szeretem a faszt szopni. Életem legjobb szexualitás élménye volt, a párom nem vetett meg. Most is imádok szopni , és rendszeresen kurjak a párom előttem én élvezem , sőt szopom is azt aki leírja a párom. Tudom ez nem normális, de jobban szeretjük egymást mint azelőtt
#181   tegnap 08:58
upaupa upaupa
Akkor lényegében téged megcsalt
#180   tegnap 07:31
viking1988 viking1988
(Ez egy válasz tobbesrepart üzenetére (2026. 07. 14. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 12:58
És a párodtól vagy a masszőrtől tudod mi történt a végén?
#179   2026. 07. 14. kedd 13:48
goldengator goldengator
Az enyém is poliamor-ként tudja csak elképzelni
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 13. hétfő 17:51
Addig hogy befigyelt a poliamore állapot nála, .....addig jár a
ko
alf
rs
alf
ó
kútra stb stb , a szellemet a palacka vissza dugni nem lehet ....
#178   2026. 07. 14. kedd 12:58
tobbesrepart tobbesrepart
És a párodtól vagy a masszőrtől tudod mi történt a végén?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 07:19
Én odáig jutottam, hogy elmondtam a vágyam, hogy szeretném megnézni ahogy elelvez egy méretes farkon. Sajnos nem vevő rá. Amikor a dildójával dugom, a fülébe szoktam súgni olyanokat, hogy "képzeld el, hogy egy izmos , nagy farkú, helyes pasi bassza a pinádat" ilyenkor nyitottabb, ilyenkor belemegy a játékba fantázia szinten. De ennyi sajnos. Tovább sehogy nem jutok vele. Pár hónapja volt egy komoly lépés. Elvittem egy masszázsra, egy haveromhoz, akit nem ismert előtte. Az volt a terv, hogy masszázs után a haverom megdugja. Sajnos odáig nem jutottak el, mert a párom nem engedte. De volt ujjazas orgazmusig, illetve a párom leszopta smile
#177   2026. 07. 14. kedd 07:19
viking1988 viking1988
Én odáig jutottam, hogy elmondtam a vágyam, hogy szeretném megnézni ahogy elelvez egy méretes farkon. Sajnos nem vevő rá. Amikor a dildójával dugom, a fülébe szoktam súgni olyanokat, hogy "képzeld el, hogy egy izmos , nagy farkú, helyes pasi bassza a pinádat" ilyenkor nyitottabb, ilyenkor belemegy a játékba fantázia szinten. De ennyi sajnos. Tovább sehogy nem jutok vele. Pár hónapja volt egy komoly lépés. Elvittem egy masszázsra, egy haveromhoz, akit nem ismert előtte. Az volt a terv, hogy masszázs után a haverom megdugja. Sajnos odáig nem jutottak el, mert a párom nem engedte. De volt ujjazas orgazmusig, illetve a párom leszopta smile
#176   2026. 07. 13. hétfő 17:51
upaupa upaupa
Addig hogy befigyelt a poliamore állapot nála, .....addig jár a
ko
alf
rs
alf
ó
kútra stb stb , a szellemet a palacka vissza dugni nem lehet ....
#175   2026. 07. 13. hétfő 14:43
RT0825 RT0825
Józanul enyém sem akar hallani róla, de ha be van csiccsentve...
Hazaérünk buliból és nonstop harmadikról beszélünk szex közben. Hogy de jó lenne még egy jó nagy farok, amit tövig szopna és keményen dugná... És jó sok sperma! Ilyenkor bármit lehet. Amíg szop, addig egy hatalmas műbrével dugom, stb.
Aztán másnap felkelünk és nem emlékszik semmire, vagy nem akar.
#174   2026. 07. 07. kedd 09:22
Páromat meglesni Páromat meglesni
Én megpróbálom swingerbe elvinni,lesz ami lesz.
#173   2026. 04. 29. szerda 22:14
goni13 goni13
Szia! Miért ilyen üres az oladalatok, nem (gondolom nemmszeretnétek itt ismerkedni), de egy kés sorozat az asszonnyról, ahol pozitív véleményeket kap, szerintem.közelebb viheti a nyitottabb ajátékokhoz, esetleg egy párosnerotikus masszázs meglátogatása, stb....
(Ez egy válasz JOHNI üzenetére (2026. 04. 18. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 19:50
Sziasztok
Ma este megint meglátogat minket egy ismerősünk,amit tudni kell hogy 2x 3x mar iszogattunk együtt.
A párom is látni és el is ismeri hogy bejön neki a pali és vissza is megvan a vonzalom !
Sajnos vagy mindig elszaladt vagy nem mer belemenni a hármasban pedig a jelek és a beszólások oda vissza történnek!
Szerintetek hogy lehet megtudni vagy rávenni a harmasra úgy hogy ha vissza utasítás érkezik ne legyen kellemetlen senkinek?
Tisztán mondjuk el neki közösen vagy csak én emlitsem meg neki négyszemközt?
Várom az építő jellegű válaszokat és a tapasztalatokat
#172   2026. 04. 27. hétfő 22:39
Metéltmaci Metéltmaci
Az én feleségem is így van vele én se tudom megérteni így marad csak egy vágy az egész…
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4733878)
2024. 04. 11. csütörtök 13:26
Nálunk addig jutott a dolog, hogy néhányszor beszéltünk róla de minden alkalommal határozottan elutasította a dolgot. Ezt nem is nagyon értem.. ki nem szeretne egy 15 éves kapcsolatban engedéllyel mással is dugni? Úgy látszik van ilyen de számomra érthetetlen.
#171   2026. 04. 27. hétfő 21:14
Attis1968 Attis1968
Kérdés!A párod is akarja?Mon valamit izgalmi állapotba?az a pár tudja hogy te--ti vágytok rájuk?
(Ez egy válasz rimini000 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 02. csütörtök 17:53
Majdnem, valahogy sikerült ,hogy izgassam vele...aztán ragaszkodott csakis olyannal akivel már volt...szégyenlős azért, nem akar idegen előtt meztelenkedni premier plánba, aztán kiválasztottuk együtt az exet.
Srác benne volt, de előtte nagyon ragaszkodott csakis vele kettesben, meguntuk, elküldtük a francba, úgy nem...elment ettől a drága kedve és szép lassan elhomályosodott a dolog (egy éve volt), szex közben néha fantáziálok pluszos pasi kényezteti velem, ki is szoktam mondani alkalom adtán, azt jön a hideg zuhany, hát nem lesz hármas már ...nagyon sok munkámba tellett míg akkor odáig jusson a dolog, a faszikám jól elcseszte nekem, kb 1 évig tartott amire elkezdte őt is izgatni...engem még mindig izgat, őt nem úgy néz ki, nem akarok semmilyen szinten kezdeményezni ebben a témával vele, pedig iszonyat izgat.
Lehet mondani , igen, beszélj vele újból...hát baromira sztem nem. Attól függetlenül nem adtam fel...figyelek, stb..hátha egy alkalomkor fel tudom neki hozni a hármast újból...

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Kutyu14cm Kutyu14cm
Nyitás ideje: 2024. 03. 29. péntek
Üzenetek: 190db
Utolsó üzenet: ma 07:35

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!