Nem semmi adotságok kérem...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 13. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez mindkettőnket izgat, de csak úgy hogy nézem
En kiültettem a párom Siófokon nyáron egy bárpulthoz a sétálóutcán. De volt rajta nyomkövető. 2 fickot csipett fel. Szerencsére családi házba vitték a teraszajtón keresztül megnézhettem, mindketten El lveztük az estét. Már az jó volt hogy a szemben levő presszó teraszán ülve figyelhettem ahogy ismerkedik, majd Felcsipik.
Vagyunk azért páran...ill.sokan igy .
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 02:08

Mivel engem csak a gumi nélküli szex érdekel, gondolom nem sok keresni valóm, van itt.
Nem feltétlenül, ez külön díjazással szokott működni.
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 02:08

Mivel engem csak a gumi nélküli szex érdekel, gondolom nem sok keresni valóm, van itt.

Sziasztok!
Izgató téma, még nem volt benne részem, viszont szívesen kipróbàlnàm, imádok szexelni!
Izgató téma, még nem volt benne részem, viszont szívesen kipróbàlnàm, imádok szexelni!
Közös”sos” francia, kukkolás, nude cleaning, nudi… van pár érdekes kategória a neten

Az én párom ezt a fajta kurválkodást már régóta csinálja. És nagyon imádjuk. Volt, hogy a feleség jelenlétében szopta le a férjet a kocsijukban. Én meg kukkoltam.
Természetesen nem a "hivatásos" helyszínekre gondoltam, mint a Szemétégető, Gubacsi, vagy Üllői-Korányi. stb. Ott nyilván a menedzserek sem néznék jó szemmel. Hanem egy kisebb forgalmú út mentén, ahol finomított verzióban akár általad "lebeszélt" autósok is "felcsíphetnék"!
Másik. Taxit hívni, majd a hátsó ülésen finoman kibontakozva (ráutaló magatartás testbeszéddel) jelzést adni, ha szimpatikus a sofőr, hogy esetleg a fuvardíj másban is rendezésre kerülhetne!
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem rossz elképzelés.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ez talán picit túlzás

Az írással van már ilyenkor gondom úgy tűnik!
Szóval: egyfajta......hajtanak stb.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 05. 14. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 23:05

Ha már jön a nyár és a jó idő, akkor picike, testhezálló ruhában, vagy rövidke szoknyában bugyi nélkül kiállítni egy út mellé, mint egy igazi "útszélit"!
Aztán lehetne hasonló outfit-ben "megjáratni" estefelé egy autós pihenőben, esetleg kamionparkolóban!
Tetszenek az ilyen tematikájú filmek is, amikor a lányok, mint egyfajrta "challenge-et" hajttanak végre!
Van jó pár ilyen....

Ha már jön a nyár és a jó idő, akkor picike, testhezálló ruhában, vagy rövidke szoknyában bugyi nélkül kiállítni egy út mellé, mint egy igazi "útszélit"!
Aztán lehetne hasonló outfit-ben "megjáratni" estefelé egy autós pihenőben, esetleg kamionparkolóban!
Tetszenek az ilyen tematikájú filmek is, amikor a lányok, mint egyfajrta "challenge-et" hajttanak végre!
Van jó pár ilyen....
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 05. 14. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs kimondottan, jó lenne olvasni az ötleteket
(Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (2025. 05. 11. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Tettszik...
Jó volna 5 fiu
Nem semmi, ezt így elolvasva.
de biztos jó lehet. Gratulálok.

Jó is az!