Sziasztok!
Heteró alapon, Budapesten pár, illetve hölgy jatszótársa lennék péntek este !
Valóban átlagnál nagyobb mérettel.
Heteró alapon, Budapesten pár, illetve hölgy jatszótársa lennék péntek este !
Valóban átlagnál nagyobb mérettel.
Sziasztok laza titkos kalandra Nyiregy környéki hölgy nem gond ha telt duci vagy vonzanak és szeretem!!
Sziasztok
Pesti Hölgy, (pár)Ma 1 laza Kalandra. Heteró
Pesti Hölgy, (pár)Ma 1 laza Kalandra. Heteró
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Pécs és környékén?
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok szívesen találkoznak holnap délelőtt párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Pécs és környékén valaki???
Sziasztok! Nyiregyháza és környéki nőpartnerem keresem.Telt molett nő előnyt jelent.
Sziasztok,, szombaton estére keresek hölgyet esetleg párt Miskolc-Kazincbarcika-Sarospatak környékéről.Normalis intelligens potens diszkrét pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Holnap délután egyedül leszek érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Sziasztok! Keresnék hőlgyet vagy párt csak a hőlgy őrőmére! Tolna megye,baranyába!
Pecsett keresek!

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Megbízható férfi keresi hölgy partnerét.
Asszonyok lányok párok ?Gödöllő és környéke ?Sportos 40es igényes jól tejelő
kan keres privi.

Egerben vagy környékén keresek hölgyet, diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk pènteken szombaton estère keresünk fiút max 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre.