Kukkolás (NEM Társkereső! Csak élménybeszámolók!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem szervező, kereső topik, csak élménybeszámolás!!!

Csak és kizárólag a kukkolással kapcsolatos élményekről, érzésekről, gondolatokról írjatok! NEM TÁRS-, WEBCAM-, SKYPEKERESŐ!!!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#371   2016. 09. 20. kedd 10:03
X Törölt felhasználó (1340982)
Kukkolás:
Titokban, a kukkolt fél/felek tudta nélkül, ahol a te saját szándékod az, hogy téged/ill. jelenlétedet ne tudják meg a lesett felek. Az irreleváns, hogy ez intim pillanatokról szól, vagy egyéb hétköznapi teszek-veszekről.

Ha az orrod előtt történik szinte, nem cél az, hogy más ne lássa őket, szó sincs kukkolásról. Egyszerű szemlélő vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 05. szombat 12:15
Az kukkolás e, ha nem "kulcslyukon" keresztül, hanem közvetlen közelről nézem, ahogy valamelyik barátunk a páromat kényezteti, masszírozza, esetleg megdugja ?

Vagy csak a szó hagyományos értelmében, messziről, titokban, szomszéd ablakon keresztül kukkolás e a kukkolás ?
#370   2016. 09. 15. csütörtök 19:24
X Törölt felhasználó (895050)
Ez egy igazán izgalmas történet volt ! Van még ilyened ? Gyűjtsd össze,aztán egyben az egészet .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 15. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1071132)
2016. 09. 15. csütörtök 13:34
Gellértben voltam szaunázni, a gőz részlegen. Törölközőben mentem be, és mivel csak egyedül voltam, nem annyira takaróztam be. Nem sokkal később bejött egy párocska (külföldiek), leültek a távolabbi sarokba. Mivel ott nincs akkor gőz, kicsit közelebb jöttek, hogy a fenti padon üljenek le, de aztán jött még be más is, így közelebb húzódtak hozzám. A csaj ült hozzám közelebb, formás kis barna csaj volt smile Ahogy jött közelebb, úgy kezdett ágaskodni a farkam. A törölköző persze csak félig volt rajtam, így látszott azért minden. Végig a csajt néztem, figyel-e. Szegény csak oda-oda pilangatott, nem mert odanézni rendesen. Reménykedtem, hátha kicsit bátrabb lesz, de nem volt utána semmi "maradandó", 5-10p után kimentek, aztán én is, aztán meg el nyes
#369   2016. 09. 15. csütörtök 13:34
X Törölt felhasználó (1071132)
Gellértben voltam szaunázni, a gőz részlegen. Törölközőben mentem be, és mivel csak egyedül voltam, nem annyira takaróztam be. Nem sokkal később bejött egy párocska (külföldiek), leültek a távolabbi sarokba. Mivel ott nincs akkor gőz, kicsit közelebb jöttek, hogy a fenti padon üljenek le, de aztán jött még be más is, így közelebb húzódtak hozzám. A csaj ült hozzám közelebb, formás kis barna csaj volt smile Ahogy jött közelebb, úgy kezdett ágaskodni a farkam. A törölköző persze csak félig volt rajtam, így látszott azért minden. Végig a csajt néztem, figyel-e. Szegény csak oda-oda pilangatott, nem mert odanézni rendesen. Reménykedtem, hátha kicsit bátrabb lesz, de nem volt utána semmi "maradandó", 5-10p után kimentek, aztán én is, aztán meg el nyes
#368   2016. 09. 15. csütörtök 13:08
atihajni atihajni VIP
Párom barátnője nálunk lakott pár napig. Amikor tusolt, a kulcslyukon lestem meg a tökéletes vékony testét. Irtó jó csaj volt, aki imádta használni a punciját
#367   2016. 09. 15. csütörtök 11:59
X Törölt felhasználó (830241)
Még kb 7-8 éve volt egy szomszéd lány, aki nagyon tetszett és rendszeresen néztem esténként, hogy mit csinál a felkapcsolt lámpánál. Előfordult néha, hogy melltartó nélkül tevékenykedett a szobájában. Volt, hogy tükör előtt pózolt, táncolt stb. Soha nem közeledtem felé, mert idősebb volt és tartottam a visszautasítástól.
Eltelt jó néhány év, már rég elköltöztünk onnan és nem is találkoztunk. Egyszer összeakadt a tekintetünk vezetés közben, rögtön írt, hogy rég látott stb. elkezdtünk beszélgetni.
Mint utólag megtudtam (ami egyébként is sejthető volt), hogy élvezte, ha kukkolják, így direkt csinálta, amit csinált. Állítása szerint tisztában volt vele, hogy teljesen oda vagyok a formás testéért és szimpatikus voltam neki, de mivel nem kezdeményeztem, annyiban hagyta a dolgot.
Találkoztunk egyszer és nem féltem a kezdeményezéstől akkor. Szexeltünk egy hatalmasat és mivel mindkettőnknek nagyon tetszett a dolog, megbeszéltük, hogy lesz folytatás. Azóta nagyjából 1-2 hetente találkozunk valahol egy gyors szexre és mindenki megy a dolgára...
Így akit pattanásos arccal bámultam és álmodoztam róla, évekkel később a szeretőm lett. smile
#366   2016. 09. 13. kedd 11:26
tonitoni tonitoni
Igaz ami igaz tényleg bibisnek látszik egy kicsit. Biztos elragadott a képzeleted smile de az elképzelés tényleg nem rossz. Én is erotikusnak találnék egy olyan családot akiknél a meztelenkedés meg szokott. Persze csak ha jól néz ki az anyuka és a lánya. Bizonyos mértékig nálunk is elfogadott a meztelenkedés de jobban csak nálam. Van egy nagyobb lányom. Nem az enyém de még ő előtte sem száz százalékig merem ezt csinálni. Ő is csak félig meddig és nem teljesen. De ilyen módon nálunk is adott a kukkolás lehetősége. Amit arra használ fel az ember amire akar. Néha fel tudja dobni az embert egy két el lesett pillanat smile
