Gyönyörű cickók! :P
Tényleg az, értek hozzá(juk)
Tényleg az, értek hozzá(juk)

Nem kukkolásnak indult. Tegnap délután kerékpázoztam a párommal, egy külterületi úttól néhány méterre furcsán világított egy srác hátsó része egy Astra első ajtajánál. Jobban odanéztünk hát igen csak adta neki a gyerek, észre vett bennünket, majd néhány perc múlva elhúztak melletünk.
láttad a képeimet?? némelyiket legalább 500 méterről készítettem, és bizony még nem is a digitális világban azóta meg hol tart a technika.. de próbáljátok csak ki egy 6-8 mpix mondjuk 5x zoom kompakt gép + 10- 15 x távcső meg fogtok lepődni .... minden csak kreativitás kérdése nem feltétlenül pénztárca v. lakhely függő...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2011. 08. 23. kedd 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 23:59

Elméletben talán, mert akkor a google-n is megláthatnak a műholdról. 500 méter is sok akár egy nagytelével is, magyar halandónak nincs olyan fölszerelése, non line 500-1500 méterét azért túlzottnak tartom.
Sziasztok! Miskolcon van valami jó hely?
sziasztok, a luppán mennyire aktív a kukkolás? Érdemes még oda kijárni, ha kukkolni akarsz vagy, ha azt szeretnéd h kukkoljanak?
Elméletben talán, mert akkor a google-n is megláthatnak a műholdról. 500 méter is sok akár egy nagytelével is, magyar halandónak nincs olyan fölszerelése, non line 500-1500 méterét azért túlzottnak tartom.
(Ez egy válasz nonline üzenetére (2011. 08. 23. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 22:41

Lillus! Igazad van abban hogy a közvetlen közelség nem biztonságos, de a távolság sem megoldás, akár 500- 1500 méterről is készülhetnek olyan képek amelyek problémát okozhatnak.
Lillus! Igazad van abban hogy a közvetlen közelség nem biztonságos, de a távolság sem megoldás, akár 500- 1500 méterről is készülhetnek olyan képek amelyek problémát okozhatnak.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 07. 26. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 15:46

A másik topikkal kapcsolatban megfogalmazódott kételyeimet igazán akár ide is kivetíthetném. Még egy sima kukkolás is elég komoly bizalmat követel meg helyzettől függően. Nem arról van szó, ha valaki távcsővel figyel 150 méterről, hanem arról, ha közvetlen közel van valami elhagyatott helyen.
Egyfelől készíthet fotókat és videót, amit feltéve valami videómegosztóra igen kényelmetlen helyzetbe hozhat embereket.
Másfelől sosem lehetünk teljesen biztosak egy vadidegen szándékaiban.
Egyfelől készíthet fotókat és videót, amit feltéve valami videómegosztóra igen kényelmetlen helyzetbe hozhat embereket.
Sziasztok Pesten hova érdemes menni hogy kukkoljanak?
szerdán a Szegedi fokán 9 től kint leszünk
csatlakozol?
csatlakozol?
Hát igen, nehéz eset a kiválasztás, van benne rizikó. Itt sem árt egy korábbi időpontban egy kis kávézás .....
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 07. 26. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 15:46

A másik topikkal kapcsolatban megfogalmazódott kételyeimet igazán akár ide is kivetíthetném. Még egy sima kukkolás is elég komoly bizalmat követel meg helyzettől függően. Nem arról van szó, ha valaki távcsővel figyel 150 méterről, hanem arról, ha közvetlen közel van valami elhagyatott helyen.
Akkor nem végignézte hanem meglátta !
(Ez egy válasz jambalaya üzenetére (2011. 07. 31. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 31. vasárnap 23:50

