Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#22   2010. 09. 01. szerda 16:44
BigJoe23 BigJoe23
Nem egészen így áll a dolog jogilag, a Strand nyílvános helynek minősül, ezért aki ott akár milyen öltözetben, vagy anélkül megjelenik, ugyan olyan elbírálás alá esik, mintha közszereplést vállalt volna. Ha meg nem is egyedül, hanem csoportosan (minimum 2-3fő) látszik a képen akkor még csak nem is foglalkoznak az üggyel, hiába érte emiatt bármilyen kár...
(Ez egy válasz remetemozes üzenetére (2010. 08. 31. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 31. kedd 19:56
Ha arc, vagy különös ismertetőjel nem látszik a képen, nem tehetnek semmit. Ha látszik, feljelenthetnek engedély nélküli közzétételért. Hogy megbántottad-e őket, talán sosem derül ki. smile
#21   2010. 08. 31. kedd 19:56
remetemozes remetemozes
Ha arc, vagy különös ismertetőjel nem látszik a képen, nem tehetnek semmit. Ha látszik, feljelenthetnek engedély nélküli közzétételért. Hogy megbántottad-e őket, talán sosem derül ki. smile
(Ez egy válasz bundyno üzenetére (2010. 08. 31. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 31. kedd 18:31
Szeretném tudni, hogy mi a hölgyek véleménye arról ha a strandon lefényképezik őket és röviddel azután felkerülnek ide vagy valami hasonló témájú oldalra. Én több ilyen témájú képet feltettem ide, de valójában nem tudom, hogy ezzel esetleg megbántottam-e valakit vagy épp ellenkezőleg.
Amugy az én barátnőm is tangát hord a starndon és sok női fórumon - ha felmerül a téma -elítélik ezért őt. Nem igazán értem, hogy ez milyen fajta ítélet. Irigység vagy féltékenység szüli?
#20   2010. 08. 31. kedd 18:31
bundyno bundyno
Szeretném tudni, hogy mi a hölgyek véleménye arról ha a strandon lefényképezik őket és röviddel azután felkerülnek ide vagy valami hasonló témájú oldalra. Én több ilyen témájú képet feltettem ide, de valójában nem tudom, hogy ezzel esetleg megbántottam-e valakit vagy épp ellenkezőleg.
Amugy az én barátnőm is tangát hord a starndon és sok női fórumon - ha felmerül a téma -elítélik ezért őt. Nem igazán értem, hogy ez milyen fajta ítélet. Irigység vagy féltékenység szüli?
#19   2010. 08. 31. kedd 17:19
BigJoe23 BigJoe23
Én legutóbb olyanra próbáltam rábeszélni a páromat, amelyik "pántjai" szinte csak vékony kötélből állnak, de neki nem tetszett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 31. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732164)
2010. 08. 31. kedd 12:37
Ebben igazad van! Ott is néztem, de az az igazság, hogy a piacon kaphatókkal kapcsolatban kicsit olyan '90-es évekbeli érzésem volt! A szabása és a vastag pántja miatt! Bár igaz ami igaz, rá lehet akadni egy-két csinos darabra! smile
#18   2010. 08. 31. kedd 12:37
X Törölt felhasználó (732164)
Ebben igazad van! Ott is néztem, de az az igazság, hogy a piacon kaphatókkal kapcsolatban kicsit olyan '90-es évekbeli érzésem volt! A szabása és a vastag pántja miatt! Bár igaz ami igaz, rá lehet akadni egy-két csinos darabra! smile
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 08. 28. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 22:06
Őszintén szólva a piacon többet látni ezekből,mint a márkaboltokban... sajnos a szívemhölgyét még nem tudtam erre rávenni....
#17   2010. 08. 31. kedd 12:34
Kerestem a neten sokat! Ezt is megtaláltam! Vadítóak nagyon, de első körben egyenlőre a "hagyományosnak mondott" (vékonypántos) tangás fürdőruhát gondoltam beszerezni! Így is lett! De ahogy ismerem magam, szerintem jövőre beszerzek egy ilyet tőlük! smile
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 29. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 29. vasárnap 12:57
Én direkt választottam olyat ami tud áttetsző is lenni! És nagyon könnyű itthon venni, csak egy ici-picit kell használni a netet! Weboldal reklámozása nélkül keresgélni kell a "Váradi kollekció" termékeit. Tutti találsz magadnak való, tetsző darabot.
Amúgy tény hogy nem áll jól mindenkinek, és én sem vagyok messzi tökéletes, viszont azt utálom mikor két tenyérnyi helyen nem sülnék le és nem lehet bárhol nudizni.
#16   2010. 08. 30. hétfő 11:27
Rozsomák Rozsomák VIP
Akkor igazán meg is mutathatnád nekünk azt a fehér tangát! wink
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 28. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 18:58
Fehér!

