Egyszer szeretném én is ki próbálni
Erre a dologra pár éve csodálkoztam rá, kb. 4-5 kuncsaft fizet egy hölgynek aki egyébként nem hirdeti magát mint prosti. Egy ismerősöm szólta el magát egy közös ismerős hölgyről, aki hasonló módon rendezte be az életét. Addig sosem értettem miből él a hölgyike jó módban munka nélkül, sokszor túzásnak tűnő de még a jó ízlés innenső oldalán folyamatosan tipp topp állapotban.
Van benne igazság...
(Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2023. 01. 31. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy aztán fájjon a feje?
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyiért már feleséget is kapnál...

Sziasztok!
Miskolcon vagy Egerben (esetleg környékükön) kit tudnátok ajánlani? Fiatalabb vékony csajok előnyben nálam.
Esetleg férfitársam aki kizárólag hetero alapon menne párba lányhoz?
Miskolcon vagy Egerben (esetleg környékükön) kit tudnátok ajánlani? Fiatalabb vékony csajok előnyben nálam.
Esetleg férfitársam aki kizárólag hetero alapon menne párba lányhoz?
Sziasztok. Dunaújvárosban ki az ajánlott?

Akkor Fruzsina nem igazán nedvesedik
csepèbe lehet szűk is a kis P.
Jah ez a Perta helyes így arcra is!
Köszi a infót
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 25. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 25. szerda 21:11

Jah ez a Perta helyes így arcra is!
Köszi a infót

Törölt felhasználó (426737)

Ha a fekete hajúra gondolsz, akkor én voltam vele, jól cumizik, de a vastagabb szerszámot nem bírja alul befogadni.
De van egy másik lány is Petra néven hirdet ( Esztergom ) de közben Dorogon a Schmidten lakik, ő is autós.
Vele is voltam ő is jóll cumizik, kis alacsony nagyon feszes mellekkel és nagyon jó testel.
De van egy másik lány is Petra néven hirdet ( Esztergom ) de közben Dorogon a Schmidten lakik, ő is autós.
Vele is voltam ő is jóll cumizik, kis alacsony nagyon feszes mellekkel és nagyon jó testel.
Ha a fekete hajúra gondolsz, akkor én voltam vele, jól cumizik, de a vastagabb szerszámot nem bírja alul befogadni.
Vele is voltam ő is jóll cumizik, kis alacsony nagyon feszes mellekkel és nagyon jó testel. (Ez egy válasz Bonaparte üzenetére (2023. 01. 18. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 16:25
Vele is voltam ő is jóll cumizik, kis alacsony nagyon feszes mellekkel és nagyon jó testel. (Ez egy válasz Bonaparte üzenetére (2023. 01. 18. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv.Esztergom Kertvárosban van egy autóskalandos hölgy felpróbálta már valaki?
Szegeden van olyan utca ahol állnak kint lányok vagy valahol?
Nem. Az én sztorim az észak - keleti régióhoz köthető.
(Ez egy válasz erik.a.viking üzenetére (2023. 01. 17. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 14:23

Nem egy tetkós, V-betűvel kezdődő művésznevű, Budapesttől kb. 40 km-re "rendelő" rosszlány ? Nekem vele volt hasonló tapasztalatom.
Sziasztok!
Aki tud, kérem segítsen. Budapesten keresek olyan Night Clubbot, vagy hasonlót, ahol a lányokkal szobára is lehet menni. Baráti társasággal tervezünk egy tartalmas hétvégét eltölteni, erre keresünk egy igényes helyet. Várom a javaslatokat
Aki tud, kérem segítsen. Budapesten keresek olyan Night Clubbot, vagy hasonlót, ahol a lányokkal szobára is lehet menni. Baráti társasággal tervezünk egy tartalmas hétvégét eltölteni, erre keresünk egy igényes helyet. Várom a javaslatokat
Üdv.Esztergom Kertvárosban van egy autóskalandos hölgy felpróbálta már valaki?
Nem egy tetkós, V-betűvel kezdődő művésznevű, Budapesttől kb. 40 km-re "rendelő" rosszlány ? Nekem vele volt hasonló tapasztalatom.
(Ez egy válasz sonyf235r üzenetére (2023. 01. 13. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 23:51

Meglátogattam az egyik hirdető rosszlányt, 50+os. Francia közbe felvette a telefont mert "érdeklődtek" ameddig beszélt addig verte
itt már kizökkentem. Na mondom ezért büntetésként keményen meghágom. Pucsított be amikor ismét telefon, azt is gyorsan felvette, hallottam mindent mi mennyibe kerül stb... Hátulról beleélveztem öltöztem és távoztam. Szóvá tettem hogy azt hittem csak velem foglalkozik addig míg itt vagyok. Nem szólt semmit de láttam hogy nem tetszett neki. Gondolja megyek ezután megint? Nem is értem...

Meglátogattam az egyik hirdető rosszlányt, 50+os. Francia közbe felvette a telefont mert "érdeklődtek" ameddig beszélt addig verte
itt már kizökkentem. Na mondom ezért büntetésként keményen meghágom. Pucsított be amikor ismét telefon, azt is gyorsan felvette, hallottam mindent mi mennyibe kerül stb... Hátulról beleélveztem öltöztem és távoztam. Szóvá tettem hogy azt hittem csak velem foglalkozik addig míg itt vagyok. Nem szólt semmit de láttam hogy nem tetszett neki. Gondolja megyek ezután megint? Nem is értem...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 09:33

Még régi tapasztalat, hogy a rosszlányokon sajnos az esetek többségében nem az a nő vár akit a képen látsz, vagy legalábbis nyomokban hasonlít rá. Erősen retusált képeket raknak fel. Értek meglepetések rendesen… volt olyan hogy a kis csaj az akció közben a barátnőjével chatelt… na szóval katasztrófa. Egyben nem csalódtam, azok pedig a masszőr lányok, bár ott aktus nincs mégis nagyon kellemes órákat kaptam

Ez éngem is érdekelne.
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2023. 01. 03. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 03. kedd 17:55

Sziasztok.
Engem meg olyan szegedi hölgy érdekelne akihez lehet menni több pasis szexre.
XXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXX moderálva!
Sziasztok.
XXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXX moderálva!
Sziasztok! Engem Miskolcon érdekelne ugyanilyen hölgy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 03. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 03. kedd 12:26

Törölt felhasználó (4693327)

Szegeden vagy a környékén nem tud valaki olyan lányt, aki párokat is szívesen lát?
Egyet értek! De én már jártam úgy, hogy a negatív értékelés ki sem került az oldalra.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 18. vasárnap 21:22

Ezért fontos megnézni az értékeléseket, eleve offos, ha valaki nem kér. Én találkoztam olyan lánnyal is, aki élőben sokkal szebb volt, mint az elég vacak, amatőr fotókon.
Szegeden vagy a környékén nem tud valaki olyan lányt, aki párokat is szívesen lát?