Aki csak vágyik a feleségmegosztásra,meddíg jutott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#241   tegnap 22:54
bambuszliget bambuszliget
Ha nem tudsz róla, a hátad mögött kavar... S ha csókolózik, az megcsalás. Ha félredug, az is. Ha tapogatják, ujjazzák, kinyalják illetve leszop pasikat, az nem megcsalás?
Ez érdekes ...

Nálunk csak közös döntés alapján lehetséges bármelyik játszadozási forma. Ami a másik háta mögött megy, az minden megcsalás. Ezért csak és kizárólag közösen bármit is, ami többes-idegenes.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:57
Csókot, pettinget nem.
#240   tegnap 21:57
viking1988 viking1988
Reggel már megdugtam smile nem bírtam tovább... Álló farokkal ébredtem, punci nyalással keltettem
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (tegnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:22
Ma este azért már hagynia kell hogy megdugd, akárhogyan is nézem. Ha szeret! Bepróbálkozol?
#239   tegnap 18:50
ezvoksamla ezvoksamla VIP
Aki csak vágyik rá szóljon és megyek dugjuk még azt a nőt
#238   tegnap 18:39
Zotyesz85 Zotyesz85
Mi odáig hogy két éve van egy állandó faszija a feleségemnek! Kb 2-3 havonta tudunk összehozni egy klassz péntek délutánt 2-3 óra és én csak nézem őket a kanapé sarkában álló farokkal. Legutobb kitaláltam hogy mi lenne ha csak átkísérném és utána elküldene. Amikor végeztek kaptam egy üzenetet ha gondolom akkor mehetek. Ez kb 2 óra múlva volt. Isteni élmény volt! Most olyat fogunk játszani hogy megbeszélnek egy időpontot és elviszi 1-2 órára és kocsiban fognak valamit csinálni. Akkor fogom tudni csak a részeleteket amikor haza hozta nekem. Aztán ujra indul minden és dugnak előttem is! Imádjuk ezt a játékot! 41 éves pár vagyunk a pasi 50 feletti isteni nagy farokkal
#237   tegnap 18:23
nézzükmeg nézzükmeg
Őszinte kapcsolatnál a Nők mind akarják , hogy a pasi rákérdezzen és ajánljon valami újat vagy ami a többesre,izgalmasra utal!
Tapasztalat!
Jókor kell rákérdezni, jót! nyes
#236   tegnap 18:22
Gabordeak Gabordeak
Ma este azért már hagynia kell hogy megdugd, akárhogyan is nézem. Ha szeret! Bepróbálkozol?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:03
Életemben nem csináltam ilyet, de beleolvastam a messengerébe, amit a barátnőjével irogatott... Hát meglepődtem azért ismét... Kb a barátnője beszélte rá az egészre. Jó ez így nem igaz, mert írta neki, hogy nagyon izgatja a srác... De nem volna képes ilyet megtenni... A barátnője meg izomból győzködte, hogy nem lehet ilyen hülye, meg úgysem tudom még meg ilyenek... És ott olvastam azt is, hogy ELETEBEN NEM CSALT MEG!!! Csak szopások voltak alkalmanként. Az eset után csak annyit írt a párom neki, hogy "minden ok volt, majd hívlak" aztán erről nem beszéltek írásban többet.
#235   tegnap 18:20
Gabordeak Gabordeak
Bocsi, de Viking sem volt őszinte amikor előadta hogy megyünk masszázsra. Nem szólt hogy előkészítette a terepet. Azért ő vitte kísértésbe a nejét.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:30
Hogy lett volna új ha ennyire készült rá, igazából ebből nem lehet kimosni a hölgyet mert nem etikus nem monogám közös élmény volt hanem titokban hazudva elárulva történt és fog is történni, aztán majd kiderül a masszőr meg akarja e kapni állandóra és elindul e az érzelmi szál , mert hülye lenne nem rá hajtani a csajra
#234   tegnap 14:57
viking1988 viking1988
Csókot, pettinget nem.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (tegnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:26
"És ott olvastam azt is, hogy ELETEBEN NEM CSALT MEG!!! Csak szopások voltak alkalmanként."

Tehát Te nem tartod azt megcsalásnak, ha a feleséged a tudtod nélkül, titokban lecummant random pasikat?
#233   tegnap 14:26
"És ott olvastam azt is, hogy ELETEBEN NEM CSALT MEG!!! Csak szopások voltak alkalmanként."

