Akkor nem végignézte hanem meglátta !
(Ez egy válasz jambalaya üzenetére (2011. 07. 31. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 31. vasárnap 23:50
Sziasztok ! Peti vagyok, 28 éves. A jelenlegi élettársamnak van egy gyönyörű barátnője, akire rá nagyon rá voltam izgulva.Ezt a csaj is tudta régóta, de nem mertünk közeledni, mert nem akartunk a páromnak fájdalmat okozni. Aztán írt nekem egy SMS-t, hogy nem bírja tovább és kefélni akar velem, méghozzá úgy, hogy azt a párom végignézi. Nos, az eset megtörtént, direkt olyan időpontot választottunk a szeánszra, amikor a párom hazaér a munkából. Ő kinyitotta a szobaajtót, mi pedig még erőteljesebben döngedtünk és aztán egy hatalmasat élveztünk. A párkapcsolatom ugyan ráment, de akkor is megérte ...
Hát igen, nehéz eset a kiválasztás, van benne rizikó. Itt sem árt egy korábbi időpontban egy kis kávézás .....
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 07. 26. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 15:46
A másik topikkal kapcsolatban megfogalmazódott kételyeimet igazán akár ide is kivetíthetném. Még egy sima kukkolás is elég komoly bizalmat követel meg helyzettől függően. Nem arról van szó, ha valaki távcsővel figyel 150 méterről, hanem arról, ha közvetlen közel van valami elhagyatott helyen.
Egyfelől készíthet fotókat és videót, amit feltéve valami videómegosztóra igen kényelmetlen helyzetbe hozhat embereket.
Másfelől sosem lehetünk teljesen biztosak egy vadidegen szándékaiban.
Egyfelől készíthet fotókat és videót, amit feltéve valami videómegosztóra igen kényelmetlen helyzetbe hozhat embereket.
szerdán a Szegedi fokán 9 től kint leszünk
csatlakozol?
csatlakozol?
Sziasztok Pesten hova érdemes menni hogy kukkoljanak?
Lillus! Igazad van abban hogy a közvetlen közelség nem biztonságos, de a távolság sem megoldás, akár 500- 1500 méterről is készülhetnek olyan képek amelyek problémát okozhatnak.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 07. 26. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 15:46
A másik topikkal kapcsolatban megfogalmazódott kételyeimet igazán akár ide is kivetíthetném. Még egy sima kukkolás is elég komoly bizalmat követel meg helyzettől függően. Nem arról van szó, ha valaki távcsővel figyel 150 méterről, hanem arról, ha közvetlen közel van valami elhagyatott helyen.
Elméletben talán, mert akkor a google-n is megláthatnak a műholdról. 500 méter is sok akár egy nagytelével is, magyar halandónak nincs olyan fölszerelése, non line 500-1500 méterét azért túlzottnak tartom.
(Ez egy válasz nonline üzenetére (2011. 08. 23. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 22:41
Lillus! Igazad van abban hogy a közvetlen közelség nem biztonságos, de a távolság sem megoldás, akár 500- 1500 méterről is készülhetnek olyan képek amelyek problémát okozhatnak.
sziasztok, a luppán mennyire aktív a kukkolás? Érdemes még oda kijárni, ha kukkolni akarsz vagy, ha azt szeretnéd h kukkoljanak?
Sziasztok! Miskolcon van valami jó hely?
láttad a képeimet?? némelyiket legalább 500 méterről készítettem, és bizony még nem is a digitális világban azóta meg hol tart a technika.. de próbáljátok csak ki egy 6-8 mpix mondjuk 5x zoom kompakt gép + 10- 15 x távcső meg fogtok lepődni .... minden csak kreativitás kérdése nem feltétlenül pénztárca v. lakhely függő...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2011. 08. 23. kedd 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 23:59
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2011. 08. 23. kedd 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Elméletben talán, mert akkor a google-n is megláthatnak a műholdról. 500 méter is sok akár egy nagytelével is, magyar halandónak nincs olyan fölszerelése, non line 500-1500 méterét azért túlzottnak tartom.
