Kukkolás (NEM Társkereső! Csak élménybeszámolók!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem szervező, kereső topik, csak élménybeszámolás!!!

Csak és kizárólag a kukkolással kapcsolatos élményekről, érzésekről, gondolatokról írjatok! NEM TÁRS-, WEBCAM-, SKYPEKERESŐ!!!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#411   2018. 06. 03. vasárnap 14:43
Capri Capri
Volt páromnak legjobb barátnője rendszeresen nálunk aludt egy-egy buli után a szobánkban a kanapén.Mindig megvártuk hogy elaludjon csak utána foglalkoztunk egymással. Évekkel később találkoztam vele, akkor mesélte csak el, hogy mindig végignézte az akciót ,tettetve, hogy alszik. smile
#410   2018. 05. 31. csütörtök 10:57
Zeppelin Zeppelin
Ha mindenki meztelen akkor semmi gond. Nem kell bújkálni,idővel mindenki megszokja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 22. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2018. 05. 22. kedd 14:49
MÁR ELÉG RÉGEN ÉSZREVETTEM ÉN IS HOGY KUKKOL , HOGY NE BUJKÁLJON ELŐTTE IS MEZTELEN VAGYOK ITTHOL
#409   2018. 05. 22. kedd 14:49
X Törölt felhasználó (3843642)
MÁR ELÉG RÉGEN ÉSZREVETTEM ÉN IS HOGY KUKKOL , HOGY NE BUJKÁLJON ELŐTTE IS MEZTELEN VAGYOK ITTHOL
#408   2018. 05. 20. vasárnap 13:36
X Törölt felhasználó (2510522)
Minket is kukkol a fiunk,nincs abban semmi rosz pedig már 25 éves
#407   2018. 05. 20. vasárnap 10:34
X Törölt felhasználó (3602272)
A fiam rendszeresen kukkol minket
18 éves
A férjemnek nem mondtam el
#406   2018. 05. 19. szombat 18:06
X Törölt felhasználó (393003)
Sziasztok....vagy 15 éve tőrtént...
Egyik kollegám lánya heti rendszerességgel bejárt, az apukájához(elváltak, így tudtak találkozni). Én 35,ő 17.Okos értelmes lány volt és volt, hogy az én munkám után is érdeklődött, és jókat nevettünk is... Aztán egyre rövidebb szoknyákban jelent meg, és én persze mindig úgy helyezkedtem ha leült, vagy segített a kollegámnak pakolni, minnél többet lássak buck Ne tudjátok mit éltem át...formás izmos lábak, kis bugyika, persze csipketanga, volt, hogy minimálisan félre is csúszva..
Iszonyat szexi, és dögös volt.
Egyszer combfix volt rajta, mert valami buliba indultak a barátnőivel.. Hát a gyengémre tapintott. Nem birtam levenni a szemem róla. Persze lejött, hogy húzza az a agyam. Aztán már nyiltan néztem.
Egyszer amikor wc-re ment a kollegám, csak spontán odajött, és megkérdezte, hogy tetszik-e nekem? Mert, hogy látta, hogy kukkolom, ha lehajol.... Köpni nyelni nem tudtam...
Persze poénra vettem,de közöltem vele, hogy ha egy 10essel fiatalabb lennék simán benne lennék bármiben.
Erre megkérdezte, hogy akkor most miért nem? beka2 mondom azért kislány mert apád letépné a fejem gun
#405   2018. 05. 18. péntek 19:51
Nyúlmedve Nyúlmedve
Bármi lehet... smile
A kormeghatározásban nem vagyok jó, mert jobb kedvelem az érett nőies nőket. De ami szép, az szép, nincs olyan férfi, aki ilyenkor becsukja a szemét. Miért is tenné?
S mivel tényleg egy szexoldalon vagyunk, kukkolós topikban, úgy gondoltam, mások is örömmel olvasnak egy ilyen szösszenetet.
#404   2018. 05. 18. péntek 11:25
Greyjoy Greyjoy
Lehet rajta sem véletlenül volt az ami... smile korát igazán kideríthetted volna smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 05. 16. szerda 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 16. szerda 16:22
Voltaképpen kukkolás...
Két hete dolgoztam egy lakásban. Az ajtót egy igen fiatal, ám mutatós leányzó nyitotta ki. Nehéz megmondani, hogy mennyi idős, Nem volt szép az arca, viszont szép hosszú vörös haja volt, és alakra nagyon vékony, kb 180 centi magas. Vékony, ámde döbbenetesen hosszú combok, vékony csípő és a hozzá illeszkedő formás kerek popsi. Az utcán nem hiszem, hogy utána fordulnék, ám mivel egy szál pólóban és egy olyan rövidnadrág szerűségben nyitott ajtót, ami akár egy lengébb alvóbugyi is lehetett akár. És amikor megfordult, hogy bevezessen a fürdőszobába, azt hittem, hogy szívdobogást kapok. Mert hátul a fenék részénél még felfelé ívelő volt a szabása, megmutatva a kerek fenekének pőre szépségét. Így szépen beleejtett a fürdőszobába, és mutatta mi a gond. Mivel soha nem szoktam a kilépőszőnyeget cipővel összetapodni, és a kád szélén lévő rengeteg minden is útban volt, szóltam, legyen szíves elpakolni. Megtette. Nekem háttal, előrehajolva, ártatlanul, mit sem sejtve abból, hogy a lenge gatyó az üde punciját is megmutatja... Nem sokat lehetett látni belőle, de mégis... amit igen, azt nehéz feledni, hiszen imádni-való vörös szőrpihés... a kedvencem! Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy minél többet láthassak, és alapos elpakolást kértem, hogy tovább tartson...
