Párokat meglesnék, Budapest vagy környéke: nálatok, nálam vagy úton-útfélen?
Amennyiben komoly volt a kérdés, úgy:
kukkolnék: egyes szám, első személy, tárgyatlan ragozás.
Például: Én szívesen kukkolnék fiatal párokat!
Amennyiben tárgyas ragozást óhajtunk használni, továbbra is egyes szám ,első személyben, akkor: kukkolnám...
Pl.: Szívesen kukkolnám a szomszéd Mancikát fürdés közben.
Kukkolnák: Többes szám, harmadik személy, tárgyas ragozás.
Pl.: A fiúk a gyárból (tehát ők) szívesen kukkolnák Bögyös Maca hatalmas csöcseit.
Többes szám, harmadik személy, tárgyatlan ragozás esetén pedig: kukkolnának...
Pl.: Ők szívesen kukkolnának fiatal, illatos, rózsaszínű tinipuncikat.
Na ennyit a mai nyelvtanóráról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 18:06
kukkolnék: egyes szám, első személy, tárgyatlan ragozás.
Például: Én szívesen kukkolnék fiatal párokat!
Amennyiben tárgyas ragozást óhajtunk használni, továbbra is egyes szám ,első személyben, akkor: kukkolnám...
Pl.: Szívesen kukkolnám a szomszéd Mancikát fürdés közben.
Kukkolnák: Többes szám, harmadik személy, tárgyas ragozás.
Pl.: A fiúk a gyárból (tehát ők) szívesen kukkolnák Bögyös Maca hatalmas csöcseit.
Többes szám, harmadik személy, tárgyatlan ragozás esetén pedig: kukkolnának...
Pl.: Ők szívesen kukkolnának fiatal, illatos, rózsaszínű tinipuncikat.
Na ennyit a mai nyelvtanóráról...

Törölt felhasználó (194831)

Kukkolnék vagy kukkolnák
? Melyik a helyes?

Kukkolnék vagy kukkolnák
? Melyik a helyes?

Ma Ányáson voltunk és felmentem vizelni elnéztem a növényzet közt és ott megláttam egy fiatalos pár ahogy egymással játszottak igen kellemes volt nézni őket de zavarni sem akartam ezért leléptem hagy élvezzék az életet

Csak egy jótanács, vigyetek szunyogriasztót mert borzalom,hogy mi van.... megesznek a kis mocskok fél perc alatt :(
És szerintem is érdemesebb itt lebeszélni egy korrekt kukkolót mint ott beleszaladni egy kellemetlenbe ! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 27. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 27. hétfő 16:22
És szerintem is érdemesebb itt lebeszélni egy korrekt kukkolót mint ott beleszaladni egy kellemetlenbe ! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 27. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884558)

érdeklődnék, hogy a szúnyog-szigeten (vagy népsziget) hol lehet elmélyedni egy dugásban úgy, hogy legyen esély, hogy meglátnak minket? meg mikor érdemes, melyik felén? egyáltalán érdemes-e?

Én szívesen megleslek titeket
Csak mondjátok meg, hol és mikor. Amúgy a két végén érdemes próbálkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 27. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 27. hétfő 16:22

Törölt felhasználó (884558)

érdeklődnék, hogy a szúnyog-szigeten (vagy népsziget) hol lehet elmélyedni egy dugásban úgy, hogy legyen esély, hogy meglátnak minket? meg mikor érdemes, melyik felén? egyáltalán érdemes-e?

Alig várom hogy ujra a szabadban dughassam a párom. Hátha mi is láthatunk valamit.
sziasztok! Zalaegerszeg és környékén tudtok ilyen helyeket?
Sziasztok. Budapesten és környékén tudtok olyan helyeket ahová szívesen járnak ki szexelni párok?
nem csináltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 11. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 11. szombat 16:36
Törölt felhasználó (859308)

KÉPEKET REMÉLEM AZÉRT CSINÁLTÁL???
Irigylésre méltó!
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2013. 05. 11. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 11. szombat 10:27

Tegnap kecskemét reptérnél napozó-szeretkező párnak üzenném, hogy köszi a műsort a kerítésen belülről!

KÉPEKET REMÉLEM AZÉRT CSINÁLTÁL???
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2013. 05. 11. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 11. szombat 10:27

Tegnap kecskemét reptérnél napozó-szeretkező párnak üzenném, hogy köszi a műsort a kerítésen belülről!

Szemétládák voltak! De nekem is volt már meleg helyzetem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 03. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 03. péntek 07:43
Törölt felhasználó (856471)

Párom mesélte, hogy az egyik katonatársát ilyenért verték meg. Úgyhogy óvatosan!
Hol találom,azt a 6.emeleti lakást? Lehet a páromat kukkolod?Mi is a 6.-on lakunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 03. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 03. vasárnap 22:24
Törölt felhasználó (873924)

A szembelévő épület 6. emeletén lakó hölgyet szoktam nézni!Vagy bugyi ,fölül semmi vagy fordítva!Hazajön a melóból leöltözik úgy járkál a konyhában.
Párom mesélte, hogy az egyik katonatársát ilyenért verték meg. Úgyhogy óvatosan!
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2013. 01. 20. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 20. vasárnap 15:31

Én este szeretek kukkolni, az utcákon sétálva benézegetni olyan helyekre ahol ég a villany, mondjuk ritkára van engedve a redőny, vagy nincs behúzva a sötétittő... Történnek néha jó dolgok!
Vajon hányan vettek már távcsövet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 17. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 17. vasárnap 17:43

Törölt felhasználó (870711)

A hölgyünk nagyon szeret azzal játszani, hogy esténként meztelenül mászkál a lakásban a fürdéshez készülődve, néha pedig a szobánkban sem húzzuk el a függönyt. Elég izgató, hogy a szomszéd panelből simán láthatnak minket
Mi is nagyon szívesen kukkolnánk szép párokat, de még csak kamerán keresztül sikerült.

Sziasztok!
Újpesten, a Szúnyog sziget-re szokott valaki járni? Hölgyekre, vagy párokra gondolok...
Újpesten, a Szúnyog sziget-re szokott valaki járni? Hölgyekre, vagy párokra gondolok...