Sziasztok!
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Veazprém közelében lenne helyem!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Budapesten ma public, cuckold?
Budapesten ma public, cuckold?
Sziasztok holnap Gödöllőn reggeltől fogadnék asszonyt lányt párt !40es sportos igényes férfi vagyok imádom a szexet priv.

Sziasztok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre

Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Lányt vagy párt keresnék minden jóra!
Szekszárd-Dunaújvaros és környéke!
Szekszárd-Dunaújvaros és környéke!
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem.
Estét. Pesti vagy szűk környéki hölgy mostanában egy kis (orál )kalandra
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye , utazni tudj ! Írj üzenetet!!!!
Sziasztok! Budapesten 30eves elvált férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra szex kapcsolatra.
Szép reggelt!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Estét. Pesti vagy szűk környéki hölgy mostanában egy kis kalandra

Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 15. péntek 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 20:03
Törölt felhasználó (4760619)

Sziasztok 45 ös rendkivül sexi csinos igényes nö keresi àllandò laza kapcsolatra :40-55 éves àpolt igényes ffit!
Balaton!!!
Balaton!!!
Sziasztok 45 ös rendkivül sexi csinos igényes nö keresi àllandò laza kapcsolatra :40-55 éves àpolt igényes ffit!
Balaton!!!
Balaton!!!