9. éve csak tanga. És fehér. Volt belőle pár fazon, és nehéz jót találni. És engem nem zavar hogy fehér, sok nő azért nem veszi fel mert hogy "jajj áttetsző". Hát nekem az! smile Amúgy ha meg már tanga, mit takargassam magam? smile
#15   2010. 08. 30. hétfő 04:24
tisza-tó tisza-tó VIP
Megnéztem. Szuperek smile
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 08. 28. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 23:09
Ha már muszáj fürdőruhát felvenni, akkor csak is tangát hord a párom.
Mostanában tényleg nehéz beszerezni, mert a gyártók kitalálták hogy kiment a divaból, de szerencsére a vízpartokon azért elég sok van vigyor2
Nem hátrányos ha nem ég rá a fenekére a lányoknak a fürdőruci, és az esztétikai élmény is más.
Persze azért ez sem áll mindenkinek jól smile
Azért a legkényelmesebb és praktikusabb a nudizás worship
#14   2010. 08. 29. vasárnap 12:57
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Én direkt választottam olyat ami tud áttetsző is lenni! És nagyon könnyű itthon venni, csak egy ici-picit kell használni a netet! Weboldal reklámozása nélkül keresgélni kell a "Váradi kollekció" termékeit. Tutti találsz magadnak való, tetsző darabot.
Amúgy tény hogy nem áll jól mindenkinek, és én sem vagyok messzi tökéletes, viszont azt utálom mikor két tenyérnyi helyen nem sülnék le és nem lehet bárhol nudizni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 28. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 21:05
Na igen! A másik gondolat a fehér volt! Ha normális anyagból van, nem átlátszó! Egyébként, mikor nekiálltam keresgélni, hogy na akkor én most veszek egyet, nem volt könnyű! Azt hittem könnyebb hozzájutni! De nem! Sajnos kevés helyen kapni! Nagyon sok fürdőruha márkabolt sem forgalmazza!
#13   2010. 08. 28. szombat 23:09
Lion74 Lion74
Ha már muszáj fürdőruhát felvenni, akkor csak is tangát hord a párom.
Mostanában tényleg nehéz beszerezni, mert a gyártók kitalálták hogy kiment a divaból, de szerencsére a vízpartokon azért elég sok van vigyor2
Nem hátrányos ha nem ég rá a fenekére a lányoknak a fürdőruci, és az esztétikai élmény is más.
Persze azért ez sem áll mindenkinek jól smile
Azért a legkényelmesebb és praktikusabb a nudizás worship
#12   2010. 08. 28. szombat 22:06
BigJoe23 BigJoe23
Őszintén szólva a piacon többet látni ezekből,mint a márkaboltokban... sajnos a szívemhölgyét még nem tudtam erre rávenni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 28. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 21:05
Na igen! A másik gondolat a fehér volt! Ha normális anyagból van, nem átlátszó! Egyébként, mikor nekiálltam keresgélni, hogy na akkor én most veszek egyet, nem volt könnyű! Azt hittem könnyebb hozzájutni! De nem! Sajnos kevés helyen kapni! Nagyon sok fürdőruha márkabolt sem forgalmazza!
#11   2010. 08. 28. szombat 21:05
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 28. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 18:58
Fehér!