(Ez egy válasz leonard24 üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 03. csütörtök 17:21
ÉN is kerültem hasonló helyzetbe egy dekoratív házaspár meghívott hozzájuk a férfi 45 a nő 42 volt. Mikor megérkeztem elmondták hogy ők otthon ruha nélkül mozognak(családi ház) így levetkőztek és én is így tettem.
A pikantéria hogy volt egy 16 és 15 éves gyerekük (fiú lány) akik szintén meztelenül jöttek mentek a lakásba.és izgató volt látni hogy a bombázó anyuka terít az asztalnál a fia meg álló farokkal segédkezik neki. vagy hogy a leány szétnyíló puncival csikló előbújva jön megy a házba. Azon a hétvégén 4x vertem ki a bránert smile
#365   2016. 06. 05. vasárnap 09:10
fazonkirály fazonkirály
nekem volt egy barátnőm, akit mindig kukkolam fürdés közben. a legizgibb az volt mikor elkaptam punci bootválás közben. mindig felült a kád szélére nagy terpeszben, a puncija pedig pont szemben volt a kulcslyukkal. ez volt a kedvencem.azt is szeretem ha engem/minket kukkolnak. egyszer egy erdő melletti réten cumizott le a párom. nem látta hogy jön két srác, én meg nem szóltam neki, mert nem akartam hogy abbahagyja.kb 3 perc alatt teleéleztem a száját, mert nagyon izgatott ahogy kukkolták, amint a párom ajkai fel-le csúszkálnak a farkamon.direkt hangosan élvezkedtem, kicsit produkálva magamat. a vége után észrevette őket a párom is, kaptam is érte a fejemre smile
#364   2016. 06. 03. péntek 17:49
X Törölt felhasználó (1333112)
Legközelebb szóljatok, ha felpörget Benneteket , hogy valaki kukkol smile
(Ez egy válasz szilvilajos üzenetére (2015. 08. 08. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 08. szombat 11:03
Mi Kedden voltunk du kettő körül, Fehérváron az Aranybúla mögött... Egy jót szeretkeztünk,egy árva lélek nem járt arra..... :(
#363   2016. 05. 28. szombat 17:38
Pesti pár Pesti pár
Hogy éli meg az ember,különös kép,mikor Afrikában is ilyen nagyon meleg van,hogy tavaly ilyenkor két ember!!
Hogy éli meg ezt egy ember,és miért????
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1358202)
2016. 05. 28. szombat 11:32
Egyik ismerősöméknél elég sokat vendégeskedek és a hölgy először azzal hívott fel hogy nem vittem el a melltartóját magammal de csak viccelni akart,majd jött hogy minek zárom be az ajtót úgy is megles az ablakból,aztán tele volt a fürdő bugyival melltartóval,én meg minden alkalommal rávertem a fehérneműkre,nemrég figyelmetlen voltam és csak azután vettem észre hogy belátni mikor már végeztem úgyhogy végig nézhette mert akkor jött befelé. Nemsokára jönnek és egy ideje nincs szex náluk plusz a pasi hét közepén hazamegy ha nem is tudom megdugni hát meg kukkolom a punciját
#362   2016. 05. 28. szombat 17:25
X Törölt felhasználó (893066)
Foggalmam sincsen,hogy mivan!!
Mivan????
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik ismerősöméknél elég sokat vendégeskedek és a hölgy először azzal hívott fel hogy nem vittem el a melltartóját magammal de csak viccelni akart,majd jött hogy minek zárom be az ajtót úgy is megles az ablakból,aztán tele volt a fürdő bugyival melltartóval,én meg minden alkalommal rávertem a fehérneműkre,nemrég figyelmetlen voltam és csak azután vettem észre hogy belátni mikor már végeztem úgyhogy végig nézhette mert akkor jött befelé. Nemsokára jönnek és egy ideje nincs szex náluk plusz a pasi hét közepén hazamegy ha nem is tudom megdugni hát meg kukkolom a punciját
#361   2016. 05. 28. szombat 17:01
Wolf Gabi Wolf Gabi
Elég zavarosan fogalmazol! Fórumozó legyen a talpán,aki tudja hogy mi történt.
#360   2016. 05. 28. szombat 11:32
X Törölt felhasználó (1358202)
#359   2015. 12. 20. vasárnap 11:41
X Törölt felhasználó (1235312)
Minket már egy párszor megnéztek szeretkezés közben.
#358   2015. 12. 17. csütörtök 07:11
Friss Nagyi Friss Nagyi
Akik otthon is úgy szoktak lenni azokat már nem izgatja a meztelenkedés maga.Pláne ha gyerekek elött vannak. És nyiíltan sem mászkálnak álló hímtaggal. Pláne olyan elött aki nem nudista. Fantáziának jó storynak gyenge.
(Ez egy válasz leonard24 üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 03. csütörtök 17:21
ÉN is kerültem hasonló helyzetbe egy dekoratív házaspár meghívott hozzájuk a férfi 45 a nő 42 volt. Mikor megérkeztem elmondták hogy ők otthon ruha nélkül mozognak(családi ház) így levetkőztek és én is így tettem.
A pikantéria hogy volt egy 16 és 15 éves gyerekük (fiú lány) akik szintén meztelenül jöttek mentek a lakásba.és izgató volt látni hogy a bombázó anyuka terít az asztalnál a fia meg álló farokkal segédkezik neki. vagy hogy a leány szétnyíló puncival csikló előbújva jön megy a házba. Azon a hétvégén 4x vertem ki a bránert smile
#357   2015. 12. 14. hétfő 16:55
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Szerintem annak számít. Az más kérdés, hogy a magyar nyelvben a kukkolás szó inkább a rejtett meglesés, ahogy te írod, a "kulcslyukon keresztül történő" leskelődés jelentésével forrt össze. De mások szexét nézni tulajdonképpen minden esetben ugyanarról szól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Az kukkolás e, ha nem "kulcslyukon" keresztül, hanem közvetlen közelről nézem, ahogy valamelyik barátunk a páromat kényezteti, masszírozza, esetleg megdugja ?

