Kukkolás:
Titokban, a kukkolt fél/felek tudta nélkül, ahol a te saját szándékod az, hogy téged/ill. jelenlétedet ne tudják meg a lesett felek. Az irreleváns, hogy ez intim pillanatokról szól, vagy egyéb hétköznapi teszek-veszekről.
Ha az orrod előtt történik szinte, nem cél az, hogy más ne lássa őket, szó sincs kukkolásról. Egyszerű szemlélő vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 05. szombat 12:15
Titokban, a kukkolt fél/felek tudta nélkül, ahol a te saját szándékod az, hogy téged/ill. jelenlétedet ne tudják meg a lesett felek. Az irreleváns, hogy ez intim pillanatokról szól, vagy egyéb hétköznapi teszek-veszekről.
Ha az orrod előtt történik szinte, nem cél az, hogy más ne lássa őket, szó sincs kukkolásról. Egyszerű szemlélő vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)

Az kukkolás e, ha nem "kulcslyukon" keresztül, hanem közvetlen közelről nézem, ahogy valamelyik barátunk a páromat kényezteti, masszírozza, esetleg megdugja ?
Vagy csak a szó hagyományos értelmében, messziről, titokban, szomszéd ablakon keresztül kukkolás e a kukkolás ?
Vagy csak a szó hagyományos értelmében, messziről, titokban, szomszéd ablakon keresztül kukkolás e a kukkolás ?
Ez egy igazán izgalmas történet volt ! Van még ilyened ? Gyűjtsd össze,aztán egyben az egészet .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 15. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 15. csütörtök 13:34
Törölt felhasználó (1071132)

Gellértben voltam szaunázni, a gőz részlegen. Törölközőben mentem be, és mivel csak egyedül voltam, nem annyira takaróztam be. Nem sokkal később bejött egy párocska (külföldiek), leültek a távolabbi sarokba. Mivel ott nincs akkor gőz, kicsit közelebb jöttek, hogy a fenti padon üljenek le, de aztán jött még be más is, így közelebb húzódtak hozzám. A csaj ült hozzám közelebb, formás kis barna csaj volt
Ahogy jött közelebb, úgy kezdett ágaskodni a farkam. A törölköző persze csak félig volt rajtam, így látszott azért minden. Végig a csajt néztem, figyel-e. Szegény csak oda-oda pilangatott, nem mert odanézni rendesen. Reménykedtem, hátha kicsit bátrabb lesz, de nem volt utána semmi "maradandó", 5-10p után kimentek, aztán én is, aztán meg el

Gellértben voltam szaunázni, a gőz részlegen. Törölközőben mentem be, és mivel csak egyedül voltam, nem annyira takaróztam be. Nem sokkal később bejött egy párocska (külföldiek), leültek a távolabbi sarokba. Mivel ott nincs akkor gőz, kicsit közelebb jöttek, hogy a fenti padon üljenek le, de aztán jött még be más is, így közelebb húzódtak hozzám. A csaj ült hozzám közelebb, formás kis barna csaj volt
Ahogy jött közelebb, úgy kezdett ágaskodni a farkam. A törölköző persze csak félig volt rajtam, így látszott azért minden. Végig a csajt néztem, figyel-e. Szegény csak oda-oda pilangatott, nem mert odanézni rendesen. Reménykedtem, hátha kicsit bátrabb lesz, de nem volt utána semmi "maradandó", 5-10p után kimentek, aztán én is, aztán meg el

