Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2444   2023. 01. 03. kedd 12:26
X Törölt felhasználó (4693327)
Szegeden vagy a környékén nem tud valaki olyan lányt, aki párokat is szívesen lát?
#2443   2023. 01. 01. vasárnap 00:56
X Törölt felhasználó (21410)
Igen, Ipar utca, Vaskapu utca környéke
#2442   2022. 12. 18. vasárnap 21:22
hnnngggh hnnngggh
Ezért fontos megnézni az értékeléseket, eleve offos, ha valaki nem kér. Én találkoztam olyan lánnyal is, aki élőben sokkal szebb volt, mint az elég vacak, amatőr fotókon.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 09:33
Még régi tapasztalat, hogy a rosszlányokon sajnos az esetek többségében nem az a nő vár akit a képen látsz, vagy legalábbis nyomokban hasonlít rá. Erősen retusált képeket raknak fel. Értek meglepetések rendesen… volt olyan hogy a kis csaj az akció közben a barátnőjével chatelt… na szóval katasztrófa. Egyben nem csalódtam, azok pedig a masszőr lányok, bár ott aktus nincs mégis nagyon kellemes órákat kaptam smile
#2441   2022. 12. 15. csütörtök 09:33
Felhőék Felhőék
Még régi tapasztalat, hogy a rosszlányokon sajnos az esetek többségében nem az a nő vár akit a képen látsz, vagy legalábbis nyomokban hasonlít rá. Erősen retusált képeket raknak fel. Értek meglepetések rendesen… volt olyan hogy a kis csaj az akció közben a barátnőjével chatelt… na szóval katasztrófa. Egyben nem csalódtam, azok pedig a masszőr lányok, bár ott aktus nincs mégis nagyon kellemes órákat kaptam smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21410)
2022. 12. 11. vasárnap 00:03
Hát, a rosszlanyokon felhívtam vagy 5 számot és mindet ugyanaz a dohányos hangú, hangja alapján 40-50 éves antipatikus női hang vette fel, pedig én 30 alatti csajokat hívtam. Csak pislogtam... És a végén még neki állt feljebb, hogy nem unom-e már, hogy hívogatom (mind különböző szám volt).
#2440   2022. 12. 15. csütörtök 09:25
Morcos1990 Morcos1990
Érdekelne az elérhetősége. Nagyon is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 02. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4362902)
2022. 12. 02. péntek 17:01
Néhány éve egy Éva művésznevű Nagykáta környéki szolgáltató hölgyhöz jártam. Korban a tapasztaltabbak közé tartozott, 50+ -os. Már az első alkalommal észrevettem, hogy tetszettem neki. A második alkalommal csörgött a telefonom, miközben szopott. Felkeltem, felvettem, beszéltem. Közben nem nyúlt hozzám, de végig az álló farkamat nézte. Miután letettem, nagyon hevesen meglovagolt. Engem is meglepett, hogy egy "szolgáltató" akár élvezheti is a munkáját. A harmadik alkalommal kicsit nyalakodtam, aztán ő szopott, végül fölém guggolt, és még anélkül, hogy gumit húztunk volna elkezdte a puncija körül járatni a farkam hegyét. Aztán belecsusszant. Nagyon meglepődtem, meg is kérdeztem, hogy nem kellett volna gumit húzni? A válasza: érezni akartalak. Már ettől majdnem eldurrantam, úgy kellett lassítani. Ezután még pár alkalommal találkoztunk, onnantól kezdve mindig gumi nélkül. Végül eltűnt a hirdetése. Igaz, hogy tudtam, hol lakik (a lakásánál vettem fel mindig, és a szomszéd falubeli találkahelyére én fuvaroztam át, majd amikor végeztünk akkor haza) de sosem kerestem. Persze sokszor eszembe jut, mert nagyon jó volt vele dugni. Meglepődtem a saját felelőtlenségemen is, de azóta voltam kétszer is STD szűrésen, minden rendben.
#2439   2022. 12. 14. szerda 22:12
X Törölt felhasználó (4692039)
Írok privátban!
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2022. 12. 13. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 23:32
Érdekelne az elérhetősége.
#2438   2022. 12. 13. kedd 23:32
Morcos1990 Morcos1990
Érdekelne az elérhetősége.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4692039)
2022. 12. 09. péntek 18:32
Nemrég megvolt az első ilyen élményem...
Egy ideje egyedülálló vagyok, mindig is érdekelt, hogy milyen lehet egy "profival" (addig csak egy partnerem volt). RL-en kinéztem a lányt, a felhozatal elég szűkös volt, alkatra és szövegre még vele tudtam volna elképzelni a dolgot.