Ártatlanul, segítőkészen tette, amit kértem. Nem sejtette, hogy milyen örömöt okozott szememnek, elmémnek. Nem vagyok pedó , és zavarba sem akartam hozni, így még az óvatlan megjegyzést is kerültem, és a nagy korkülönbség miatt kikezdeni sem kezdtem ki véle.
Csak nyeltem nagyokat, és amikor végzett hogy helyet cseréljünk, én nagyon igyekeztem úgy állni, hogy takarjam a nadrágom elejét.
Szerencsére nem vett észre semmit.
Elvégeztem a munkát, a szülők addigra hazaértek. Mindkettő alig 170 centi körüli kisgömböc, hogy honnét örökölte a leányzó a gazella termetét, rejtély. vigyor2
#403   2018. 05. 16. szerda 21:45
X Törölt felhasználó (3240642)
Ohh, isteni lehetett az a gyönyörű vörös-pihés kis puni!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 05. 16. szerda 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 16. szerda 16:22
Voltaképpen kukkolás...
Két hete dolgoztam egy lakásban. Az ajtót egy igen fiatal, ám mutatós leányzó nyitotta ki. Nehéz megmondani, hogy mennyi idős, Nem volt szép az arca, viszont szép hosszú vörös haja volt, és alakra nagyon vékony, kb 180 centi magas. Vékony, ámde döbbenetesen hosszú combok, vékony csípő és a hozzá illeszkedő formás kerek popsi. Az utcán nem hiszem, hogy utána fordulnék, ám mivel egy szál pólóban és egy olyan rövidnadrág szerűségben nyitott ajtót, ami akár egy lengébb alvóbugyi is lehetett akár. És amikor megfordult, hogy bevezessen a fürdőszobába, azt hittem, hogy szívdobogást kapok. Mert hátul a fenék részénél még felfelé ívelő volt a szabása, megmutatva a kerek fenekének pőre szépségét. Így szépen beleejtett a fürdőszobába, és mutatta mi a gond. Mivel soha nem szoktam a kilépőszőnyeget cipővel összetapodni, és a kád szélén lévő rengeteg minden is útban volt, szóltam, legyen szíves elpakolni. Megtette. Nekem háttal, előrehajolva, ártatlanul, mit sem sejtve abból, hogy a lenge gatyó az üde punciját is megmutatja... Nem sokat lehetett látni belőle, de mégis... amit igen, azt nehéz feledni, hiszen imádni-való vörös szőrpihés... a kedvencem! Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy minél többet láthassak, és alapos elpakolást kértem, hogy tovább tartson...
Ártatlanul, segítőkészen tette, amit kértem. Nem sejtette, hogy milyen örömöt okozott szememnek, elmémnek. Nem vagyok pedó , és zavarba sem akartam hozni, így még az óvatlan megjegyzést is kerültem, és a nagy korkülönbség miatt kikezdeni sem kezdtem ki véle.
Csak nyeltem nagyokat, és amikor végzett hogy helyet cseréljünk, én nagyon igyekeztem úgy állni, hogy takarjam a nadrágom elejét.
Elvégeztem a munkát, a szülők addigra hazaértek. Mindkettő alig 170 centi körüli kisgömböc, hogy honnét örökölte a leányzó a gazella termetét, rejtély. vigyor2
#402   2018. 05. 16. szerda 16:22
Nyúlmedve Nyúlmedve
Voltaképpen kukkolás...
#401   2018. 05. 09. szerda 05:08
X Törölt felhasználó (1262762)
A szegedi fehértónál levő kilátóhoz szokott valaki kijárni? Viszonylag sok pár megfordul ott .
#400   2018. 05. 02. szerda 22:03
bbgun bbgun
Én ma találkoztam egy párral a reptérnél, a hölgy keresett meg, hogy nézhetem ahogy kényeztetni magát cserébe ő is szeretne nézni engem. Ez meg is történt hatalms élmény volt csak idegörlő, hogy szerettünk volna egymáshoz nyúlni nem tehettük meg, a párja is ott volt, nem volt előre megbeszélve a nyúlkálás és ezt tiszteletben tartottuk. Szép dekoratív hölgy, Isteni testtel smile Remélem lesz még folytatás hatalmasat élveztem
#399   2018. 03. 19. hétfő 12:28
Gabriel_Grey Gabriel_Grey Admin
Azt gondolom, hogy elég egyértelműen le van írva a topik lényege:

"Nem szervező, kereső topik, csak élménybeszámolás!!!

Csak és kizárólag a kukkolással kapcsolatos élményekről, érzésekről, gondolatokról írjatok! NEM TÁRS-, WEBCAM-, SKYPEKERESŐ!!!"

Nem én kiabálok virtuálisan, hanem így van írva a téma leírása. smile

Legyetek szívesek ide csak élményeket vagy véleményeket írni. Aki keresni akar erre, vagy bármi másra társat, annak ott a Társkereső fórum.
#398   2018. 02. 28. szerda 13:22
privatesector privatesector
Talán, ha átfáradnátok a megfelelő blogba: "Társkeresés" néven találjátok, mindenki jól járna.
#397   2018. 02. 20. kedd 15:13
Veszpi Veszpi
Nekem is volt olyan, hogy az exem tesóját láttam meg véletlen, aki egyébként nagyon jó csaj volt
#396   2018. 02. 20. kedd 12:23
gaborz024 gaborz024
én is rendszeresen kukkolom a párom nővérét és az anyjukat
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 20. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (940836)
2018. 02. 20. kedd 08:50
én rendszeresen lestem meg párom tesóját meg párját amikor még ott lakott párom velük , meg tesomnak a csajait is smile
#395   2018. 02. 20. kedd 08:50
X Törölt felhasználó (940836)
én rendszeresen lestem meg párom tesóját meg párját amikor még ott lakott párom velük , meg tesomnak a csajait is smile
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2018. 02. 19. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 19. hétfő 16:47
engem egyre jobban izgat a kukkolás..leginkább ismerős nőké..akinek vannak ilyen kalandjai, szívesen leveleznék róla..
#394   2018. 02. 19. hétfő 18:47
X Törölt felhasználó (3421532)
wow smile
#393   2018. 02. 19. hétfő 16:47
deep79 deep79
engem egyre jobban izgat a kukkolás..leginkább ismerős nőké..akinek vannak ilyen kalandjai, szívesen leveleznék róla..
#392   2018. 02. 09. péntek 21:25
kukker38 kukker38
Irigyellek nagyon!
(Ez egy válasz venkecske üzenetére (2018. 02. 09. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 09. péntek 19:46
Szerintem nagy a különbség a szexuális izgalom és a leselkedés izgalma között.
Régen ( nagyon régen ) az egyik fürdőben volt egy közös zuhanyozó.Egy helyiség, benne 4 belülről zárható zuhany kabinnal.A kabinokat egy centi vastag műa. lemezfal választotta el egymástól. Ezeken szorgos kezek 1-2 centis lukakat fúrtak.Na most ha bement egy nő ( leányka ) zuhálni, vagy tudott ezekről, vagy nem.Ha bent egy pár... ugyanaz. Nagyokat lehetett kukkolni, sajna sokan tudtunk erről a lehetőségről.
Volt hogy meló közben el tudtam menni, mert a cuccomat le tudtam adni a megőrzőbe, így nem volt gond. Jött egy középsulis vegyes csapat tornaórára. Volt aki úszkált, volt egy páros, aki meg ment a kabinba dugni. Nappal nem voltak kukkolók, így vagy félórán keresztül nézhettem és persze recskáztam kétszer is.
Tehát ez egy egész másfajta izgalom, nem kell szégyellni.Embertelen, mennyi dugást láttam azokban az időkben.

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom2113 tom2113
Nyitás ideje: 2010. 07. 26. hétfő
Üzenetek: 591db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 24. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!