Azért ez talán picit túlzás

Az írással van már ilyenkor gondom úgy tűnik!
Szóval: egyfajta......hajtanak stb.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 05. 14. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 23:05

Ha már jön a nyár és a jó idő, akkor picike, testhezálló ruhában, vagy rövidke szoknyában bugyi nélkül kiállítni egy út mellé, mint egy igazi "útszélit"!
Aztán lehetne hasonló outfit-ben "megjáratni" estefelé egy autós pihenőben, esetleg kamionparkolóban!
Tetszenek az ilyen tematikájú filmek is, amikor a lányok, mint egyfajrta "challenge-et" hajttanak végre!
Van jó pár ilyen....

Ha már jön a nyár és a jó idő, akkor picike, testhezálló ruhában, vagy rövidke szoknyában bugyi nélkül kiállítni egy út mellé, mint egy igazi "útszélit"!
Aztán lehetne hasonló outfit-ben "megjáratni" estefelé egy autós pihenőben, esetleg kamionparkolóban!
Tetszenek az ilyen tematikájú filmek is, amikor a lányok, mint egyfajrta "challenge-et" hajttanak végre!
Van jó pár ilyen....
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 05. 14. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs kimondottan, jó lenne olvasni az ötleteket
(Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (2025. 05. 11. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Tettszik...
Jó volna 5 fiu
Nem semmi, ezt így elolvasva.
de biztos jó lehet. Gratulálok.

Jó is az!
☺️
Milyen élményre gondoltok?
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 04. 26. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 16:52

Mondjuk lehet, hogy nem csak kimondottan szexre? Lehetne inkább valamilyen élmény is…
Látszik hogy szereti

A női lélek kismerhetetlen! Szeretőmnek egyszer bejön bár az spontán történt, másszor nem pedíg azt én szerveztem számára. Nehéz kiigazodni pedig úgy túnt nagyon is élvezte.
Az hivatásos. Az szerintem nem olyan...
(Ez egy válasz 44adam üzenetére (2025. 04. 30. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A rosszlanyokon vannak paran!
(Ez egy válasz Toronto11 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 13:56

Nagyon izgató ez a dolog. És aki ilyenben van az hol hirdeti magàt? Vagy hogy talàl fizető vendéget?
Na ès milyen volt? Idegennel voltatok?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is ki próbáltunk.
És olyan élménye valakinek ?
Hogy a hölgy fizet ?
Persze az tény , hogy ritkább mint a fehér holló.
Hogy a hölgy fizet ?
Persze az tény , hogy ritkább mint a fehér holló.
szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, ha ezt egy Nő bevállalja, sőt valakit ez "pörget" oda vissza.
volt már ilyen kapcsolatom és a támogatás csak egy kis plusz volt a meglévő vágy mellé
volt már ilyen kapcsolatom és a támogatás csak egy kis plusz volt a meglévő vágy mellé
☺️
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 07:55
Törölt felhasználó (4776550)
VIP

Engem , mint férfit , kimondottan izgat ha egy “hétköznapi” nő , bevállal ilyet izgalom - élmény végett és nem hivatásos ! A hivatásos hölgyek annyira nem mozgatják meg a fantáziámat de így ez teljesen más élmény lenne számomra is. Nyilván az a hölgy az okosabb aki egy szimpatikus személyt választ erre és összeköti a kellemest a hasznossal
Hm izgalmas élmény lenne!