Hetekig tervezgettem, mire egyik este úgy alakult, hogy késő éjjelig kimaradtam. A hirdetése szerint aktív volt, így megcsörgettem a számot, egyből fel is vette. A hangján érződött, hogy valóban fiatal, a neten 21 évesnek írta magát, de jófej volt és tök laza, elmondta a tarifát, és megegyeztük egy találkahelyben. Autós kalandot kértem, ez a saját kis kinkem...

Egy benzinkúton vettem fel, akkor láttam, hogy a hirdetéssel ellentétben etnikum, de nem zavart, mert az az igazi belevaló kiscsaj volt, aztán az irányításával egy elhagyatott gyártelep mögötti fás-bokros részre hajtottunk, kb. este 10 lehetett. Odafelé beszélgettünk, kérdezgettem a melóról, meg úgy mindenről, teljesen korrektül elcsevegtünk.

Megbeszéltük, hogy mi a téma, fél órája volt, nekem elsőre az is teljesen megfelelő volt, így ruha le, majd nekiállt a franciának. Hát... azt hiszem inkább érdekes volt mint jó. Nagyon jó teste volt, illetve a hozzáállással sem volt gond, de teljesen lelketlenül, gépiesen csinálta, szerintem kb. a 15. pali lehettem aznap. Gépiesen lekezelt, amitől eléggé elment a kedvem, fizettem, visszafelé még dumálgattunk, aztán kitettem a kútnál (akkor láttam meg, hogy a strigók ott vártak egy kocsiban).

Összességében azt mondom, hogy egyszer ki lehet próbálni, lehet, hogy én sem voltam a helyzet magaslatán, és azért gondolom, hogy minden "szolgáltató" más élményt nyújt, szociológiai kísérletnek mindenesetre elsőrangú volt! nyes
#2437   2022. 12. 13. kedd 16:55
VEREBETELE VEREBETELE
Pedig bizony lenne rá kereslet. Bátran próbálja ki. Szerintem az első héten a puncija el lesz fáradva. Az én volt páromé is így volt.
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 05:20
Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
#2436   2022. 12. 13. kedd 14:04
Budapest, 9. kerület. Tuti valami madame volt, és azóta rájöttem, hogy ezért sem voltak nyilvános értékelések
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 09:08
Ez melyik városban történt? Kicsit furcsán hangzik. Lehet valami bordélyház volt és a madame volt a kapcsolattartó vigyor5
#2435   2022. 12. 11. vasárnap 09:08
MILF-shooter MILF-shooter
Ez melyik városban történt? Kicsit furcsán hangzik. Lehet valami bordélyház volt és a madame volt a kapcsolattartó vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21410)
2022. 12. 11. vasárnap 00:03
Hát, a rosszlanyokon felhívtam vagy 5 számot és mindet ugyanaz a dohányos hangú, hangja alapján 40-50 éves antipatikus női hang vette fel, pedig én 30 alatti csajokat hívtam. Csak pislogtam... És a végén még neki állt feljebb, hogy nem unom-e már, hogy hívogatom (mind különböző szám volt).
#2434   2022. 12. 11. vasárnap 03:58
X Törölt felhasználó (4689816)
Ez izgalmas lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637132)
2022. 10. 23. vasárnap 15:56
Azért szinvonalban vannal elvárasaink minőségben és megjelenesben is. De értem amit mondott. Parom most kezdi élvezni az anyagi oldalát is... de ah hozzá ér pasi abban a pillanatban már elvez is... probalom elerni h neválogasson ennyire
#2433   2022. 12. 11. vasárnap 00:03
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 05:55
Igazából csak tényleg egy teljesen banális kérdés. Ez tényleg úgy működik, hogy felhívod az ott megadott számot és a hölgy veszi fel? Mégpedig az aki a képeken látható? Bocsánat a hülye kérdésért, de annyi szarságba fut bele az ember manapság. Hogy ez túl egyszerűnek tűnik
#2432   2022. 12. 09. péntek 20:17
Meliodas Meliodas
Miskolcon kit ajanlanatok?
#2431   2022. 12. 09. péntek 18:32
X Törölt felhasználó (4692039)
Nemrég megvolt az első ilyen élményem...
Egy ideje egyedülálló vagyok, mindig is érdekelt, hogy milyen lehet egy "profival" (addig csak egy partnerem volt). RL-en kinéztem a lányt, a felhozatal elég szűkös volt, alkatra és szövegre még vele tudtam volna elképzelni a dolgot.

