Kérjük a többit is...
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 01. 04. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 23:20
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 01. 04. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szoktam, de annyire megihletett, hogy nem tudtam kihagyni........
Biztos talál még hasonlót a google segítségével.
Elmeséled részletesen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 07. kedd 10:12
Törölt felhasználó (1485022)
én a nevelt lányomat kukkoltam meg egyszer
En anno egy exemet kukkoltam rendszeresen ahogy puncit borotvalt. Pont rá lehetett latni a kulcslyukon keresztül. Nagyon izgato volt
Mikepércsen a temetö mögötti akácerdöböl tudsz kukkolni az erdö rányulik a kertesházakra jobb oldalrol a 4dik ház mindíg meztelenül járkálnak
(Ez egy válasz ipsos üzenetére (2020. 01. 08. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 12:38
Hajdú-Biharban én is kukkolnék...nőt, párt, amolyan "igazi " szituációban. Hátha egyszer összejönne. Eddig egyszer sikerült egy kedves, fiatal lányt meglesni munka közben, mivel utasom volt, és hátul igazán kellette magát, szerintem észre is vette, hogy nézem, de nem zavarta. Több nem is lett belőle sajnos.
Külföldön voltunk pár évvel ezelőtt, és rájöttünk, hogy nem zárják a wellness részleget a kiírt időpontban. Egyik este lementünk, és relaxáltunk egyet
Jakuzzi és úszás után, a zuhanyzóban estünk egymásnak. Már éppen kezdtünk volna belemelegedni, mikor a párom észrevette, hogy a biztonsági őr az üvegajtón kívül van, és meredten bámul minket
Aztán Ő is észrevette, hogy észrevettük, és gyorsan úgy csinált, mint akit rettentően zavarja a jelenlétünk, és felkért minket a távozásra
Jót nevettünk, aztán befejeztük a szobában.
Jakuzzi és úszás után, a zuhanyzóban estünk egymásnak. Már éppen kezdtünk volna belemelegedni, mikor a párom észrevette, hogy a biztonsági őr az üvegajtón kívül van, és meredten bámul minket
Aztán Ő is észrevette, hogy észrevettük, és gyorsan úgy csinált, mint akit rettentően zavarja a jelenlétünk, és felkért minket a távozásra
Jót nevettünk, aztán befejeztük a szobában.
Nyírbátor,2.emeleti panelban lakom,mindig meztelenül járunk a párommal a lakásban.Szemben a 4 emeletről rendszeresen kukkolnak minket távcsővel.Parom éjszakás volt tegnap,észrevettem hogy megint leskelődnek,direkt nekik masztiztam egy nagyot kihúzott függöny mellett.
Minket tenerifei nyaralásunkkor rendszeresen kukkolt egy kb 70éves nő kb 1hétig csak azt hittük hogy hallgatozik mivel kb légvonalban max 3méterre szexeltünk tőle de mint utolsóeéőtti nap kiderült az ő teraszukról a mi konyhaablakunkon át pont odalátott az ágyunra
Amúgy egyáltalán nem zavart külföldön sokkal bátrabbak vagyunk
Melyik reszen voltatok? Adeje-nel van egy jo kis club, ugy hivjak Mystique.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 19:53
Törölt felhasználó (3112072)
Minket tenerifei nyaralásunkkor rendszeresen kukkolt egy kb 70éves nő kb 1hétig csak azt hittük hogy hallgatozik mivel kb légvonalban max 3méterre szexeltünk tőle de mint utolsóeéőtti nap kiderült az ő teraszukról a mi konyhaablakunkon át pont odalátott az ágyunra
Az Iskolakert utcára gondolsz? Vagy a Széchenyire?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 13. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 13. hétfő 08:37
Törölt felhasználó (3897052)
Mikepércsen a temetö mögötti akácerdöböl tudsz kukkolni az erdö rányulik a kertesházakra jobb oldalrol a 4dik ház mindíg meztelenül járkálnak
Sziasztok! Ma a szomszédomhoz jött látogatóba a lánya (55 éves) és segétkeztem náluk egy kicsit. Elémhajolt és pont rá látásom volt a cicijére. Természetesen nem volt rajta melltartó.
Van itt esetleg párakit izgatna ha diszkréten kukkolná egy pasi ma este autóból Budapesten és környékén?esetleg heves megyében..
Mostohaanyámat rendszeresen meglestem
s tetszett amit láttál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 15. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 15. péntek 12:41
Törölt felhasználó (3920822)
Mostohaanyámat rendszeresen meglestem
Izgató! Kamerán, szabadba, nyilvánosan!
Sziasztok! Siófokon 2020.09.05. estefelé-este esetleg van kukkolásra lehetőség? A párommal szeretnénk bele nézni
Szerintem mindenkiben ot szunnyad a vágy, csak nem mindenki meri
is megtenni.
A leg kézenfekvőbb otthol, pl szülőket. Ezt én is megtettem annó,
is megtenni.
Tudsz priviben jönni...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 05. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 05. szombat 15:58
Törölt felhasználó (3843642)
Szerintem mindenkiben ot szunnyad a vágy, csak nem mindenki meri
is megtenni.
is megtenni.
Én szeretem az ilyesmit, de sajnos nincsen olyan hölgy vagy pár, aki ezt igényelné ezen az oldalon :(
Hát kukkolás nekem sem sikerült még .

tom2113

tipdick
Kira Black