Nem kukkolásnak indult. Tegnap délután kerékpázoztam a párommal, egy külterületi úttól néhány méterre furcsán világított egy srác hátsó része egy Astra első ajtajánál. Jobban odanéztünk hát igen csak adta neki a
gy
, észre vett bennünket, majd néhány perc múlva elhúztak melletünk.
alf
er alf
ek
Gyönyörű cickók! :P
Tényleg az, értek hozzá(juk)
Tényleg az, értek hozzá(juk)
Tényleg szép cicik, bár más is kívánatos. Üdv.
debrecenben hol vannak azok a helyek ahova szoktak járni autóssexhez ? vagy dogging
izgat a téma .. de nagyon hangulat függő nálam....
Szerintem is csak a ráhangolódáson múlik minden!
És talán akkor már nem is kukkolás,hanem aktív részessé válás a lényeg! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 01. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 01. kedd 21:45
És talán akkor már nem is kukkolás,hanem aktív részessé válás a lényeg! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 01. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
Én szívesen kukkolnék
szerintem az emberi természet amúgy is ilyen, szívesen nézegelődünk
gondoljunk csak arra, ha elmegyünk egy nyitott ablak előtt, vagy ahol nincs elhúzva a függöny, automatikusan benézünk
Anno, még gimnáziumban, volt egy évfolyamtársnőm, aki rendszeresen kukkolta a bátyját, miközben ő az aktuális barátnőjével szexelt. Aztán persze elmesélte nekünk, igaz sajnos élőben én sohasem láthattam, amit a mai napig sajnálok. Most is felizgat, ha arra gondolok, hogy miket mesélt
gondoljunk csak arra, ha elmegyünk egy nyitott ablak előtt, vagy ahol nincs elhúzva a függöny, automatikusan benézünk
Anno, még gimnáziumban, volt egy évfolyamtársnőm, aki rendszeresen kukkolta a bátyját, miközben ő az aktuális barátnőjével szexelt. Aztán persze elmesélte nekünk, igaz sajnos élőben én sohasem láthattam, amit a mai napig sajnálok. Most is felizgat, ha arra gondolok, hogy miket mesélt
na igen a kollégiumi rosszalkodások
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 10. csütörtök 16:29
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen kukkolnék
hmmmm,, de finom lehet egy diszkrét kukkolás
Nálunk is nagyon hangulatfüggő. A hangulatot pedig sok minden alakítja pró és kontra. Visszavethet a jelölt, a hely vagy csak az hogy egyszerűen bal lábbal keltem. Elég rossz amikor valakinek azt kell mondani, hogy bocsika de most mégsem. Az sem túl jó, amikor megcsináljuk ha már megígértük de az egész olyan "műszak" ízű. Olyan meg nincs akit bármikor oda lehet rángatni, amikor nekünk épp eszünkbe jut.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 01. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 01. kedd 21:45
Törölt felhasználó (805295)
én a volt barátnőmet rendszeresen kukkoltam, mikor elment zuhanyozni. mindig becsukta az ajtót. ő kicsit szégyenlős volt, és csak szex közben volt előttem meztelen. mikor zuhanyozni ment, szeinte azonnal odamentem a kulcslyukhoz, és elkezdtem lesni. néha csak egy két pillanatra kaptam el valami lényegeset, mert sajnos magas volt a kád fala. viszont mikor borotválkozott (mármint a punciját borotválta) akkor mindig felült a kád szélére, szembe az ajtóval, szétrakott lábakkal... ez volt a kedvencem. először tusolni kezdett, majd felült a kád szélére. lassan szétrakta a formás lábait... ilyenkor elém tárult a borostás kis babapuncija. szinte azonnal elkezdett keményedni a farkam, és felállt. lassan, alaposan bekente borotva habbal a szemérem dombját. pár percet várt. aztán lassan elkezdte lehúzi a dús szőrzetet. általában különböző fazonokra borotválta, és néhány percig gyönyörködött a művében. valamiért a végén mindig leszedte a fazont is, és akkor volt elégedett, mikor az egész szeméremdombja selymes és szőrtelen volt... (ezt sajnáltam is nagyon, de nem tettem neki szóvá, sajnos a szex nálunk tabu téma volt valamiért). ilyenkor annyira beizgultam, hogy rend szerint maszturbáltam kukkolás közben. mire befejezte el is élveztem. és mikor kész volt, leöblítette a puncikájáról a borotvahabot, majd kiszállt a kádból, megtörölközött, és baba olajjal kente be a frissen borotvált szeméremdombját... most hogy felidézem magamban, ismét magamhoz kell nyúlnom

tom2113

Karlie Montana