Párom barátnője nálunk lakott pár napig. Amikor tusolt, a kulcslyukon lestem meg a tökéletes vékony testét. Irtó jó csaj volt, aki imádta használni a punciját
Még kb 7-8 éve volt egy szomszéd lány, aki nagyon tetszett és rendszeresen néztem esténként, hogy mit csinál a felkapcsolt lámpánál. Előfordult néha, hogy melltartó nélkül tevékenykedett a szobájában. Volt, hogy tükör előtt pózolt, táncolt stb. Soha nem közeledtem felé, mert idősebb volt és tartottam a visszautasítástól.
Eltelt jó néhány év, már rég elköltöztünk onnan és nem is találkoztunk. Egyszer összeakadt a tekintetünk vezetés közben, rögtön írt, hogy rég látott stb. elkezdtünk beszélgetni.
Mint utólag megtudtam (ami egyébként is sejthető volt), hogy élvezte, ha kukkolják, így direkt csinálta, amit csinált. Állítása szerint tisztában volt vele, hogy teljesen oda vagyok a formás testéért és szimpatikus voltam neki, de mivel nem kezdeményeztem, annyiban hagyta a dolgot.
Találkoztunk egyszer és nem féltem a kezdeményezéstől akkor. Szexeltünk egy hatalmasat és mivel mindkettőnknek nagyon tetszett a dolog, megbeszéltük, hogy lesz folytatás. Azóta nagyjából 1-2 hetente találkozunk valahol egy gyors szexre és mindenki megy a dolgára...
Így akit pattanásos arccal bámultam és álmodoztam róla, évekkel később a szeretőm lett.
Eltelt jó néhány év, már rég elköltöztünk onnan és nem is találkoztunk. Egyszer összeakadt a tekintetünk vezetés közben, rögtön írt, hogy rég látott stb. elkezdtünk beszélgetni.
Mint utólag megtudtam (ami egyébként is sejthető volt), hogy élvezte, ha kukkolják, így direkt csinálta, amit csinált. Állítása szerint tisztában volt vele, hogy teljesen oda vagyok a formás testéért és szimpatikus voltam neki, de mivel nem kezdeményeztem, annyiban hagyta a dolgot.
Találkoztunk egyszer és nem féltem a kezdeményezéstől akkor. Szexeltünk egy hatalmasat és mivel mindkettőnknek nagyon tetszett a dolog, megbeszéltük, hogy lesz folytatás. Azóta nagyjából 1-2 hetente találkozunk valahol egy gyors szexre és mindenki megy a dolgára...
Így akit pattanásos arccal bámultam és álmodoztam róla, évekkel később a szeretőm lett.

Igaz ami igaz tényleg bibisnek látszik egy kicsit. Biztos elragadott a képzeleted
de az elképzelés tényleg nem rossz. Én is erotikusnak találnék egy olyan családot akiknél a meztelenkedés meg szokott. Persze csak ha jól néz ki az anyuka és a lánya. Bizonyos mértékig nálunk is elfogadott a meztelenkedés de jobban csak nálam. Van egy nagyobb lányom. Nem az enyém de még ő előtte sem száz százalékig merem ezt csinálni. Ő is csak félig meddig és nem teljesen. De ilyen módon nálunk is adott a kukkolás lehetősége. Amit arra használ fel az ember amire akar. Néha fel tudja dobni az embert egy két el lesett pillanat
(Ez egy válasz leonard24 üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 03. csütörtök 17:21

ÉN is kerültem hasonló helyzetbe egy dekoratív házaspár meghívott hozzájuk a férfi 45 a nő 42 volt. Mikor megérkeztem elmondták hogy ők otthon ruha nélkül mozognak(családi ház) így levetkőztek és én is így tettem.
A pikantéria hogy volt egy 16 és 15 éves gyerekük (fiú lány) akik szintén meztelenül jöttek mentek a lakásba.és izgató volt látni hogy a bombázó anyuka terít az asztalnál a fia meg álló farokkal segédkezik neki. vagy hogy a leány szétnyíló puncival csikló előbújva jön megy a házba. Azon a hétvégén 4x vertem ki a bránert
A pikantéria hogy volt egy 16 és 15 éves gyerekük (fiú lány) akik szintén meztelenül jöttek mentek a lakásba.és izgató volt látni hogy a bombázó anyuka terít az asztalnál a fia meg álló farokkal segédkezik neki. vagy hogy a leány szétnyíló puncival csikló előbújva jön megy a házba. Azon a hétvégén 4x vertem ki a bránert

nekem volt egy barátnőm, akit mindig kukkolam fürdés közben. a legizgibb az volt mikor elkaptam punci bootválás közben. mindig felült a kád szélére nagy terpeszben, a puncija pedig pont szemben volt a kulcslyukkal. ez volt a kedvencem.azt is szeretem ha engem/minket kukkolnak. egyszer egy erdő melletti réten cumizott le a párom. nem látta hogy jön két srác, én meg nem szóltam neki, mert nem akartam hogy abbahagyja.kb 3 perc alatt teleéleztem a száját, mert nagyon izgatott ahogy kukkolták, amint a párom ajkai fel-le csúszkálnak a farkamon.direkt hangosan élvezkedtem, kicsit produkálva magamat. a vége után észrevette őket a párom is, kaptam is érte a fejemre

Legközelebb szóljatok, ha felpörget Benneteket , hogy valaki kukkol
(Ez egy válasz szilvilajos üzenetére (2015. 08. 08. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 08. szombat 11:03

