Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Minden féle dolog/kaland érdekel, ami szexualitással kapcsolatos. Hetero 31 Férfiként. Vác és vonzáskörzetében
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma este.
Írj privátba..
Írj privátba..
Sziasztok
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
Adatlapom szerint is keresek
Ápolt, igényes hölgyet keresek hosszútávra. Sportos, igényes domináns férfi vagyok.
Nem mindenáron és nem bárkit keresek!
Nem mindenáron és nem bárkit keresek!
Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok hármasra vagy nègyesre keresünk pasikat csak az írjon akit èrdekel is
Bp.-3.ker-Pilisvörösvár-Esztergom környékén hetero fárfiként keresek hölgyet, párt kalandozáshoz. 47é/175/80
Nálam Pilisvörösváros vagy nálad, de akár szabadban vagy autóban is.
Nálam Pilisvörösváros vagy nálad, de akár szabadban vagy autóban is.
Sziasztok!
Sziasztok fèrjemmel keresünk sexpartnert
Sziasztok, hetero párként keresünk harmadik férfit, Bács megye Baja környéke
Légy ápolt és igényes a többit privátba
Légy ápolt és igényes a többit privátba
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez ma este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Hello
Írj privátba.
Írj privátba.
Létezik itt olyan hölgy aki szeret szopni és szereti a spermát? Akár anyagért cserébe is? Ha igen az írjon rám...
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Sziasztok. 33 éves srác vagyok. Megbízható párt, hölgyet alkalmi kapcsolathoz. Akár kukkolnék is.
Eger - Gyöngyös - Debrecen környéke
oldalamon vannak képek, videók
Eger - Gyöngyös - Debrecen környéke
oldalamon vannak képek, videók