9. éve csak tanga. És fehér. Volt belőle pár fazon, és nehéz jót találni. És engem nem zavar hogy fehér, sok nő azért nem veszi fel mert hogy "jajj áttetsző". Hát nekem az! smile Amúgy ha meg már tanga, mit takargassam magam? smile
#10   2010. 08. 28. szombat 19:01
X Törölt felhasználó (443025)
Kezdésnek nem rossz!! Aztán, ha igazán bátor vagy ledobhatod a felsőt és csak a tanga marad. Az én párom símán bennevan ilyenekben, igaz mi nudizni is szoktunk. Sok érdekes dolgot ki lehet találni, ami a párodnak is, neked is, és másoknak is tetszik!! További jó szórakozást és izgalmakat!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 27. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 27. péntek 21:20
Sziasztok! Állítólag már nem divat! De kit érdekel! Szerintem örök divat lesz! Nem lehet megunni! Gondoltam indítok egy témát ezzel kapcsolatban!

Én idén (23 évesen) jutottam el oda, hogy beszerzek egyet! (persze ebben benne volt barátom "nyaggatása" wink ! Elsőre furcsa volt levetkőzni a strandon! (persze előtte is tudtam, hogy meg fogják nézni a fenekemet, többen mint eddig) Aztán kezdett izgalmas lenni a tudat, hogy sokan megnézik! A pasimnak meg tetszett, hogy megnézik és kívánják a barátnőjét! (talán irígykednek rá wink )

Aztán ami utána jött! Szex közben erről beszélgettünk és mindketten oltárira felhúztuk a másikat!

Na de kezdésnek ennyit!

Szóval tangás fürdőruha! Vélemények, tapasztalatok, színe, fazonja, divat vagy nem, stb.? kacsint wink
#9   2010. 08. 28. szombat 18:58
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Fehér!

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 28. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 17:02
Nekem fekete van! Sokat gondolkodtam, hogy milyen legyen, de a fekete mellett döntöttem! Fekete a hajam is, úgyhogy.....! Láttam mintásakat is, azok is tetszettek! Neked?
#8   2010. 08. 28. szombat 17:02
Nekem fekete van! Sokat gondolkodtam, hogy milyen legyen, de a fekete mellett döntöttem! Fekete a hajam is, úgyhogy.....! Láttam mintásakat is, azok is tetszettek! Neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 28. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (755901) VIP
2010. 08. 28. szombat 16:51
Te milyen színűt kedvelsz? wink
#7   2010. 08. 28. szombat 16:51
X Törölt felhasználó (755901) VIP
Te milyen színűt kedvelsz? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 27. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Állítólag már nem divat! De kit érdekel! Szerintem örök divat lesz! Nem lehet megunni! Gondoltam indítok egy témát ezzel kapcsolatban!

Én idén (23 évesen) jutottam el oda, hogy beszerzek egyet! (persze ebben benne volt barátom "nyaggatása" wink ! Elsőre furcsa volt levetkőzni a strandon! (persze előtte is tudtam, hogy meg fogják nézni a fenekemet, többen mint eddig) Aztán kezdett izgalmas lenni a tudat, hogy sokan megnézik! A pasimnak meg tetszett, hogy megnézik és kívánják a barátnőjét! (talán irígykednek rá wink )

Aztán ami utána jött! Szex közben erről beszélgettünk és mindketten oltárira felhúztuk a másikat!

Na de kezdésnek ennyit!

Szóval tangás fürdőruha! Vélemények, tapasztalatok, színe, fazonja, divat vagy nem, stb.? kacsint wink
#6   2010. 08. 28. szombat 16:39
Az sem rossz! Bár szerintem nem az igazi! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 28. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2010. 08. 28. szombat 16:11
Én a féltangára szavaznék smile
#5   2010. 08. 28. szombat 16:11
X Törölt felhasználó (295546)
Én a féltangára szavaznék smile
#4   2010. 08. 28. szombat 12:46
Pld.: Mallorcán a strandon mi is hasonlót éltünk át... smile

Na de kezdésnek ennyit!

#3   2010. 08. 28. szombat 12:44
worship wink wink wave

Na de kezdésnek ennyit!

... 14 15 16 17
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 08. 27. péntek
Üzenetek: 322db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 31. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!