Mi Kedden voltunk du kettő körül, Fehérváron az Aranybúla mögött... Egy jót szeretkeztünk,egy árva lélek nem járt arra..... :(
Hogy éli meg az ember,különös kép,mikor Afrikában is ilyen nagyon meleg van,hogy tavaly ilyenkor két ember!!
Hogy éli meg ezt egy ember,és miért???? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 28. szombat 11:32
Hogy éli meg ezt egy ember,és miért???? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1358202)

Egyik ismerősöméknél elég sokat vendégeskedek és a hölgy először azzal hívott fel hogy nem vittem el a melltartóját magammal de csak viccelni akart,majd jött hogy minek zárom be az ajtót úgy is megles az ablakból,aztán tele volt a fürdő bugyival melltartóval,én meg minden alkalommal rávertem a fehérneműkre,nemrég figyelmetlen voltam és csak azután vettem észre hogy belátni mikor már végeztem úgyhogy végig nézhette mert akkor jött befelé. Nemsokára jönnek és egy ideje nincs szex náluk plusz a pasi hét közepén hazamegy ha nem is tudom megdugni hát meg kukkolom a punciját
Foggalmam sincsen,hogy mivan!!
Mivan???? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mivan???? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyik ismerősöméknél elég sokat vendégeskedek és a hölgy először azzal hívott fel hogy nem vittem el a melltartóját magammal de csak viccelni akart,majd jött hogy minek zárom be az ajtót úgy is megles az ablakból,aztán tele volt a fürdő bugyival melltartóval,én meg minden alkalommal rávertem a fehérneműkre,nemrég figyelmetlen voltam és csak azután vettem észre hogy belátni mikor már végeztem úgyhogy végig nézhette mert akkor jött befelé. Nemsokára jönnek és egy ideje nincs szex náluk plusz a pasi hét közepén hazamegy ha nem is tudom megdugni hát meg kukkolom a punciját
Elég zavarosan fogalmazol! Fórumozó legyen a talpán,aki tudja hogy mi történt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Minket már egy párszor megnéztek szeretkezés közben.
Akik otthon is úgy szoktak lenni azokat már nem izgatja a meztelenkedés maga.Pláne ha gyerekek elött vannak. És nyiíltan sem mászkálnak álló hímtaggal. Pláne olyan elött aki nem nudista. Fantáziának jó storynak gyenge.
(Ez egy válasz leonard24 üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 03. csütörtök 17:21

ÉN is kerültem hasonló helyzetbe egy dekoratív házaspár meghívott hozzájuk a férfi 45 a nő 42 volt. Mikor megérkeztem elmondták hogy ők otthon ruha nélkül mozognak(családi ház) így levetkőztek és én is így tettem.

Szerintem annak számít. Az más kérdés, hogy a magyar nyelvben a kukkolás szó inkább a rejtett meglesés, ahogy te írod, a "kulcslyukon keresztül történő" leskelődés jelentésével forrt össze. De mások szexét nézni tulajdonképpen minden esetben ugyanarról szól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Az kukkolás e, ha nem "kulcslyukon" keresztül, hanem közvetlen közelről nézem, ahogy valamelyik barátunk a páromat kényezteti, masszírozza, esetleg megdugja ?

Nekem volt már részem mindkét oldalhoz, sokszor csak spontán adódik a dolog. Kukkoltam is, és kukkoltak meg minket is az éppen aktuálissal. Volt, hogy több lett belőle szimpla kukkolásnál. Van pár konkrét tippem, írj privit, ha érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 05. szombat 12:06

Törölt felhasználó (1217022)

Érdeklödés hiányában megkérdem a másik oldalt!
Párocskák, ti hogyan jelzitek ha vágytok egy kis "társaságra"?
Párocskák, ti hogyan jelzitek ha vágytok egy kis "társaságra"?
Nem tudom mit ír az értelmező szótár, de szerintem az. Valakit meglesni intim helyzetben az kukkolás, akkor is ha a másik tud róla...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 05. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdeklödés hiányában megkérdem a másik oldalt!
Párocskák, ti hogyan jelzitek ha vágytok egy kis "társaságra"? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 04. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 04. péntek 11:23
Párocskák, ti hogyan jelzitek ha vágytok egy kis "társaságra"? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 04. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1217022)

Kukkolók! Ha láttok egy párocskát valahol, hogy jelzitek ha meg akarjátok lesni őket? Vagy csak egyszerűen odamentek a kocsi mellé? Esetleg más módon jeleztek?