Tehát Te nem tartod azt megcsalásnak, ha a feleséged a tudtod nélkül, titokban lecummant random pasikat?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:03
Életemben nem csináltam ilyet, de beleolvastam a messengerébe, amit a barátnőjével irogatott... Hát meglepődtem azért ismét... Kb a barátnője beszélte rá az egészre. Jó ez így nem igaz, mert írta neki, hogy nagyon izgatja a srác... De nem volna képes ilyet megtenni... A barátnője meg izomból győzködte, hogy nem lehet ilyen hülye, meg úgysem tudom még meg ilyenek... És ott olvastam azt is, hogy ELETEBEN NEM CSALT MEG!!! Csak szopások voltak alkalmanként. Az eset után csak annyit írt a párom neki, hogy "minden ok volt, majd hívlak" aztán erről nem beszéltek írásban többet.
#232   tegnap 14:03
viking1988 viking1988
#231   tegnap 12:02
miegypar50 miegypar50
Az én pasim is sokáig csak vágyott rá, aztán viking-ék történetéhez hasonló módon, egy debreceni masszőrrel Mikulás alkalmával megtörtént a dolog, amit azóta is élvezek-élvezünk mindketten! Ugyhogy van remény, a kitartás és a vágyak erősebbek mint az elnyomott etikai kódexes értékítéletek. Azóta 2-3 heti gyakorisággal járunk a masszőrkéhez, van hogy cuckold, van hogy 2f 1nő felállást tolunk!
#230   tegnap 09:51
Florarium Florarium
Kb minden hozzászólásodból süt, hogy élvezed, ha még vagy alázva. Ezzel spanolod magad. A törtèneted is erre van felfűzve. Ahogy ismerem a nőket ebben a sztoriban vagy kva sok a ferdítès, vagy csak kitaláció az egész.
#229   tegnap 09:30
Páros78 Páros78
Ez így nem is a topik témája.. Mert akkor lenne az, ha meg van beszélve nyíltan, hogy megy a masszőrhöz megcsináltatni magát. Majd beszámol. De itt “titokban” sima megcsalás. De akkor legyen benne egy csavar. Legközelebb alkalommal mond neki azt a masszőrnél, mikor odaértetek, hogy “akkor most én is bemegyek, és 3-n csináljuk azt amit múltkor csak ketten csináltatok”. Ha nem megy bele, akkor meg haza mentek…. Gonoszság, meg kicsit beteg de talán vissza tudsz jönni te is a történetbe. Amúgy a te “izgalmad” most a férfi büszkeséged miatt van. Hogy te is meg tudod tenni amit a másik “bika” …. Persze asszonyka lehet nem így gondolja, hanem csak a békesség miatt lehozza a kötelezőt. Vékony jég ez, még akkor is ha csak te ismered a valódi életetek minden részét…….
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:24
Igen, ebben egyetértek. Ez már nálam is megcsalásnak számít, hiába én szerveztem az egészet. De ez volt a célom. Most hogy aludtam rá egyet, nekem is megfordult a fejemben, hogy ha egy ilyen után ennyire rezzenéstelen arccal a szemembenéz, akkor ki tudja, hogy ezelőtt mi történt. Ezen filóztam este. De megmondom őszintén, annál jobban felizgat. Lehet hogy velem van a gond. Mióta megtörtént, 1000x jobban kívánom. Pedig előtte is rajongtam a testéért. De a hűséges kis szexi felesegbol most egy faszra éhes ribanccá vált a szememben. Nagyon felizgultam rá. Korán reggel meg is súgtam. Lenyomtunk egy gyors menetet. Nagyon ölelt közben, nagyon bújt végig. Kicsit olyan volt, mintha lelkiismeret furdalása lenne
#228   tegnap 08:47
Sokunkat izgatja az, ha a feleségünk idegennel is szexel. Ezt sokféleképpen meg lehet élni, illetve a feleségek sokféleképpen szerét ejthetik idegenekkel való szexnek. Az azonban nem mindegy, hogy miben egyezik meg a házaspár, és hogy a megállapodást mindketten betartják-e.
Szerintem is az van, amit többen leírtak, s Te is érzel. Te csúnyán meg lettél csalva, és bár ezt nagyon élvezed (még), izgat, tetszik, ám megis át lettél verve. Csinos feleséged van, egészen biztosan sokan beprobálkoznak nàla. Mennyire lehetsz biztos abban, hogy nem engedted ki a szellemet a palackból? Vagy mennyire lehetsz biztos abban, hogy eddig nem dugott félre akárhányszor?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:24
