Feleségem is szereti a tangás bikinit
Ez,így igaz!
(Ez egy válasz kiskíváncsi95 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 08:44

Ha olyan hangulatom van, azt szoktam felvenni strandon. Erősen vonzza a férfi tekinteteket.

Sziasztok!
Páromnak vettem egy két nem sokat takaró tanga bikinit. Szerintetek nyilvános strandokon mennyire elfogadott Magyarországon az akkora tanga ami a punciját alig takarja?
Páromnak vettem egy két nem sokat takaró tanga bikinit. Szerintetek nyilvános strandokon mennyire elfogadott Magyarországon az akkora tanga ami a punciját alig takarja?

Szerintünk teljesen elfogadott.
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 16:35

Sziasztok!

Én is szerettem amikor azt vette fel.
Nekem is csak tangáim vannak, szerintem teljesen elfogadot. Egy-két igen apró darab, valamelyik szinte caak a fazont takarja, de ez ilyen műfaj
Napozni így a legjobb.
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 16:35

Sziasztok!

Nálunk a párom szokott izgatni.
Ez ugy történik hogy Bármerre járunk figyelmeztet hogy azt a csajt nézzem.
Kerek popsiját,melleit,alakját, ahogy kelleti magát.
Tudja hogy izgat a látvány és egyből ágaskodóm.
Legjobban a strandot szeretem,pici bikiniben vannak a csajok.
A vízben vagyunk és közben simogatja,közben nézelődünk.
Ezután jön a legjobb rész éjszaka szex közben ki tárgyaljuk mit láttunk.
Melyik puncit hogy dugtam volna meg és a nagy farkamat ki végzi.
Ez ugy történik hogy Bármerre járunk figyelmeztet hogy azt a csajt nézzem.
Kerek popsiját,melleit,alakját, ahogy kelleti magát.
Tudja hogy izgat a látvány és egyből ágaskodóm.
Legjobban a strandot szeretem,pici bikiniben vannak a csajok.
A vízben vagyunk és közben simogatja,közben nézelődünk.
Ezután jön a legjobb rész éjszaka szex közben ki tárgyaljuk mit láttunk.
Melyik puncit hogy dugtam volna meg és a nagy farkamat ki végzi.