Hát kukkolás nekem sem sikerült még .
Pedig oda is meg vissza is elég izgis dolog.
Csak itt nem igazán vevő erre a dologra hölgy :/ Hiába komoly az ember szándéka és csak olyat szeretne, ami mindenkinek jó semmi durva dolgot :(
de az is lehet, hogy érdekelne 1-2 hölgyet csak bizalmatlanok a sok csalódás végett. Így aki tényleg komolyan gondolja az ismerkedést és a szándék is meg van annak nincs egyszerű dolga. Szinte lehetetlen :'( (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak itt nem igazán vevő erre a dologra hölgy :/ Hiába komoly az ember szándéka és csak olyat szeretne, ami mindenkinek jó semmi durva dolgot :(
de az is lehet, hogy érdekelne 1-2 hölgyet csak bizalmatlanok a sok csalódás végett. Így aki tényleg komolyan gondolja az ismerkedést és a szándék is meg van annak nincs egyszerű dolga. Szinte lehetetlen :'( (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma a szikin megkukkolhatja valaki a feleségem punciját

szivesen megnézném
(Ez egy válasz Hetvenhármasok üzenetére (2020. 09. 11. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia oda indulok mikor es melyik uzletben lesz ott?
Mi az a sziki?
(Ez egy válasz Hetvenhármasok üzenetére (2020. 09. 11. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nudi strand.
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 09. 11. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest környékén tudtok olyan helyet ahol lehetne szabadban szexelni anélkül, hogy megzavarnának? Ha távolabbról kukkolnak minket az nem gond

A Szegedi nudista strand...
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 09. 11. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyan lettem kukkoló? A történet a következő,az exnejemmel egy fedél alatt éltünk de már elhidegültünk egymástól.Hónapok óta nem volt szex. Esténként órákig volt bezárkózva a fürdőbe ,amikor kijött mindig az mondta ,hogy hajat mosott és a melegben rosszul is lett .Arra gondoltam csinálok egy apró kukucskálót a fürdő ajtajára ,hisz ha véletlenül rosszul lenne ..ugye
.Napokig nem történt semmi ,igazából eszembe se jutott.Aztán egyszer megint alig győztem kivárni hogy kijöjjön,gondoltam ránézek.Na innentől vagyok kukkoló.Belestem és látom erőssen masszírozza az óriási ciciket,majd egyik kezének ujjait popsiba és punciba tolta a másikkal pedig izgatta a csiklóját.Szuper szexuális életünk volt míg válságba nem került a házasságunk,de masztira soha nem tudtam rávenni.Ez most olyan izgató volt számomra+ a több hónapos kielégületlenség,hogy azonnal előkaptam én is a farkam és verni kezdtem.Közben tovább kukkoltam,feltérdelt ráhajolt a kád szélére és így nyomta magába mind a 4 újját és elélvezett.Ekkor én is ráélveztem az ajtóra.Azután rendszeresen rájártam a ,,lukra"
Na így lettem kukkoló ...is.

Bepróbálkozhattál volna...
Én évekig visszajáró voltam. Élveztük, lazábban mint a házasság alatt.
Én évekig visszajáró voltam. Élveztük, lazábban mint a házasság alatt.
Nekem nagy élményem lenne és vágyam hogy egy férj felkér hogy kukkoljam őket a nejével kefélés közben de úgy hogy a hölgy tag nem tudna róla.
Micsoda izgalmas kaland lenne. De csak ábrándozok erről.
Ha valakinek volt ilyenben része írja le akár priviben.
Micsoda izgalmas kaland lenne. De csak ábrándozok erről.
Ha valakinek volt ilyenben része írja le akár priviben.

Én anno 20 éve amikor úgy alakult napközben, hogy akciózni kell akkor a Szépvölgyi végére vittem fel a hölgyet. A kutya nem járt arra. Mostanában meg ugye külön topicja van
Sok év kihagyás után meglepődtem, hogy mi fogadott fent, de nekem bejött. Sajnos a csajnak nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 12. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 14:55

Törölt felhasználó (4267182)

Budapest környékén tudtok olyan helyet ahol lehetne szabadban szexelni anélkül, hogy megzavarnának? Ha távolabbról kukkolnak minket az nem gond

...mi rendszeresen megzavartunk ott párokat (ha azt a ligetes parkolós részt mondod), ahogy mentünk valahova bivakolni a környéken.
(Ez egy válasz Wolf_gang üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 14:33

Én anno 20 éve amikor úgy alakult napközben, hogy akciózni kell akkor a Szépvölgyi végére vittem fel a hölgyet. A kutya nem járt arra. Mostanában meg ugye külön topicja van
Sok év kihagyás után meglepődtem, hogy mi fogadott fent, de nekem bejött. Sajnos a csajnak nem

Érettségi bankett után a kertből másztam be a félemeleti gangra,ahol égett az első lakásban a villany. Menetközben önkéntelenül benéztem. Csaj fotelban térdelt,pasi hátúlról dugta. -Jó estét!! És sipirc!!!

Mindenkit csak az a kukkolás vonz amikor szexet nézhet?
Vagy mondjuk más meglelsése is vonzó?
Öltözőfülke ellibbenő függönye, esetleg egy laza lehajoláskor kivillanó részletek?
Öltözőfülke ellibbenő függönye, esetleg egy laza lehajoláskor kivillanó részletek?
Engem az hoz izgalomba amikor a ruhán keresztül lehet valamit megpillantani. Mondjuk egy kicsit elálló melltartó oldalról rápillantást enged a mellbimbóra.
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 10. 10. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 16:34

Mindenkit csak az a kukkolás vonz amikor szexet nézhet?
Ruhán keresztül azt imádom! A nyári vékony áttetszö ruhák ú de izgatóak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 10. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 16:43
Törölt felhasználó (4430322)

Engem az hoz izgalomba amikor a ruhán keresztül lehet valamit megpillantani. Mondjuk egy kicsit elálló melltartó oldalról rápillantást enged a mellbimbóra.
Amikor ruhát próbál a feleségema próbafülkében az árkádba mikor benézek hozzá vagy beadok valamit próbálom a függönyt nem teljesen behúzni minél nagyobb rés maradjon, atán nézem a várakozó pasik pilantását, helyezkedését ,izgató ahogy be be pilantanak. Ti szoktatok így kukolni, esetleg fotózni sikerült már?
Kigombolt blúz, kicsit előre hajol. Persze melltartó nélkül!
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 08:11

Ruhán keresztül azt imádom! A nyári vékony áttetszö ruhák ú de izgatóak!