Hetekig tervezgettem, mire egyik este úgy alakult, hogy késő éjjelig kimaradtam. A hirdetése szerint aktív volt, így megcsörgettem a számot, egyből fel is vette. A hangján érződött, hogy valóban fiatal, a neten 21 évesnek írta magát, de jófej volt és tök laza, elmondta a tarifát, és megegyeztük egy találkahelyben. Autós kalandot kértem, ez a saját kis kinkem...

Egy benzinkúton vettem fel, akkor láttam, hogy a hirdetéssel ellentétben etnikum, de nem zavart, mert az az igazi belevaló kiscsaj volt, aztán az irányításával egy elhagyatott gyártelep mögötti fás-bokros részre hajtottunk, kb. este 10 lehetett. Odafelé beszélgettünk, kérdezgettem a melóról, meg úgy mindenről, teljesen korrektül elcsevegtünk.

Megbeszéltük, hogy mi a téma, fél órája volt, nekem elsőre az is teljesen megfelelő volt, így ruha le, majd nekiállt a franciának. Hát... azt hiszem inkább érdekes volt mint jó. Nagyon jó teste volt, illetve a hozzáállással sem volt gond, de teljesen lelketlenül, gépiesen csinálta, szerintem kb. a 15. pali lehettem aznap. Gépiesen lekezelt, amitől eléggé elment a kedvem, fizettem, visszafelé még dumálgattunk, aztán kitettem a kútnál (akkor láttam meg, hogy a strigók ott vártak egy kocsiban).

