Esetleg egy másik időpontban...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 20. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 20. szombat 15:02
Törölt felhasználó (458482)

Fiatal fiúként szívesen végignézném egy pár szeretkezését ma vagy holnap Budapesten, cserébe helyet biztosítok.
Akinek gyerek miatt vagy más okból gondja van a hellyel, szívesen segítek - privátban. Írjatok!
Akinek gyerek miatt vagy más okból gondja van a hellyel, szívesen segítek - privátban. Írjatok!
sziasztok pesten tudvalaki olyan helyet ahol lehetne kukkolni??************nem társkereső**************
(moderálva:extraxl)
(moderálva:extraxl)
sziasztok.pest megyében hol érdemes kukkolni?párokat,lányokat,fiukat is szivesen kukkolnék.még nem volt ilyen lehetöségem
voltam ma a hajógyárin... a sziget fesztivál miatt a nagy része már le van zárva...pedig szivesen kukkoltam volna ma...
IDE Élmény-Érzés- Gondolat!
Szándék és ajánlat a társkeresőbe!
Szándék és ajánlat a társkeresőbe!
leginkább priviben...
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2013. 07. 20. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol tudjuk ezt egyeztetni?
PÁROK! Nincs kedve valakinek este rosszalkodni egy kicsit nyilvánosan? Mindenki a saját párjával...aztááááánnnnn...
Fiatal fiúként szívesen végignézném egy pár szeretkezését ma vagy holnap Budapesten, cserébe helyet biztosítok.
Szegeden hol szoktak kukkolni/kukkoltatni? Tud valaki valami bevált helyet?
Kecskeméti párt meglesnék, szimpátia esetén be is kapcsolódhatok a hölgy örömére. 35 pasi vagyok.
Üdvözlöm azt a két szőke hajú hölgyet
, akik a Lupa tavon meztelenül vízi röplabdáztak!
Biciklivel voltam félmeztelenül, és integettünk is egymásnak!
Ha magatokra ismertek akkor szívesen felvenném veletek a kapcsolatot

Biciklivel voltam félmeztelenül, és integettünk is egymásnak!
Ha magatokra ismertek akkor szívesen felvenném veletek a kapcsolatot

tegnap este sikerült belesnem egy párhoz..a lakásomból távcsővel szoktam nézelődni és most éppen kapás volt. a nő kb 35éves kicsit telt szép cicikkel.. a srác 30kerül lehet neki nem láttam úgy semmijét. a nő éppen a konyhában volt szerintem vacsit csinált a srác meg cigizet néha megfogta a mellét.. több nem történt de végre volt valami jó is

Mi a párommal néhányszor "lebuktunk" de nem zavart.Tőlünk10-15 méterre bicikliztek el az erdőből kiérve egy kis tisztásra. Természetesen mindjárt észrevettek és mi is őket.Egyfolytában minket néztek,de nem álltak meg.Bár lehet ,hogy odébb a fák között kilestek. Talán ezért is élveztünk olyan nagyot mert arra gondoltunk.
szívesen
kukkolnék párt kint a szabadban

14kerben valakit lehet kukkolni?
Tegnap egy golfpálya melletti félig bozótos részen élvezkedtem egy kedves fiatal lánnyal, teljesen meztelenül. Miután kijátszottuk magunkat, akkor vettem észre , hogy az egyik bokor mögött egy fickó lapít fehér fölsőben. Nem tudom mióta lehetett ott, talán rá is rántott miközben témázgattunk. Jó volt a műsor? Kiáltottam oda, de nem válaszolt, csak jobban lelapult a fűbe. Ennyiben maradt a dolog. Összepakoltunk és elmentünk.
Kb egy hete egy bánya tónál fürdés után az autónál egy bomba szőke nő leszopta a barátját.Szerencsére szemtanuja voltam az esetnek.Gyorsvolt a csaj.Szőke csaj,vélony pasi,kutya,salföld.Köszönöm.
Ma este is kint leszünk szerintem az erkélyen :P
Hello. Én is imádok kukkolni..14évesen anyumat kukkoltam fürdésnél majd persze lebuktam, a lebukás után már egymás elött meztelenkedtünk..
azóta már külön élek barátnömmel.. van egy kis erkélyem van egy fasza távcsőven és azzal szoktam nézelődni.. viszont engem is izgat a dolog ha kukkolnak..volt már hogy kint az erkélyen este szoptattam az asszonyt.. :P ha vki kukkolna minket akkor irjon privit