Igen, ebben egyetértek. Ez már nálam is megcsalásnak számít, hiába én szerveztem az egészet. De ez volt a célom. Most hogy aludtam rá egyet, nekem is megfordult a fejemben, hogy ha egy ilyen után ennyire rezzenéstelen arccal a szemembenéz, akkor ki tudja, hogy ezelőtt mi történt. Ezen filóztam este. De megmondom őszintén, annál jobban felizgat. Lehet hogy velem van a gond. Mióta megtörtént, 1000x jobban kívánom. Pedig előtte is rajongtam a testéért. De a hűséges kis szexi felesegbol most egy faszra éhes ribanccá vált a szememben. Nagyon felizgultam rá. Korán reggel meg is súgtam. Lenyomtunk egy gyors menetet. Nagyon ölelt közben, nagyon bújt végig. Kicsit olyan volt, mintha lelkiismeret furdalása lenne
#227   tegnap 08:30
upaupa upaupa
Hogy lett volna új ha ennyire készült rá, igazából ebből nem lehet kimosni a hölgyet mert nem etikus nem monogám közös élmény volt hanem titokban hazudva elárulva történt és fog is történni, aztán majd kiderül a masszőr meg akarja e kapni állandóra és elindul e az érzelmi szál , mert hülye lenne nem rá hajtani a csajra
(Ez egy válasz Mindkettőnknek üzenetére (tegnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:47
Olvasva a történteket azt gondolom hogy az hogy nem stámolt be vagy mesélt az esetről akár azért is lehet mert saját magának is új volt az élmény amit egyelőre nem tudott sajat magában se lerendezni. Lehet ez az eset egy teljesen egyedi együttállása helyzeteknek és érzelmeknek amit erre az eredményre juttatták. Nem gondolom hogy feltétlen valaminek a megismétlődese, lehet hogy inkább valami olxannak a megjelenése amiért eddig az erőfeszítéseid tetted. Az kerdes hogy rálép e az útra vagy csak rátévedt. Érdekes "kísérlet".
#226   tegnap 07:47
Mindkettőnknek Mindkettőnknek
Olvasva a történteket azt gondolom hogy az hogy nem stámolt be vagy mesélt az esetről akár azért is lehet mert saját magának is új volt az élmény amit egyelőre nem tudott sajat magában se lerendezni. Lehet ez az eset egy teljesen egyedi együttállása helyzeteknek és érzelmeknek amit erre az eredményre juttatták. Nem gondolom hogy feltétlen valaminek a megismétlődese, lehet hogy inkább valami olxannak a megjelenése amiért eddig az erőfeszítéseid tetted. Az kerdes hogy rálép e az útra vagy csak rátévedt. Érdekes "kísérlet".
#225   tegnap 07:42
Albert8310 Albert8310
worship
#224   tegnap 07:36
Gábor535 Gábor535
Egy ilyenben énis bennelennék, hogy elvinném a párom masszőrhöz. Kíváncsi lennék hogy mi történne smile
#223   tegnap 07:31
viking1988 viking1988
Annyival kiegészíteném, hogy azért az elmúlt években többször beszélgettünk ilyenekről, és én magam mondtam neki, hogy én izgulnék rá, ha mással dugna, nem megcsaláskent fognám fel. Ok, azt hozzátettem, hogy abban az esetben ha tudok róla. Ez része mondjunk lemaradt... Illetve nem, mert a másik fél ugye beszámolót tartott, de azért lássuk be, én nem így gondoltam smile
#222   tegnap 07:24
viking1988 viking1988
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (tegnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:12
Ez szerintem is totál megcsalás így. És most, hogy rákapott az ízére, áttört egy gátat, lehet tovább is fog lépni, más pasik felé

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Kutyu14cm Kutyu14cm
Nyitás ideje: 2024. 03. 29. péntek
Üzenetek: 241db
Utolsó üzenet: tegnap 22:54

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!