Kecskeméti párt meglesnék, szimpátia esetén be is kapcsolódhatok a hölgy örömére. 35 pasi vagyok.
Szegeden hol szoktak kukkolni/kukkoltatni? Tud valaki valami bevált helyet?
Fiatal fiúként szívesen végignézném egy pár szeretkezését ma vagy holnap Budapesten, cserébe helyet biztosítok.
Akinek gyerek miatt vagy más okból gondja van a hellyel, szívesen segítek - privátban. Írjatok!
Akinek gyerek miatt vagy más okból gondja van a hellyel, szívesen segítek - privátban. Írjatok!
PÁROK! Nincs kedve valakinek este rosszalkodni egy kicsit nyilvánosan? Mindenki a saját párjával...aztááááánnnnn...
Hol tudjuk ezt egyeztetni?
leginkább priviben...
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2013. 07. 20. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
IDE Élmény-Érzés- Gondolat!
Szándék és ajánlat a társkeresőbe!
Szándék és ajánlat a társkeresőbe!
voltam ma a hajógyárin... a sziget fesztivál miatt a nagy része már le van zárva...pedig szivesen kukkoltam volna ma...
sziasztok.pest megyében hol érdemes kukkolni?párokat,lányokat,fiukat is szivesen kukkolnék.még nem volt ilyen lehetöségem
sziasztok pesten tudvalaki olyan helyet ahol lehetne kukkolni??************nem társkereső**************
(moderálva:extraxl)
(moderálva:extraxl)
Esetleg egy másik időpontban...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 20. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 20. szombat 15:02
Törölt felhasználó (458482)

Fiatal fiúként szívesen végignézném egy pár szeretkezését ma vagy holnap Budapesten, cserébe helyet biztosítok.
Sziasztok!
Mi úgy három hete voltunk kint a Hajógyári szigeten, első próbálkozás volt, de tuti, hogy lesz folytatás. Kocsival megálltunk az egyik beton akadálynál és bementünk a fák közé (a kocsitól kb. 2 méterre), már a nyilvános "helyzettől" is kőkemény volt a farkam. A drágám lehúzta a nadrágomat és elkezdett szopni , sokáig nem tartott, hátulról betettem a farkam, a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, olyan nedves volt csak úgy tocsogott. Jött egy kocsi erre én gyorsan felrántottam a nadrágomat, a drágám rám szólt, hogy ne izguljak már ennyire. A kocsi kicsit arrébb megállt, néztük, hogy ki száll ki és hova megy (szerintem tudta, hogy mi zajlik a fák között, mert oda nézett), de nem láttuk. Erre a kicsim ledobja a felsőrészét és elkezdte masszírozni a melleit, letolja ismét a nadrágomat és nyögve, remegő testtel magába enged, jött közbe egy futó és egy biciklis is de, hogy ők mit láthattak azt nem tudom, gondolom a kéjes nyögéseket hallhatták. Ezek után már nem bírtam sokáig az izgalomtól és drágám orgazmusától kísérve hamar elmentem.
Nos, ennyi a mi első de nem utolsó történetünk...
Mi úgy három hete voltunk kint a Hajógyári szigeten, első próbálkozás volt, de tuti, hogy lesz folytatás. Kocsival megálltunk az egyik beton akadálynál és bementünk a fák közé (a kocsitól kb. 2 méterre), már a nyilvános "helyzettől" is kőkemény volt a farkam. A drágám lehúzta a nadrágomat és elkezdett szopni , sokáig nem tartott, hátulról betettem a farkam, a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, olyan nedves volt csak úgy tocsogott. Jött egy kocsi erre én gyorsan felrántottam a nadrágomat, a drágám rám szólt, hogy ne izguljak már ennyire. A kocsi kicsit arrébb megállt, néztük, hogy ki száll ki és hova megy (szerintem tudta, hogy mi zajlik a fák között, mert oda nézett), de nem láttuk. Erre a kicsim ledobja a felsőrészét és elkezdte masszírozni a melleit, letolja ismét a nadrágomat és nyögve, remegő testtel magába enged, jött közbe egy futó és egy biciklis is de, hogy ők mit láthattak azt nem tudom, gondolom a kéjes nyögéseket hallhatták. Ezek után már nem bírtam sokáig az izgalomtól és drágám orgazmusától kísérve hamar elmentem.