Összességében azt mondom, hogy egyszer ki lehet próbálni, lehet, hogy én sem voltam a helyzet magaslatán, és azért gondolom, hogy minden "szolgáltató" más élményt nyújt, szociológiai kísérletnek mindenesetre elsőrangú volt! nyes
#2430   2022. 12. 02. péntek 23:27
Dzsentri Dzsentri
Csupa igazság. Viszont egészítsük ki azzal, ha a hirdető hamiskásan becsapott és az ajtóban vagy a félhomályban derül ki hogy köze nincs a képeihez nyugodtan hagyd ott a francba, mert ez üzlet.
(Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2022. 11. 26. szombat 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 05:13
A kultúrált kurvázás szabályi:
1. A telefonáláskor figyelj,kérdezz és ne tartsd fel a nőt,ne rabold az idejét.Ha olyasmit kérsz,ami előkészületet igényel
/öltözék,smink,anál/,azt most mond el.
2. Légy pontos,ne érkezz korán és ne késs.
3.Igazolvány,telefont ne vigyél fel magaddal,pénzt is csak annyit,amennyit erre szánsz.
4.Ne egyél és ne igyál semmit,GINA veszély!
5.Fürdés előtt a pénzt tedd le valahová,ne add a kezébe,megalázó.
6.A hölgy nem gondolatolvasó,itt elmondhatod őszintén,mit is szeretnél.Azután vagy vállalja vagy nem.A nem pedig
NEM.
7.Ne alkudozz,nem fog menni,csak nevetségessé teszed magad.
8.Minddíg kérj,soha ne utasíts,megéri.
9.Ne kérdezz a férjről,barátról,gyerekről,meg mióta..Ne érdekeljen.Re se fecsegj magadról,ez meg őt nem érdekli.
10.Ha valami jól esik,akkor dícsérd meg,ha valami nem tetszik,finoman jelezd.
11.Ne menj ugyanoda háromnál többször,olyan érzelmek születhetnek,amikre semmi szükség.
12.A randi után ne menj haza rögtön,nem jó érzés.Menj moziba vagy vásárolni.
Végül ne feledd:ami neked éélmény,az a nőnek üzlet.
#2429   2022. 12. 02. péntek 17:01
X Törölt felhasználó (4362902)
Néhány éve egy Éva művésznevű Nagykáta környéki szolgáltató hölgyhöz jártam. Korban a tapasztaltabbak közé tartozott, 50+ -os. Már az első alkalommal észrevettem, hogy tetszettem neki. A második alkalommal csörgött a telefonom, miközben szopott. Felkeltem, felvettem, beszéltem. Közben nem nyúlt hozzám, de végig az álló farkamat nézte. Miután letettem, nagyon hevesen meglovagolt. Engem is meglepett, hogy egy "szolgáltató" akár élvezheti is a munkáját. A harmadik alkalommal kicsit nyalakodtam, aztán ő szopott, végül fölém guggolt, és még anélkül, hogy gumit húztunk volna elkezdte a puncija körül járatni a farkam hegyét. Aztán belecsusszant. Nagyon meglepődtem, meg is kérdeztem, hogy nem kellett volna gumit húzni? A válasza: érezni akartalak. Már ettől majdnem eldurrantam, úgy kellett lassítani. Ezután még pár alkalommal találkoztunk, onnantól kezdve mindig gumi nélkül. Végül eltűnt a hirdetése. Igaz, hogy tudtam, hol lakik (a lakásánál vettem fel mindig, és a szomszéd falubeli találkahelyére én fuvaroztam át, majd amikor végeztünk akkor haza) de sosem kerestem. Persze sokszor eszembe jut, mert nagyon jó volt vele dugni. Meglepődtem a saját felelőtlenségemen is, de azóta voltam kétszer is STD szűrésen, minden rendben.
#2428   2022. 11. 30. szerda 23:15
Nálatok szempont, hogy ne legyen túl közel a lakásotokhoz? Mert mi van, ha összetalálkoztok az utcán? Vagy ez elhanyagolható szempont, ő úgysem fog rám emlékezni?
#2427   2022. 11. 26. szombat 16:10
gintonic5 gintonic5
Nagyon jó összefoglaltad a dolgot, látszik profi vagy smile
Annyiban egészíteném ki a 3.pontot, hogy telefont vinned kell, mert a legtöbb lány a kapu elől vár egy hívást vagy telefonon navigál be.
Kártyás régi telefon legyen, amit csak erre használsz!
(Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2022. 11. 26. szombat 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 05:13
1. A telefonáláskor figyelj,kérdezz és ne tartsd fel a nőt,ne rabold az idejét.Ha olyasmit kérsz,ami előkészületet igényel
3.Igazolvány,telefont ne vigyél fel magaddal,pénzt is csak annyit,amennyit erre szánsz.
6.A hölgy nem gondolatolvasó,itt elmondhatod őszintén,mit is szeretnél.Azután vagy vállalja vagy nem.A nem pedig
NEM.
9.Ne kérdezz a férjről,barátról,gyerekről,meg mióta..Ne érdekeljen.Re se fecsegj magadról,ez meg őt nem érdekli.
11.Ne menj ugyanoda háromnál többször,olyan érzelmek születhetnek,amikre semmi szükség.
#2426   2022. 11. 26. szombat 05:13
mackóbácsi mackóbácsi
NEM.
#2425   2022. 11. 25. péntek 12:42
Gábor535 Gábor535
Szia. Engem is érdekelne smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892904)
2022. 11. 17. csütörtök 12:43
Szia! Füzesabony környékén tudok egy vékony csajt

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!