Vagy csak a szó hagyományos értelmében, messziről, titokban, szomszéd ablakon keresztül kukkolás e a kukkolás ?
#356   2015. 12. 14. hétfő 10:11
X Törölt felhasználó (1215012)
smile
#355   2015. 12. 09. szerda 07:23
fuckom fuckom
Nekem volt már részem mindkét oldalhoz, sokszor csak spontán adódik a dolog. Kukkoltam is, és kukkoltak meg minket is az éppen aktuálissal. Volt, hogy több lett belőle szimpla kukkolásnál. Van pár konkrét tippem, írj privit, ha érdekel smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1217022)
2015. 12. 05. szombat 12:06
Érdeklödés hiányában megkérdem a másik oldalt!
Párocskák, ti hogyan jelzitek ha vágytok egy kis "társaságra"?
#354   2015. 12. 05. szombat 15:16
X Törölt felhasználó (1217022)
Nem tudom mit ír az értelmező szótár, de szerintem az. Valakit meglesni intim helyzetben az kukkolás, akkor is ha a másik tud róla...

#353   2015. 12. 05. szombat 12:15
X Törölt felhasználó (104575)

#352   2015. 12. 05. szombat 12:06
X Törölt felhasználó (1217022)
Érdeklödés hiányában megkérdem a másik oldalt!
Párocskák, ti hogyan jelzitek ha vágytok egy kis "társaságra"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 04. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1217022)
2015. 12. 04. péntek 11:23
Kukkolók! Ha láttok egy párocskát valahol, hogy jelzitek ha meg akarjátok lesni őket? Vagy csak egyszerűen odamentek a kocsi mellé? Esetleg más módon jeleztek?

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom2113 tom2113
Nyitás ideje: 2010. 07. 26. hétfő
Üzenetek: 591db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 24. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!