Tegnap vásárlás közben az egyik próbafülkében egy 20as csaj melltartókat próbálgatott... csodálatos szép cicijei voltak izgalmas volt meglesni

A Dunakanyarban nyaralunk épp egy nagyobb társasággal, de sajnos a gyerekekkel egy szobában. Tegnap már nem bírtuk tovább és kimentünk Visegrád elé a Duna partra sexelni. Az eset közben megjelent két biciklis és egy darabig nézte. De utána eltűntek, azt sem láttuk merre. Ha netán olvassák, írhatnak és megmondjuk mikor megyünk ki legközelebb ugyanoda ...
Sziasztok ! Tata-Tatabánya környékén van kukkolási lehetőség ??

Sziasztok!
Mi nem vagyunk ugyan biciklisek,de ettől függetlenül megnéznénk benneteket!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 12. hétfő 12:50
Mi nem vagyunk ugyan biciklisek,de ettől függetlenül megnéznénk benneteket!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)

A Dunakanyarban nyaralunk épp egy nagyobb társasággal, de sajnos a gyerekekkel egy szobában. Tegnap már nem bírtuk tovább és kimentünk Visegrád elé a Duna partra sexelni. Az eset közben megjelent két biciklis és egy darabig nézte. De utána eltűntek, azt sem láttuk merre. Ha netán olvassák, írhatnak és megmondjuk mikor megyünk ki legközelebb ugyanoda ...
Ezt a fajta hobbit én is nagyon kedvelem ahányszor megyek aa párommal vásárolni vagy szoláriumb mindig van egy csupasz popsi amit megbámulhatok,a legjobban azt bírom amikor látják,hogy kukkolok mégsem szólnak rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 12. hétfő 09:54

Törölt felhasználó (888722)

Tegnap vásárlás közben az egyik próbafülkében egy 20as csaj melltartókat próbálgatott... csodálatos szép cicijei voltak izgalmas volt meglesni

Élvezik azt a nők, amelyik nem, az csak megjátsza. Sőt a legtöbben még ösztönösen húzzák is a férfiakat, miközben semmi szánt szándék nincs benne.
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2013. 08. 27. kedd 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 27. kedd 23:59

Ezt a fajta hobbit én is nagyon kedvelem ahányszor megyek aa párommal vásárolni vagy szoláriumb mindig van egy csupasz popsi amit megbámulhatok,a legjobban azt bírom amikor látják,hogy kukkolok mégsem szólnak rám

remek sztori, szívesen járnék arra, ha megüzenitek, hogy mikor....
(Ez egy válasz hard75 üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 22:45

Sziasztok!

Sziasztok
Tavaly lent nyaraltunk horvátországban!
Ott történt meg az,hogy az anyosom meglesett minket !
Miután megjöttünk a strandról gyors megfurodtunk és irány a szoba!
Azt hittük csak mi vagyunk ezért az ajtót csak behajtottuk !
Elég hevesen egymásnak estünk és szeretkeztunk egy nagyot!
Volt ott minden /szopas,nyalas,mellbedugas,popsi kenyeztetes...
Másnap este az anyósom elmondta nekem,hogy látott minket!
Nagyon tetszett neki amit látott és arra kért ,hogy máskor is legyen nyitva az ajtó!
Utánna mindig nyitva volt résnyire és ő ott kukkolt minket
Egész nyaralás alatt !
Nagyon izgató volt úgy kefelni a parommal,hogy az anyja közben kukkolt !
Jó kis nyaralás volt
Tavaly lent nyaraltunk horvátországban!
Ott történt meg az,hogy az anyosom meglesett minket !
Miután megjöttünk a strandról gyors megfurodtunk és irány a szoba!
Azt hittük csak mi vagyunk ezért az ajtót csak behajtottuk !
Elég hevesen egymásnak estünk és szeretkeztunk egy nagyot!
Volt ott minden /szopas,nyalas,mellbedugas,popsi kenyeztetes...
Másnap este az anyósom elmondta nekem,hogy látott minket!
Nagyon tetszett neki amit látott és arra kért ,hogy máskor is legyen nyitva az ajtó!
Utánna mindig nyitva volt résnyire és ő ott kukkolt minket

Egész nyaralás alatt !
Nagyon izgató volt úgy kefelni a parommal,hogy az anyja közben kukkolt !
Jó kis nyaralás volt