Sziasztok ! Peti vagyok, 28 éves. A jelenlegi élettársamnak van egy gyönyörű barátnője, akire rá nagyon rá voltam izgulva.Ezt a csaj is tudta régóta, de nem mertünk közeledni, mert nem akartunk a páromnak fájdalmat okozni. Aztán írt nekem egy SMS-t, hogy nem bírja tovább és kefélni akar velem, méghozzá úgy, hogy azt a párom végignézi. Nos, az eset megtörtént, direkt olyan időpontot választottunk a szeánszra, amikor a párom hazaér a munkából. Ő kinyitotta a szobaajtót, mi pedig még erőteljesebben döngedtünk és aztán egy hatalmasat élveztünk. A párkapcsolatom ugyan ráment, de akkor is megérte ...
Milyen párkapcsolat az ami megér egy szimpla kefélést?
(Ez egy válasz jambalaya üzenetére (2011. 07. 31. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 31. vasárnap 23:50

Sziasztok ! Peti vagyok, 28 éves. A jelenlegi élettársamnak van egy gyönyörű barátnője, akire rá nagyon rá voltam izgulva.Ezt a csaj is tudta régóta, de nem mertünk közeledni, mert nem akartunk a páromnak fájdalmat okozni. Aztán írt nekem egy SMS-t, hogy nem bírja tovább és kefélni akar velem, méghozzá úgy, hogy azt a párom végignézi. Nos, az eset megtörtént, direkt olyan időpontot választottunk a szeánszra, amikor a párom hazaér a munkából. Ő kinyitotta a szobaajtót, mi pedig még erőteljesebben döngedtünk és aztán egy hatalmasat élveztünk. A párkapcsolatom ugyan ráment, de akkor is megérte ...
Sziasztok Gábor vagyok33!Miskolcon hol szokott kukkolós akció működni?Nagyon érdekelne ,teljesen kezdő vagyok,szívesen néznék valakit,valakiket!!!! boby27@freemail.hu! Köszönöm ha üzentek! Ja és max diszkréció!
Mi voltunk ilyen szituban párszor. Tényleg csak párszor de állíthatom hogy szimpátia nélkül nem megy valóban. És arra még a fénykép sem biztosíték. Volt elfogadható pasi fénykép alapján élőben pedig egy 20 kilóval nagyobb ragyás arcú kopasz maffiózó volt. Legszívesebben elbújtam volna előle, nemhogy neki szekszeljek.
Volt tolakodó is. Hát szóval ez sem leányálom.
Volt tolakodó is. Hát szóval ez sem leányálom.
Debrecen környékén szivesen kukkolnák párokat,lányokat !!
Sziasztok!
Budapesten és környékén tud valaki helyet ahol lehetne kukkolni esetleg?
Budapesten és környékén tud valaki helyet ahol lehetne kukkolni esetleg?
Ti pasi csajszi pár vagytok?Mikor lesztek kint a fókán?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 19. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 19. kedd 13:23
Törölt felhasználó (454861)

hát ebben sincs igazad ,akkor ha annyira tudod a napozoágyas reszt akkor tudod hogy a tiszára van egy kivezető ösvény talán arra is el-kellett volna jönöd......de abban igazad van hogy vannak ott melegek is (hol nem)de ők délután este fele szoktak,jönnél egyszer ki délelőtt más lenne a vélemény sőt mult héten szerda délelőtt nem mi voltunk az egyedüli pár ott hátul............
hát ebben sincs igazad ,akkor ha annyira tudod a napozoágyas reszt akkor tudod hogy a tiszára van egy kivezető ösvény talán arra is el-kellett volna jönöd......de abban igazad van hogy vannak ott melegek is (hol nem)de ők délután este fele szoktak,jönnél egyszer ki délelőtt más lenne a vélemény sőt mult héten szerda délelőtt nem mi voltunk az egyedüli pár ott hátul............
(Ez egy válasz frenky69 üzenetére (2011. 07. 18. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 18. hétfő 18:45

notice36: voltam már párszor ott a strandon, de hetero buli sohasem volt, akkor sem mikor szegedboy reklámozta. Aki oda jár tudja, hogy a napozóágyas rész már kissé más nemi orientációs terület, ott hamarabb bukkansz kan-kan felállásra, ha ilyenbe nem akarsz belefutni akkor először kérdezz rá mi van szegedboy partnerének lába között...
Rumcajsz: szólj mikor kimentek a pároddal és hozzuk ki a lehetőségből ami benne van
Rumcajsz: szólj mikor kimentek a pároddal és hozzuk ki a lehetőségből ami benne van